fredag 3 augusti 2012

Mamma tror...

...att vi leker "tittut". Jag vill bara slippa se hennes fåniga leende. Ge mig öronproppar för fan så jag slipper höra "Vaaaaaaaar är Elton?!?" hela vägen hem ifrån Kristianstad!

//Elton...

5 kommentarer :

 1. Sötisen, ja morsor fattar fasen ingenting ;)

  SvaraRadera
 2. Ha ha. Vad har ni hittat på här? Kunde ju bjudit på fika. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varit hos kompisar o fikat en massa, haha. Hör av mig nästa gång! ;)

   Kram!

   Radera
 3. Tack för din blogg den är en skön oas i den öken av överpretentiösa statusuppdateringar som vi befinner oss i.
  Förresten är Eltons bilbarnstol bra? Reckommenderar du den? Vi ska byta ut babyskyddet nu.
  //eirasmor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Kul att du gillar bloggen!

   Nu är ju vår familj "reklamfamilj" för just den stolen (Alice poserar här nere till höger i den) men jag måste ju vara ärlig: Elton sitter jättebra i den och den känns säker. MEN när han sover lutar den inte tillräckligt bakåt och huvudet hänger fram...vilket resulterar i att jag sitter och håller i hans huvud samtidigt som jag kör. Dessutom är det jättekasst att det inte finns något solskydd!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!