onsdag 5 september 2012

Sexuell Frustration, Kungen goes Cowboy & Vagnhelvete!

Mycket riktigt så vaknade jag med feber och ont i halsen idag. Till höger om mig i sängen låg elementet Alice och kokade och på vänster sida låg bajsmannen Elton och luktade skunk. Det där med att ligga kvar och mysa i sängen en stund finns inte längre...men jag var i alla fall glad över sällskapet...mörkrädd som jag är. Ikväll kommer Freddy hem och ordningen återställs. (<-- jag sover i Alice säng och hon i min.)

Igår var Tessan här och hälsade vår nya familjemedlem "Geisha" välkommen. Det började som en helt vanlig kaffedejt och slutade med diskussioner om sexuella hjälpmedel för kaniner. När Tessan skaffade kanin var det någon som gjorde klart för henne att "kaniner är flockdjur och ska inte leva ensamma. Man ska ha en hane och en hona. De måste få leva ut sina begär." Oh My God! BEGÄR?! I mitt hus?! Det var fan inte igår...men känslan är mer än välkommen! Jag misstänker att det inte finns P-piller i pelletsform så om vår nya pilska lilla inneboende ska leva ut sina lustar får det fan bli "handarbete"! Att hitta en elvisp som är liten nog att passa kåtisen i buren lär vara omöjligt!? Eller? (För er som missat vad mammamaffian gör med elvisparna...klicka HÄR).

Ja, jag ser ju bara en lösning på problemet med den nyuppkomna sexuella frustrationen här hemma...så jag messade Freddy nyss:


Jag fick en jätteglad gubbe som svar. Jag antar att det betyder att han förstår vad jag menar och att vi inte längre kan stämplas som djurplågare som bara köpte EN kanin..?

Igår hände världens mest idiotiska grej! Jag och barnen skulle till Wapnö och titta på kossorna och Elton var superladdad och gick runt och skrek "MUUUUUH" hela förmiddagen. En halvtimme innan jag skulle köra fick jag ett sms av Fia, en klok och numera ännu mer älskad vän (haha). "Wapnö?! Hur tänker du då? Kungen är där idag!" följt av "Ska kaninhelvetet med??!" Jävla skit! Kungen och Drottningen var tydligen på Wapnö och det innebär ju att hälften av alla ungar i Halland också är där. Och jag tycker ju inte ens om barn! Eller jo - mina egna...oftast! Men vi fick styra om planerna och åkte till Stadsbondgården i Halmstad istället. Här träffade vi Jennie och hennes två barn och efter att ha gått den långa rundan runt gården, fotat tjocka grisar och låtit Elton tro att hästarna var kor var vi nöjda med vårt besök.

MUUUUUUUH!!!

Supermorsor som vi är så tyckte vi att vi hade gjort oss förtjänta av en fika på Espressohouse i stan så jag styrde mitt fula beiga Kinderägg av 2006 års modell mot Eurostop. Väl framme på parkeringen kastade jag upp bakluckan, slet ut vagnen och...KNAK?! Vafan?! Vagnen satt fast!? Jag drog och slet i vagnen medan svetten lackade. Elton satt och skrek i bilstolen, Alice stod bredvid och stirrade och Jennie skrattade. HUR ÄR DET MÖJLIGT?! Här har ni synen:


Ja, jag fortsatte dra och slita i vagnen medan Jennie byggde ihop sin egen utan bekymmer. Det GICK inte att få loss den! Fatta!? Jag hade lyckats få in dragkroken mellan två stänger på undersidan och det gick inte att få upp den igen. Och att slåss med en ihopfälld vagn är inte det lättaste - den öppnar liksom sig när man drar i den...skjut mig. Jag hade god lust att kasta in Alice i bilen och bara köra därifrån. Förr eller senare hade väl vagnhelvetet lossnat?! Efter att Jennie hade skrattat färdigt åt mina nya könsord, mina försök att bända loss vagnen och sparka av dragkroken hjälpte hon mig. Vi lyckades hitta rätt vinkel och fick loss den. Dragkroken ska nu SÅGAS av! Skitbil!! Varför lyckas alltid JAG med sånt här?


Antagligen är det bara jag som tycker att min rostiga dragkrok ser ut som en hästk...penis - men sån é ju jag, haha.

Nu ska jag och barnen äta glass och tycka synd om oss själva för att vi är sjuka. Ja, ni hörde rätt - glass...på en onsdag! Ska hälla en massa chokladsås och strössel också på! Man brukar ju alltid tappa ett par kilo när man är sjuk och jag har inte tid att bli rynkig nu när jag ska på Fab Mamas Blogevent! Här gäller det att hålla volangerna spända! ;)

over and out!

//Meekatt...

(HÄR kan ni rösta på mig som Årets Bloggmamma 2012. Röstningen pågår till den 11 september.)

34 kommentarer :

 1. Tänkte för mig själv att jag är knäpp som tyckte att din dragkrok liknade något från djurriket. Sekunden efter hade jag scrollat ner och läst din kommentar. Då blev jag lugn - jag är inte värre än Katten, bara likadan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, skönt att inte vara ensam! ;)

   Radera
 2. HAHAHAHAHA! Undrar vad Freddy tänker! Jag hade nog rakat benen om jag vore du! ;D

  Klart man röstar! Årets ROLIGASTE mamma, i särklass!

