lördag 6 oktober 2012

Bästa brevbäraren, Geishaklänning & Hatkänslor!

Brevbäraren har blivit min bästa vän, haha. Den här veckan har jag fått både cykelvagn, smuggelsprit (återkommer till den, haha) och finfina kläder i brevlådan. Jag få lägga ut lite Geisha till min snälla brevbärare kanske?

Jag fick en lyckoönskning och jättefina kläder till barnen ifrån me&i  i veckan. Vad glad man blir! Stort Tack Marita! Alice ÄLSKAR sin klänning!! Eltons outfit blir perfekt till våren! 
 Så här fin blev min lilla tös:"Buxorna är jättemjuka i rumpan och klänningen har TVÅ fickor!!" Haha, ja det är väl godkänt på det va? Och, ja...det är faktiskt lite lättare att älska en trotsig Kravallis när hon har en Geisha-klänning på sig, haha. Det där MÅSTE ju vara genomtänkt...eller? ;)

Nu väntar Alice otåligt på Camilla, moster Anna och morbror Anton. Under tiden ska vi baka cupcakes...ifrån en sån där äcklig färdig-mix igen. Alice tjatade på Ica Maxi och efter att ha släpat på cykelvagnen hela vägen dit hade jag liksom ingen kraft att säga emot. Jag är glad att jag överlevde bara! Hem cyklade jag med Elton i cykelsitsen bakom mig och i vagnen hade jag Alice och FYRA tunga kassar med mat! Nej, jag fick inte ALLS hatkänslor när Freddy gled fram på sin smidiga mountainbike där bredvid...inte alls. 

Nu är det cykelvagnen och jag - mot världen, haha. 

over and out.

//Meekatt...

10 kommentarer :

 1. Det var på ett "me & i" klädparty jag var på. Som jag beskrev i bloggen för ett par veckor sedan... No comments.

  SvaraRadera
 2. Alice är söt som en karamell - ooooppss: som en Geisha menar jag ju!!! *ler* Vad kul att få så mycket fint i posten.. Jag får räkningar jag. Och morgontidningen jag betalar... *suck*

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är lite roligare med mjuka paket än vita kuvert... ;)

   Radera
 3. Menar du att Freddy överlevde att cykla bredvid dig när du släpade pâ vagn, TVÂ ungar och matkassar?
  Det är ju skottpengar pâ sânt.

  Hälsningar
  Yohanna, som vart pâ loppis och nu ska ta en smuggel-Geisha ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han överlevde...men han var inte direkt uppskattad, haha.

   Smuggel-Geisha is da shit!

   Radera
 4. Oj, det blir bra motion de :-) Jag e impad! Freddy borde skämmas :-D
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han borde skämmas...han borde åtminstone puttat på, haha.
   Vi ses i nacken på Italienska vägen om några veckor när jag fått upp flåset, haha. ♥

   Radera
 5. Du förtjänar en stor kram & måååååååånga geisha (geishan blir din man skyldig att köpa pga han "bara" cyklade brevid)!

  Kram Malin!
  Älskar din blogg!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!