fredag 19 oktober 2012

Alice gästbloggar ifrån tåget!

Nu sitter vi på tåget och vi ska åka skitalänge! När vi är framme är vi i Stockholm och mamma tror på allvar att Kungen ska möta oss där. Hon är knäpp...men jag låter henne tro det så blir resan roligare.

När vi kom till Lund i morse blev mamma helt galen. Hon hittade först inte tågstationen...och när hon väl hittade den - då hittade hon ingen parkering! Här fick jag lära mig ett nytt ord - "aprövparkering"! Det ska jag aldrig använda tydligen... Till slut ställde mamma bilen i ett asadyrt garage och jag har lovat att aldrig berätta för pappa vad det kostar att ha den där hela helgen.

Nu ska jag gå på toaletten igen. Fatta att man kan bajsa på tåget!? Hur bra är inte det?! Jag har redan varit på toaletten två gånger och vi är bara i Nässjö! Wohoo!

Tjingeling från Tingeling! ❤

//Alice-Kravallis...

11 kommentarer :

 1. Alice du är sötare utan tungan hängande som en flämtande hund :-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju skitsnugg med tungan ute! ;)

   Radera
 2. Aj aj aj, dessa parkeringar som ställer till det för en och får en att ta konstiga beslut i sista minuten.

  Jag tror också allvarligt att Kungen kommer att möta er där, för det har din mamma skrivit på bloggen att han ska göra. Och DÄR berättas bara sanningar.

  Ha en underbar resa och spara några bajsar till hotellet. De har skitsnygga toaletter ;)

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och dessutom har de vikt toalettpappret skitsnyggt, som ett flygplan!! Jag bajsar hela tiden!

   Radera
 3. Jag vet ett annat tillfälle som är bra att bajsa på, precis när ni satt er på en restaurang och maten står på bordet! Då får min mamma en sån där rolig konstig min som är oslagbar! Testa vet jag! Kramar från Linnéa 4år i Sthlm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Linnéa! Det ska jag prova!

   Radera
 4. Lille ven, du ser for mange køer....MUUUUUUUU :P

  Ha bajskul och hälsa bajsmamma :D

  SvaraRadera
 5. Du... är du en av dom hemska föräldrarna som låter sitt barn använda läsplatta..fatta hur blåst hon kommer att bli...jag menar hur ska hon sen kunna boka SJ eller bussbiljett om nu mobiltelefonen gått sönder..hela världen stannar.
  Och SJ ska man rent utsagt skita i för kommer som i tid blir man så förvånad att man...ja du vet..tur att det finns toa på perrongerna..aj då jaha?!.. vakten heter det papperskorg!..åhh fan
  krama kravallis och be att hon startar en kravall framför slottet..hoppas ni kommer i tid. SJ tid visseligen men ändå..
  du jag tycker det ser misstänkt ut som att kravallis INTE har Meekattsidan uppe på plattan...ööh unge byt websida...=)
  Trevlig resa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur fan bokar man biljetter utan teknik?! Det kan ju inte ens JAG, haha. ;)

   Ja, hon är sin mamma otrogen. Man blir ju besviken...

   Radera
 6. And once again - You made my day! ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!