onsdag 22 augusti 2012

Hollywoodfruar, Idioter & Tragedier!

Äntligen började Svenska Hollywoodfruar igen! Maria Montazami har fått en ny bästis, Isabel fortsätter bitcha mot den körkortslöse assistenten, den nya frun verkar inte gilla lammkött direkt - men vad gör det? Vi inleder säsongen med DNA-tester, jämförande av lyxåk och bitchighet...precis som det ska vara. Jag älskar Marias sköna sympatiska stil och hennes humor. Jag tycker det är befriande att titta på människor som är sig själva. Men...

Förlåt...jag måste bara...

Kvinnan som får hela mammamaffian att koka i sina Odd Molly-koftor. Kvinnan som ger inspiration till hundratals nya trådar på familjeliv och som till och med får MIG med mina Findus Färdigbullar att framstå som rena supermorsan - Gunilla Persson, svensk Hollywoodfru...och idiot.

Vem fes?!
Gunilla skriver i sin blogg:

"Jag hoppas att folk inte kommer att kritisera mig sa hemskt mycket som de gjorde forra sasongen. Vad vet hatarna om mig? Jag lever for min mor och dotter och lamnar sallan eller aldrig bort Erika till nannys eller andra personer. Det ar helt ofattbart for mig att folk kastar sten pa någon som jag som for fram sitt barns talang. I denna sasong far ni ser mer av Erikas ratta jag da hon ar frisk och inte sa orolig for vad svenska folket kommer att tycka om hennes sang. Ni far istället se en lycklig och fin liten flicka som stolt uppträder i sin musikvideo - Wonderland."

*misshandlar mig själv brutalt inombords för att få fram en bra formulering som jag kan försvara när jag inte är lika upprörd som nu*

Okej... Det kommer bli en tuff säsong för dig Gunilla...om du tyckte att den förra var hård. Du väljer att ännu en gång utsätta dig för svenska folkets åsikter och "hat" ENDAST för att marknadsföra din lilla tös. Flickan som spyr av nervositet när du hetsar henne till situationer hon varken är mogen för eller brinner för. Det där är ju din dröm. Bara din. När din lilla tös spyr säger du "Jesus ser till så att du kräks!". Vafan?! Jesus?! Hade det funnits en högre makt inblandad i din dotters liv...hade det varit helt andra saker som hade påverkats än hennes lilla mage. (Håller mig på mattan...)


Jag är fullt införstådd i att vinklingar och klippande kan få saker att se värre ut än vad det faktiskt  är - och det är såklart meningen att vi ska förfäras. Men det är inte direkt din sociala kompetens som gett dig en plats i programmet, inte heller din eller din dotters talang. Det är din personlighet, din människosyn och avsaknaden av empati för dem som (enligt dig) inte befinner sig på "din nivå" i livet som lockar tittare. Folk älskar att hata dig. Och det säljer.

Men kan verkligen produktionen (TV3) sova gott om natten när de VET att den här flickan utsätts för den här sortens uppvisning? Förra säsongen rasade tittarna mot TV3. Vad hände? Hon får ett nytt kontrakt. Är det verkligen okej att uppmuntra det här beteendet endast för bra tittarsiffror...och var går gränsen för vad som är okej? Jag menar inte alls att Erika inte är begåvad. Det är klart att hon är! Det är alla barn...på olika saker. Jag tror dock inte att MTV är rätt forum för henne. Mamma Gunilla betalar folk för att berömma hennes dotter och hon tror att berömmet är genuint menat...

En dag inser kanske Erika att hon kämpar för att få leva...sin mammas dröm. Hur kommer hon att hantera det? Och ska TV3 följa upp det då med ett "Celebrity Rehab" med Paulo Roberto som programledare, så att vi alla kan sitta klistrade och gotta oss i den tragedin? Skämmes ta mig fan TV3. Sen när blev barn som far illa underhållning..?

Vidare skriver Gunilla: "Jag fullkomligt ALSKAR nar kameran rullar och det enda jag vill saga ar att - BRING IT ON - I AM READY FOR MY  CLOSE UP." 

Bring it on? Har du verkligen tänkt igenom det där?

over and out.

//Meekatt...

33 kommentarer :

 1. You Go Girl!! Jag mår illa av att se henne! Hur kan man behandla människor så? Vem tror hon att hon är?? Stackars lilla tös! Så långt ifrån en scenapa man kan komma!

  Tack för din ärliga härliga stil! Proffsigt att kunna hålla dig på mattan, försår att det var svårt! (haha) ;D

  Kram Johanna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det tog emot...men jag klarade det! ;)

   Radera
 2. Tack!En med IQ befriad människa får man leta efter, men det är nog bra att hon är så korkad som hon är, då fattar hon inte HUR mycket skrattar åt henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju i och för sig sant! ;)

   Radera
 3. Ja, jisses. Funderade på Gunilla och hur hon haft det om hon INTE haft en massa miljoner att styra folk med. Vad hade hon klarat av att jobba med, när hon inte kunde bestämma allt själv utan var tvungen att lyssna på någon annan och tom vara TREVLIG mot folk hon inte gillade.. Tänk er henne och en ilsken kund på ett fik eller som telemarketing... humor humor..

  SvaraRadera
 4. Usch! Jag hade tänkt se avsnittet igår men det blev inte av. Nu när jag läser ditt inlägg så är jag glad att jag inte såg det. Hon verkar ju vara helt dum i huvudet den kärringen. Hoppas du får en fin dag. KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hon är...mycket speciell. ;)

   Ha det gott! Kram!