  Ha det gött!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Herregud!? Ska det verkligen vara nödvändigt? ;)

   Tack snälla du! :)

   Radera
 3. Tänk våra kaniner blir ju black and White tillsammans ;) så slopa elvispen och bjud på kanindate ;) Så söta bebisar det kan bli :) Ingen dyr oxfilé mm utan lite hö och morötter ;) en billig date ...

  Krya på er!
  Hur lyckas du med allt !? Vagn i dragkrok
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, våra träffar i strandhuset kommer aldrig bli sig lika igen!

   Ja, hur lyckas jag? Sån é ju jag! ;)

   Kram!

   Radera
 4. Nu har jag röstat! Jag håller alla mina tummar och tår för dig!
  En liten fråga bara, när/hur får vi veta vem som vann tävlingen hos zodezo!? Även om man inte vinner själv är det kul att se vem som gör det :)
  Krya på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Julia! :)

   Jag har mailat företaget två gånger och vöntar på besked! Ledsen att det dröjer!
   Hoppas kunna komma ut med vinnaren imorgon. :)

   Radera
 5. Det finns väl sådana där jättesmå vispar som man använder i kaffe när man gör cappuccino? Kan det va nått för kaninen kanske?

  SvaraRadera
 6. Det är bara du som lyckas... Men däremot är det inte bara du som tycker att dragkroken ser ut som en penis nej, däremot är det nog bara du som säger det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, antagligen...men sån é ju jag?

   Radera
 7. Ha ha ha
  Brister ut i gapskratt mitt i middagshelvetes timmen!! Vilken tur jag mutade lilleman med majskrokar o stora tösen med färgpennor & slog mig ner vid datorn för att läsa ditt inlägg NU. Då kanske jag kan fortsätta helvetestimmen UTAN att få FLER psykbryt på barnen !

  Kram goa du & krya på daj

  ps. Varför uppfann helvetestimmen?!!! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, goa du! Hoppas ni klarade av timmen utan större men! Vin, Geisha och musik is da shit! ;)

   Kram!

   Radera
 8. Kaniner är inte flockdjur, och behöver inte hållas två och två, så du kan lugnt ha din kanin utan att känna dig som en djurplågare. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och ensam är hon ju inte...Alice bor ju nästan i buren! ;)

   Radera
 9. Hahaha du är underbart härlig!!!!

  SvaraRadera
 10. Delokaliserad Fotoblogg, och din kompis Tessan har båda fel. Kaniner ÄR flockdjur!!! I allra högsta grad!!!
  Men, eh, att skaffa en hane hade jag INTE rekommenderat om du inte vill ha kaninutbudet utökat med 1000 bebiskaniner...

  Men skaffa en hona till, så kommer dem må toppen! Glöm inte att buren ska följa lagens mått också! :) (Vilket djuraffärsburar inte brukar göra)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men snälla Denice, låt nu inte min kära fru få fler dumma ideer. Jag har inte ens kommit hem och och träffa den lilla söta kaninen vi numera har som inneboende och planer på fler kaniner är inte alls en bra idé. ;(

   Radera
  2. Tessan har ju inte sagt ngt annat än att vi ska låta våra kaniner dejta. Hur kan det vara fel? Haha

   Buren är laglig, Alice nästan bor i den och att hon ska känna sig ensam är inte troligt. Någon hane skaffar vi inte, haha. Jag syftade på något HELT annat med Mr Rabbit! ;)

   Radera
  3. Hahaha, välkommen hem älskling! ;)

   Radera
 11. Det första jag tänkte på när jag såg bilden av "Vagn med dragkrok" var "Vagn med djurkuk"... Och man äter glass när man är förkyld - det gör jag med... just nu :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ja...det var ju en vagn med djurkuk... ;)

   Ja, glass är ett måste! Krya på dig!

   Radera
 12. Underbara du:-) Jag skrattar så jag hickar:-) Kan Fredde köpa en åt mig också? Mr Rabbit alltså, min gick sönder....djäkla kaniner alltså...;-)

  Muusigt besök på Vapnö stod det på löpsedlarna förresten. Jag var helt säker på att du varit framme igen!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ska se vad jag kan ordna! ;)

   Muusigt besök? Jag skulle varit där! Fan...

   Kram!

   Radera
 13. Ja, du glade - att du bara lyckas!! De e ju "lillelörda" idag, så klart att de e ok me glass... speciellt när man har ont i halsen... Här hittade vi minsann en bit äppelpaj i kylen... Mums tillsammans med GLASS :)
  Ha de - o krya på dej...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, äppelpaj med glass! Gud vad gott! Hjälper ju mot alla åkommor! ;)

   Radera
 14. Men stackars, stackars Malin!! (förutom det här med kaninen då rå..) Hästar som råmar? Vagnar som fastnar? Och glass???? På en onsdag??? *skrattar* Du gjorde helt rätt!! Och tack för ett otroligt kul inlägg igen!

  Kramar

  SvaraRadera
 15. Du är ju bara sååå sjukt underbar!!! Satt här lite trött och nere och läste din blogg och fick mig ett underbart skratt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad härligt! Man måste skratta - då mår man bra! ;)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!