lördag 18 augusti 2012

Fula trosor, Fet röv & Geishakärlek!

Oj...lite jobbigt det här med att bli igenkänd. Var inne på Lindex nyss och en läsare kom fram och hälsade glatt. Och det är ju jätteroligt såklart(!)...men där gick jag i min fulhet och tuggade Hubba Bubba med hela ansiktet och köpte tantiga trosor som man kan dra ända upp till hakan. Sån é ju jag! Fan...kunde jag inte köpt ett par snygga trosor åtminstone?!

Statistiken är ju alltid kul att följa upp. Idag har en chockad Göteborgare(?) sökt på "fet  röv" på google och hamnat på min blogg. Fan Google! Kan man inte få moona en stad ifred?! Aldrig får man vara anonym... ;)
 

"Birgersson födelsevikt" indikerar ju på att någon är jäkligt sugen på choklad, haha. Tyvärr är tant för gammal för att ni ska kunna spåra min vikt på webbisar! 

Nu ska jag anfalla den här:


Man kan ju bara älska sina läsare! Tack Tina för världens största Geisha och för en mysig fika! Tänk att du kunde lära mig något nytt om choklad! Det blev lite fel när jag sa "Jag är ingen sån bloggare som fotar allt jag äter. Jag äter först och fotar sen..." Jag lovar...jag fotar inte bajset. Tjejer bajsar inte. Punkt.

När jag kommer hem åker bröllopsfotona i sovrummet ner och ersätts med Geishalådan - För SÅN é jag!

over and out.

//Meekatt...
16 kommentarer :

 1. Snart dags att vänja dig ;) Kändis Malin :)

  Tänk när boken kommer ut :) Längtar!!! Och varför inte Meekatt i radion :) ... Alla skulle lyssna! En egen radio kanal, där du kan rädda världen ;) .., eller hjälpa alla oss "normala " mammor i vardagen ... Lära oss att vi duger ;)!

  Hoppas du har det bra i Göteborg! Vilket rum! :) måste kännas lyxigt.. Ett rum bara för dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För ful för TV - då blir det radio? Hahaha

   Ja, lyxigt har jag det! Fantastiskt rum!!

   Kram vännen! <3

   Radera
  2. Haha.., knappast! Men tänkte mer att Radio kan man lyssna på jämt... Även ute, i bilen och... Ja överallt ... ;) ... Här hemma är det Barnkanalen som är på för det mesta ... Så därför i radio ;)

   Kram

   Radera
 2. Åh, så gott med Geisha!!!!

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Jag kör oxå fultrosor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeyh! Mer fultrosor åt världen! Haha

   Radera
 4. Hahahaha fultrosor är ju såååå sköna! :) Hoppas du har det gött fina du <3 Kraaaaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är de? Haha

   Jag har det superbra!

   Kram fining!

   Radera
 5. Hahahaha! Det är ju därför vi älskar dig katten! För att du precis som vi köper fultrosor och faktiskt står för det! Snygga underkläder är bara utfyllnad i lådan, vi greppar i alla fall samma gamla fula urtvättade men jättebekväma trosor varje gång! ;D (Till männens besvikelse, hehe)

  "Jag är ingen sån bloggare som fotar allt jag äter. Jag äter först och fotar sen..." - HAHAHAHA, kan missuppfattas. Men som du brukar skriva - vad du äter är ju ganska ointressant. Om det inte handlar om choklad eller nåt annat gott du hittat!!

  Njut nu i Göteborg! Skriv så pennan glöder!

  Kram Anna J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, visst är det så? Grabbar skulle aldrig springa runt i obekväma underkläder för vår skull! Nej, mer tanttrosor åt folket! ;)

   Ja, vad jag äter ska ni slippa läsa om...inte ens jag tycker det är intressant! ;)

   Kram!

   Radera
 6. Kommer ihåg i tonåren när man bar stringtrosor för det var ju modernt då, men fasen vad de skavde, tur jag mognade och valde det JAG trivdes i! Sköna trosor, men kanske inte de snyggaste eller sexigaste men vad gör det, den enda som ser dem är maken och han vill iaf bara slita av dem ;-)
  Underbart skrivet och spännande med en bok, kommer bli toppen bra :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, stringens tid är förbi för denna kroppen! Kasslervarningen du vet... ;)
   Och ja, det blir ju naket i slutändan i alla fall, haha.

   Tack!

   Radera
 7. "där gick jag i min fulhet och tuggade Hubba Bubba med hela ansiktet och köpte tantiga trosor som man kan dra ända upp till hakan." HAHAHAHA! Underbart! Det är ju så vi vill ha dig! Precis som du är! Men jag förstår känslan, haha!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!