måndag 3 september 2012

Kroppskontakt, Fintrosor & Kondomer!

Vart tog den här helgen vägen? Jag som hade så mycket planer. En lista med 11 punkter sitter uppklistrad på kylen med rubriken "SKA göras i helgen:". Dessa jävla listor. Jag har dem överallt! Nu får jag göra en ny lista och sätta framför den ogjorda med rubriken "Följ listan för fan!".

I fredags var jag och barnen på Sofiero i Helsingborg hela eftermiddagen. När vi kom hem hade jag planer på att laga en god middag, ta ett glas vin och ha lite kvalitetstid i soffan med mina tre älsklingar Alice, Elton och Karamellkungen. Barnen skulle sedan däcka i soffan redan vid åtta efter en lång utedag så att jag kunde chocka min man med lite kroppskontakt och nya mindre fula trosor. Efter att ha blivit påkommen med fultrosorna i handen av en läsare på Lindex i Göteborg var jag tvungen att investera i lite snyggare trosor. Och ja, jävlar vad obekväma de är! De skär in både fram och bak...jag känner mig som en nätad kassler i dem! Men ska man vara fin...ska man tydligen ha ont.

 
Och på tal om obekväma trosor - snart är det dags för Fab Mamas Blogevent (Yeyh!) och då kommer vi alla att ha ont - överallt. Magar ska hållas in med våld, brösten ska tryckas upp (och isär, haha), de där förbannade skorna ska på och jag misstänker att klänningen inte heller kommer kännas som en onepiece direkt. Men kul ska vi ha i våra obekväma skor!! Jag blev lite nervös när jag hörde ryktas att det skulle vara "galaklänning" så jag föreslog att jag kunde komma naken - fast med glitter på semlevolangerna. Det behövdes ingen galaklänning och jag tolkar det som ett "KLÄ PÅ DIG FÖR FAN MÄNNISKA!" Jag lovar - jag ska klä på mig! Men i vanlig ordning kommer jag att kasta mina skor i papperskorgen redan innan efterrätten...för sån é jag!

I alla fall. Mina snuskiga planer i fredags resulterade i att Elton somnade vid åtta, Alice var sockerstinn och uppspelt efter att ha sett Christer Sandelin gunga loss i Fångarna på Fortet och somnade inte förrän vid elva - och efter nattningen möttes Freddy av sin heta fru...däckad i soffan...i obekväma jävla fintrosor. Yeyh!? Men tanken var ju god, eller hur? 


Ikväll har Freddy packat inför tre dagar i Tyskland. Han mumlar något om en SMM-mässa och jag misstänker att det inte är alls lika roligt som det låter i mitt huvud. Det har tydligen ingenting med lack och läder att göra utan båtbygge och annat marint trams. Men av erfarenhet ifrån tidigare år vet jag ju att de brukar bo alldeles vid Reeperbahn så jag håller ändå tummarna för att han får se lite bröst! Bara för att jag tycker att det är jätteroligt att reta honom (och för att jag VET att han inte läser min blogg förrän på kvällen) har jag lagt en kondom och en lapp med "Ha det så kul på Reeperbahn" i hans matlåda. Det är väl kärlek det? (Och jätteroligt när han öppnar den inför kollegorna!)

Så ja, tre dagar...utan Freddy. Det betyder att Daniel (min älskare) får flytta in. Han är ju ganska ensam nere i strandhuset så han behöver lite miljöombyte. Det är skönt att ha en reserv...men jag misstänker dock att han är usel på att döda spindlar och laga fiberberikad havregrynsgröt. Finns det någon vänlig själ därute med alldeles för mycket fritid och som dessutom älskar mörker och spindlar - flytta gärna in hos mig i tre dagar! Jag har gott om vin, skitjobbiga barn, monsterspindlar (hjälp!) - och Geisha!

Nej, dags att sova. Imorgon är det planeringsdag på dagis och jag och barnen ska in till stan och köpa höstskor. Alice har bestämt att hon BARA tänker köpa skor om hon hittar LILA Hello Shitty-stövlar. Fashion week hits Mellbystrand...igen. Giv mig styrka. Och skjut Hello Shitty!over and out.

