tisdag 4 september 2012

Feber, Dörrfest & Goda Pajer!

Barnen sover, kaninen sover och jag ligger pall i soffan. Idag är det dagen före. Dagen före dagen då jag vaknar upp och vill dö...för att jag har 40 graders feber och halsfluss. Inte världens bästa känsla direkt...

MEN för att liva upp en jobbig dag bjuder jag in på DÖRRFEST á la Maria Montazami imorgon! Välkomna klockan 20.00 på Bubbel & Halsfluss!


Ja, jag krossar rutan så att jag kan ta emot alla goda pajer! Välkomna!

Äntligen har jag en anledning att ta på min nya galaklänningen! Tack Maria! (Och tack tjejer för sällskapet ikväll på FB! Alltid lika roligt att kolla på TV ihop med er, haha.)

Missa nu inte den pågående tävlingen!!

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Jag älskar dig!!

  SvaraRadera
 2. Haha! Vilken inbjudan! Tror jag hoppar detta party även om allt utom halsfluss lockar...
  Hoppar också tävlingen, känns inte så aktuellt längre Haha! För några år sedan, medans vi fortfarande hade en 7-sitsig bil och jag fortfarande kunde känna rycket i äggstockarna så försökte jag övertala mannen i mitt liv att en liten bebis till skulle vara trevligt. Tack och lov för att jag har en förnuftig man! Det räcker med tre och nu kan vi göra andra saker tillsammans med våra tonåringar.

  Kramiz

  SvaraRadera
 3. *ler* tack - men nej tack.. Men. En massa kryapådig!!

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Haha! Tack men nej tack! Jag stannar nog hemma. Men jag hoppas verkligen att du kryar på dig! KRAM!

  SvaraRadera
 5. Heej!

  Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

  SvaraRadera
 6. Tack, jag avstår jag mä. En annan gång kanske ;))utan baciller.

  Kramiz och krya påre.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!