måndag 22 oktober 2012

And the winner is...

Ja, då var det dags att avslöja vinnaren av den fina vagnen EVO ifrån AKTA GRACO. Det var många tävlande och en massa bra motiveringar! Jag kan ju säga att jag är glad att det inte är jag som väljer, haha. Många behöver såklart en ny vagn - jag kommer  att ha en ny tävling på en fin vagn ganska snart - så ni som inte vinner nu: Ni får en ny chans snart!

 And the winner is... 

Jag ska bli pappa i februari till en liten flicka och det känns fantastiskt, främmande, roligt, läskigt och alldeles underbart på samma gång. Min sambo får massor av mejl om bloggar, hemsidor, shopping, tips och råd. Men som blivande pappa lyser mycket av informationen med sin frånvaro. Jag har också massor av frågor jag vill ha svar på. Självklart pratar vi massor där hemma, men ibland är det inte lätt att hänga med i humörsvängningar, mardrömmar, järnbrist, matsug och akut illamående. Jag vill också få skrika, gråta och skratta ibland utan anledning. Att bli förälder är inget man är med på varje dag. Jag googlar och försöker hitta forum där jag känner igen mig och det gör jag i din blogg, för du är vanlig! Du sätter ingen press på oss föräldrar eller blivande föräldrar. Läste dina bästa anledningar till att vara gravid och jag önskade för en stund att jag kunde delat på även det ansvar med min sambo. Istället får vi hjälpas åt så gott det går. Jag kan hjälpa henne med att smörja in magen varje kväll och prata med bebisen och lyssna på vad hon har för sig i magen. Så för att göra henne lite extra glad hade jag velat överraska henne med denna vagn! Hon är en kämpe och hjälte som orkar stå ut med allt vad graviditet innebär och hon är värd allt för mig. Tack för allt du delar med dig! /Robert

STORT GRATTIS TILL DIG!

Maila mig dina adressuppgifter på info@meekatt.com så ser jag till att AKTA GRACO skickar iväg vagnen i veckan! Hoppas att både ni och er nya lilla flicka blir nöjda med den! Det är ju några månader kvar tills hon kommer så ni hinner köra in den! ;)

Nu måste jag åka och köpa Vi Föräldrar - jag är ju med där idag! ;)

over and out.

//Meekatt...

10 kommentarer :

 1. Stort Grattis!! :)

  Själv ska man ta sig en kopp te och dränka bort besvikelsen..heheh.

  SvaraRadera
 2. Fan! Haha ;D

  Grattis till vinnaren! Din fru kommer ju bli överlycklig!! Varför tävlade inte min man? Haha

  Oh, måste köpa Vi föräldrar idag då!!

  SvaraRadera
 3. Åhhhhh så sött.
  Nu började jag nästan att böla här på måndagsmorgonen. Att dessa hormoner aldrig tar slut så att man kan bli lite tuff igen ;) Eller är det andra hormoner som svallar nu...?
  Det är något speciellt med pappor som BRYR sig och ÄLSKAR så där mycket. Får varje kvinna på fall.

  GRATTIS!

  Hälsningar
  Yohanna som är VÄLDIGT besviken förståss för jag vill också köra omkring med röda faran ;)

  SvaraRadera
 4. Men det var verkligen en värdig vinnare! Blir helt rörd av det vinnande bidraget! :) Så fint!
  Ser fram emot en ny tävling! :)

  SvaraRadera
 5. Det var en värdig vinnare!

  SvaraRadera
 6. GRATTIS!!! Vilken drömvinst!!! Och helt rätt vinnare! Lycka till med föräldralivet!

  Hur kunde JAG missa denna tävling? Fasen också!

  SvaraRadera
 7. Tillykke til vinderen. Herlig kommentar Robert havde lagt ;)

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar motivering! Helt klart vinnaren!

  SvaraRadera
 9. Grattis. En värdig vinnare med bra motivering :-)

  Själv gråter jag en skvätt över att det inte var jag, det tog mig en hel kväll att komma på ett bra rim som blev uruselt iaf, sån är visst jag ;-)

  SvaraRadera
 10. Sedärja, får mig att grina lite oxå ja! Tack för den hörru! :)
  Men ack, så fint! En sådan man skulle man haft! .. Eller nej, kanske inte. Män är - för mig ett avslutat kapittel. *mummel*
  Men vissa exemplar som denna, de är fina! :)

  Grattis till Han! Och dig som är med i tidningen! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!