//Meekatt...

20 kommentarer :

 1. Hörde jag geshia???? Jag flyttar in, PRONTO! :D

  SvaraRadera
 2. Hade ni inte varit så långt bort hade jag flyttat in direkt! Jag är sämst på att döda spindlar men bäst på att dricks vin och äta geisha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är ju hälften i alla fall! ;)´
   Efter tillräckligt mycket vin kanske du dödar spindlar med!?

   Radera
 3. Hehe,
  Låter som ännu en bortflugen helg.
  Min var likadan.
  Hur var det nu...?
  Du får bjuda på Geisha så kommer jag ner nu på stört och hälsar på.

  /Anondoderorsos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ingår det spindeljakt och mörkervakt i det så bara kom, haha. ;)

   Radera
 4. Måste bara skälla lite på dig! Inte nog med att jag blivit beroende av att läsa din blogg, nu kan jag inte sluta äta geisha..... Myran 76

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är ju två JÄTTEBRA saker!? ;)

   Radera
 5. Jag förösker med fintrosor ibland med. Men har aldrig tidigare hört någon erkänna att de är obekväma!! Tack för det! Jag håller med och förstår inte hur vissa kan ha såna dag ut och dag in?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, tacka vet jag fultrosor som når ända upp till hakan! Haha

   Radera
 6. Jag gav upp för länge sedan med dyrare/snyggare undisar för "porrkvällarna". Min kille i Grekland SÅG dem inte ens. De skulle bara AV! Fast ofta efter besök på stranden så ville han ha lite kul efteråt. Då jäklar ville han att bikinin skulle vara på. Va fan? Sandig och salt.

  Vad är det med killar och bikinis?

  (Jag kommer för övrigt aldrig mer se het ut i bikini så är glad över den forna tiden..)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, skumt det där!

   Äsch, du är väl het alltid!! Skärp dig! ;)

   Radera
 7. Även om sonen har den goda vanan att somna innan 20.30 på helgerna så är jag tammigfan helt SLUT efter en intensiv dag(oavsett vad vi vi gjort så har det vart intensivt). Vet inte hur många gånger jag tänkt hmm, kanske fin-trosor ikväll? Och sen vid 21.00 bara totalt däckat i soffan... Småbarnsåren... Det var alltså det här som menades. Wihoo?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var detta vi hade att se fram emot..tydligen. Yeyh... Man blir smal av sex sägs det. Ganska uppenbart vad som sker i vårt sovrum, haha.

   Radera
 8. HAHAHA! Bara älskar dina bilder! Ja, texterna med såklart, men bilderna är alltid klockrena!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeyh - tack! Själv tycker jag bilder är jätteviktigt när jag läser bloggar. Helst i långa inlägg...så kul att jag lyckas med det! ;)

   Radera
 9. Jomen visst! Jag kommer! Med hela klanen! Tänkte det kunde vara bra för dig med lite tonåringar i huset, förutom mina vilda småtroll, så du vet vad som väntar framöver. Är jag inte helt underbart snäll som delar med mig så! Min tanke var att du kunde öva på tonåringar så kan jag öva på vindrickande. Bra idé??

  Kram

  SvaraRadera
 10. Du är för härlig du! Skulle vilja se Freddys min när han öppnar matlådan:-)

  Jag är rätt bra både på att döda spindlar o koka gröt, det är bara en sak som saknas...tid...annars hade jag kommit som ett skott!!!

  Förresten, du skulle inte vilja gästblogga hos mig när jag åker på semester i okt-nov? Ska bara en sväng till Florida o hälsa på syran;-) maila i så fall inlägget till yoycefunderingar@gmail.com. Jag hade uppskattat det mycket o kanske ännu fler läsare för oss båda:-)

  Kram

  SvaraRadera
 11. Haha, ja småbarnsåren= ganska dött i sänghalmen...trots fintrosor nästan alltid!! Tidiga mornar och aströtta kvällar, inte ofta man orkar med lite hoppla då...Och jag har 3st småtroll...
  Brukar säga till sambon att när vår tid kommer typ om 100år, då har han väl hunnit få potensproblem vid det laget..haha!!!!:-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!