   Radera
 5. Jag sitter och blir så jävla upprörd på denna Gunilla. Jag AVSKYR skenheliga kärringar!!!!! Varför skulle Jesus se till att hon får dit en snygg fönsterputsare och skita i svältande barn? Hennes stackars dotter kommer skriva en bok om sin elaka, manipulerande och falska morsa när hon växer upp (och efter dr Drews behandling). Gunilla ljuger för sin hyresvärd om katten och fönsterglas, ljuger för polis om att hemhjälpen slagit henne och tvingar sin dotter till olidliga castings - och så skenhelar hon om Jesus och Gud? Shit vilken GOD kvinna hon är. Jag fixar inte att se det. Jag blir på riktigt upprörd när jag ser henne i rutan. Hon verkar ELAK.

  Så, nu slipper jag nämna henne alls i min egen blogg. Tänkte attackera fyllona i Playa del Sol istället (om jag orkar).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att vi kan dela upp oss och attackera olika program, haha. ;)

   Ja, hon är elak...på riktigt.

   Radera
 6. Ååh.. Nu mår jag också illa :( Har aldrig sett skiten och nu är jag glad över det! Hoppas fler (alla) bidrar med att minska tittarsiffrorna den här säsongen, det hjälper nog bättre än att ringa och vara upprörd, för det gillar tydligen tv3?! Stackars flicka!

  Första gången jag blev ledsen av att läsa din blogg.. Men det var ett mycket bra inlägg!
  Kram Nina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vill inte att mina läsare ska bli ledsna! Men ja, ibland måste man fan ryta ifrån lite. ;)

   Ja, stackars tös...

   Kram på dig!

   Radera
 7. Ja, du höll dig på mattan, tyvärr! ;D

  "Skämmes ta mig fan TV3. Sen när blev barn som far illa underhållning?" - Kunde inte sagt det bättre själv! Man undrar ju om hon är riktigt frisk den där Gunilla. Stackars lilla tös att exponeras sådär!

  Lysande inlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Johan! :) Nästa gång ska jag spåra ur totalt, haha.

   Radera
 8. Jag får ont i magen när hon syns på stillbild bara och kan bara hålla med om vad gör inte en produktion för att sälja, vi vet det, alla vet det men ändå tittar vi och bidrar själva på ett sätt :-( Ju fler vi blir som skriver att vi inte vill se eller inte ser programmet kan ju göra skillnad förstås

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är kanske så. Samtidigt älskar ju svenska folket Maria Montazami och har längtat efter en ny säsong. Folk väljer nog att ta det onda med det goda. Vi gillar ju att uppröras. Men ryta ifrån måste vi!

   Radera
 9. Den där Gunilla väcker inte särskilt många positiva känslor åt något håll. En sann "mommie dearest"...

  Som om inte det hon gör med (eller mot) sin dotter vore illa nog, så var hon i förra säsongen "offentligt kriminell" utan att blinka. I stället för att tänka längre än vad näsan räcker så skyllde hon i från sej till höger och vänster och jag tror tyvärr att den enda Gunilla är kapabel att ta hänsyn till och känna empati för är Gunilla själv.

  http://www.finest.se/userBlog/?uid=34211&viewComments2195964=1&beid=1862417

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hon är inte den mest sympatiska mamman direkt...

   Radera
 10. Så länge programmet har bra tittar-siffror spelar det väl ingen roll om ett barns lidande blir "underhållning"?

  Jag väljer att bojkotta skiten. Inte för att det spelar någon roll för kanalen. Men det spelar roll för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är ju så tyvärr. Allt som säljer är bra.

   Radera
 11. Jag har inte sett mer än någon liten snutt här och där av serien, men den där Gunillas beteende har jag sett klipp på.
  Det är verkligen sjukt, och ännu sjukare att en tv-kanal väljer att fortsätta producera program om denna sjuka mamma, och hennes stackars barn. (Bland annat då alltså...)

  Ett väldigt bra blogginlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Karin! Ja, det är sjukt...och tragiskt.

   Radera
 12. Men varför titta på programmet? Det allra enklaste vore väl att de som inte anser produktionen/produkten vara ok slutar titta. Kan tro att kanske TV3 ser över programinnehållet då... Det som gör att sånt här existerar är att det finns alldeles för många som gärna tittar, gottar sig och förfasar sig. Utan tittare, ingen produktion. Jag väljer att låta bli...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart har du rätt. Men folk gillar att förfäras samtidigt som de vill kolla in de andra fruarna. Så jag misstänker att folk fortsätter titta...och förfäras.

   Radera
 13. Bra rutet!!! Inte för att jag någon gång ens sett programmet - precis som jag låtit bli att titta på Hollywood fruar med mera - men det är verkligen smärtsamt med så korkade framställningar/porträtt av människor. Och behandlar hon sin dotter så borde hon steriliserats. Punkt!

  Kram snygging

  SvaraRadera
 14. Jag klarar verkligen inte av gunilla och jag tycker så synd om hennes dotter Erica! / Hannaa cramer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många verkar känna likadant. Hoppas att Erica slipper ställa upp i fler säsonger.

   Radera
 15. Word! (haha) Du höll dig på mattan! Fasen vad bra skrivet!

  Jag älskar programmet och Maria Montazami är min stora idol! Ska man bojkotta hela programmet blir det ju fel signaler. Bättre att säga sin åsikt, maila TV3 och säga vad man tycker! Jag tänker inte bojkotta Montazami!

  Heja Meekatt! Du säger alltid allting jag tänker, fast bättre! haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack Sofie! :)

   Ja, vi älskar ju Maria. Maila TV3 och ryt lite - på dem bara! ;)

   Radera
 16. HATTEN AV för dig Meekatt som alltid sätter huvudet på spiken!

  Sen när blev barn som far illa underhållning och varför blanda det med världens bästa Maria M?

  SvaraRadera
 17. Vilket r-vh-l till kärring. Ingenting bakom pannbenet vilken i-iot hon är. Usch....

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!