tisdag 11 september 2012

Meekatt goes Inredningsblogg!

Idag var det Alice som vann. Lyckan är total för en 4-åring när någon på samlingen drar lappen med hennes namn på. Idag var det ALICE tur att få ta med sig Bubba hem!! Yeyh!! Bubba...är nallen som bor i den gula påsen...och som skickas runt mellan dagisbarnens hem. Jag ser det lite som "Maginfluensa på burk"...och får lite rysningar av den där nallen. Men nu är han gäst i vårt hem så jag kan ju inte vara otrevlig.

Alice sprang och gav mig en stor kram när jag hämtade henne idag. "Titta mamma! Titta!!" Ja, då tittar jag ut i hallen och mycket riktigt...där hänger "påsen". Jippie! "Ååååh, vad rooooligt Alice!! BUBBA!! Äntligen! DET var ju längesedan han var hos oss!!" Alice visade stolt lappen med sitt namn på som hade dragits vid samlingen. Hon hade sparat lappen...lilla hjärtat! Vi packade ihop sakerna och gick ut. Alice hann springa halvvägs mot grinden när fröken kom ut genom dörren. Vi hade glömt Bubba! Fan! Det var nära... ;)

Men ja, Bubba har idag varit hemma hos farmor och fikat, träffat kaninen och även provat att rida på kaninen (?!), ätit kex och fått nya plåster. Han har även blivit tvättad med handsprit vid upprepade tillfällen...så om det stinker sprit i Alice fack imorgon beror det inte på att supermorsan här hemma varit full...utan bara fått utlopp för sin bacillskräck. Det här tycker ni är gulligt...JAG får lite rysningar...och handspritar lite till:


Hur illa jag än tycker om den där äckliga lilla nallen...så har Alice med sig två laminerade bilder på Bubba och henne till samlingen imorgon. Jag ler stort mot Bubba när han sitter på bordet intill mig vid middagen, jag borstar tänderna på honom med en helt ny tandborste, tar på honom bandage och sjunger för honom när han ska sova...fast jag hatar honom - För sån é jag! (Jag är fullt medveten om att jag har överdriven bacillskräck...men det är helt okej. Det är min enda brist! Haha)

Jag får ju en massa trevliga mail ifrån mina kära läsare. Idag fick jag ett mail ifrån en läsare som var nyfiken på vårt hem. Jag kan ju ärligt säga att jag också är nyfiken på vårt hem. Hur ser det ut egentligen under all stryktvätt, allt damm och all annan skit som ligger och skräpar här hemma. Det är verkligen dags att bjuda hem folk snart så att vi får röjt undan här hemma. På lördag skulle vi egentligen bjudit hem folk men jag skickade ett sms: "Kan vi va hos er istället? Vi har kaos här och jag orkar inte städa. Jag tar med mat!" Det gick bra - yeyh! Freddy skämdes lite över mig men vafan...sån é ju jag! 

Det är tydligen en fluga just nu att lägga ut bilder på inredningsdetaljer i våra glammiga hem. "Min favorit just nu" skriver alla bloggare och lägger ut bilder på vitmålade gamla ljusstakar och blomsterarrangemang i gamla trälådor. Ja, jag är inte sämre jag! Jag har också en inredningsfavorit här hemma...på toaletten: 

Freddys gammelfaster gick bort för några år sedan och jag slogs för den fantastiska trägubben i skåpet! JAG FICK DEN! Och ja, det är min allra bästa inredningsdetalj...för sån é jag!

over and out.

//Meekatt...

Sista dagen idag att rösta på "Årets Bloggmamma 2012". <--Klicka och rösta! ;)

20 kommentarer :

 1. Hahaha, fy fasiken vad ful... ;-)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Ja, min finaste... Har fler i samma stil!

   Radera
 3. Malin!!!!! Jag sprutade mitt sena kvällskaffe ut genom näsan!!!! Skrattade så jag grät!! Vilket underbart sätt att presentera sitt "faaaaaaaaaaaaaantaaaaaaaaaastiskaaaaaa" hem på! Blir lite lätt trötter på alla instagrammade stylishbilder på fantasier av det som är vårt. Skall nog börja lägga ut dagens fulbild. Bara för att.

  Kramar på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja!! Dagens fulbild vill vi se mer utav! ;)

   Kram!

   Radera
 4. HAHAHAHAHA...helt fantastisk..hvor kul...

  SvaraRadera
 5. hahaha håller tummarna för att du vinner!!! :-)

  Nu ska jag sprita mera (alltså handsprit) ;-) ÄLSKAR din gobbe på toan :-)))))

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hahaha, fantastisk kul gubbe!!! :-)

  Och jag kan hålla med lite om dina känslor för Bubba! Låter inte helt hygieniskt, hoppas han blir tvättad då och då, handskrift eller tvättmaskin! :-)
  (Bubba heter våran katt, har aldrig hört det på en nalle! :-) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt att det inte bara är jag som känner så, haha.

   Bubba är nog ganska ovanligt på nallar...OCH katter?! ;)

   Radera
 7. hahaha! den där skulle jag vilja köpa till sambon xD

  SvaraRadera
 8. Kanon detalj.... haha.. Du är ju helt underbar!!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, desamma du! Ses snart i Göteborg - yeyh!

   Kram!!

   Radera
 9. Tur att inte vi har någon "Bubba" på vårt dagis. Jag skulle haft samma känslor angånde detta gosedjur som du? Vad är egentligen pedagogiken bakom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag antar att det handlar om att barnen ska få öva i att prata inför de andra i grupp. De får berätta när de kommer tillbaka vad Bubba hittat på...och det är ju jättebra träning. Helst för min blygfis Alice. ;)

   Men ja...mycket handsprit går det åt, haha.

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!