onsdag 25 juli 2012

Att filura hos en Fnula...

I måndags var det äntligen dags för lite lyxig "mammatid" och denna spenderades i Skåne hos finaste Fnulan ihop med ett gäng härliga bloggtjejer. Barnfri tid av allra bästa sort! Jag laddade mitt fula beiga (men numera pimpade) Kinderägg av 2006 års modell med bra musik, Pepsi Max, ett dubbel-Japp och en påse Ahlgrens bilar och gasade iväg. Supermorsa som jag är så mutade jag Alice-Kravllis med en tablettask för att slippa tårar och skrik när jag körde iväg och det funkade. Jag fick både en puss och ett "Ha en rolig mammafest mamma! Visa inte gumpen för alla bara!!" Varför skulle jag göra det?! Var får hon allt ifrån?! Jag uppförde mig och visade inte gumpen för någon...ifall det är någon som undrar.


Bästa låten "Där jag hänger min hatt" på full volym och ett jäkla tuggande inledde bilfärden och redan på vägen ner för Hallandsåsen hade jag tryckt i mig allt bilsnask. Fan. Två choklad och en påse bilar...på sju minuter. Konstigt jag är tjock!? Resten av bilresan blev ganska lång utan godis...men en och en halv timme senare rattade jag in på Fnulans uppfart. Jag hittade - UTAN GPS - Yeyh! Jag är grym! Antar att det var doften av den smarriga chokladefterrätten som ledde mig till rätt hus...

Som vanligt när bloggare träffas gäller det att tugga med munnen stängd, hålla in magen, suga in kinderna och lägga upp maten snyggt på sin tallrik. ALLTING fotograferas - hela tiden! Jag tog inte ens med kameran och kände mig utanför redan efter fem minuter. Herregud, jag fotade varken ytterdörren, skohyllan eller Fnulans man när jag kom dit. Jag är nog ingen bra bloggare... Jag tog inte en enda mobilbild förrän det var dags att äta...och då fotade jag mest för att alla andra gjorde det, haha. Vafan?! Är det så intressant att se vad "en sån som jag" äter egentligen?!

GOTT var det i alla fall! "Knytis" är alltid kul - alla har med sig jättekonstiga saker! Freddy skrattade åt mig när jag kom hem med två stora buntar sparris igår efter min shoppingtur och sa "Sen NÄR äter du sparris?!" Nej, det kanske jag inte gör så ofta...men man måste ha med sig något vuxet när man ska på knytis!? Jag kan ju inte komma med en påse pommes?! Pommes fanns det dock...och kött...och en massa konstiga röror...och såser...och sallader...och jag lovar att varenda volang på den här kroppen spändes ut till max...för att sedan spännas ut ytterligare av en fantastisk efterrätt. Det är ju SMART att åka hem till någon precis har haft bröllopsfest och därmed har kylen full med godsaker! Me like godsaker!!


Fnulans fina brudklänning hängde i hallen och den fantastiska tårtdekorationen stod i köket men det blev inte så mycket bröllopsprat. Fnulan började lipa så fort hon försökte prata om det så vi får nog ta detaljerna en annan dag. Tänk...vilken lycka att det kommer glädjetårar när man försöker prata om sin man. Jag försökte klämma fram en glädjetår idag när Freddy vägrade byta bajsblöja på Elton...men det kom ingen. Konstigt...

Tack underbara Fnulan, Sojka, Vivi och Emma för en toppenkväll! Massor av skratt, härliga diskussioner, god mat, nya vänskaper och en massa poserande framför kameror till höger och vänster! Ett extra stort tack för att ingen lagt ut en massa fulbilder på mig...än, haha. Tänk att bloggandet lett till att man får träffa så många härliga människor! Underbart!

Jag hade så trevligt (<--inte vett att åka hem i tid kallas det också, haha) så jag satt kvar och filurade med Fnulan till klockan ett på natten. Jag kan ju säga att den där hinken med starkt kaffe i Lund på vägen hem var nödvändig! Men vi fick löst en massa världsproblem, skrattat ytterligare och ju mer man umgås med Fnulan...desto mer vill man liksom stanna kvar...och ja...helst flytta in! Jag kanske skulle kunna få flytta in i den nya fina gäststugan?!

Utanför Landskrona hittade jag ett halvt Geisha i handskfacket (när jag letade efter laddaren till mobilen samtidigt som jag körde bil). LYCKA!! Oväntat choklad är den godaste sorten!

NU ska jag packa upp en lyxig goodiebag som Fnulan hade fixat till oss. Hur hinner den kvinnan med allt?! Tack till Careb, Brilliant Smile, Me and I, Make Up Store, Röhnish, Celsius, Memira, och Näsfrida för toppengrejor! 

 

over and out.

//Meekatt...

13 kommentarer :

 1. Det låter som det blev en väldans trevlig kväll! :-)

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha ha jag skrattar så jag gråter! :) Tack själv för en underbar kväll och att du nu fick mig att skratta på jobgb. Förstår att tåren till mannen var svår att krysta fram! ;)

  Kram!♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja den satt hårt... ;)

   Kram!

   Radera
 3. Det verkar som ni har haft det trevligt :-) Och den desserten hade jag gärna satt tänderna i.

  SvaraRadera
 4. haha "visa inte gumpen" =D Så klockrent!!!

  Du är alltid vacker så det går inte att få fulbilder, glöm inte det! =)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack...men du lyckades ju hitta en iaf! ;)

   Kram fina du!

   Radera
 5. Hahahaha! Underbara du! Sparris!! Jag är likadan och köper "vuxna saker" med mig när det är knytis fast jag helst vill ha hamburgare och pommes, hahaha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Freddy tycker fortfarande att det är kul med sparrisen. Vafan, jag var så nöjd med mitt bidrag!? ;)

   Radera
 6. Ha ha ha ...fasen vad du är underbar, du skriver helt fantastiskt roliga inlägg! Ledsen att jag inte sagt hej och tack för träffen innan , men jag var så upptagen med att semestra på semestern ;)
  Nästa gång får se till att samåka, kanske ngn miniträff här på bästkusten :)
  Många kramar !!!

  SvaraRadera
 7. Håller med dig... Choklad är bäst!

  SvaraRadera
 8. Men detta var ju mitt inlägg ;)))))

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!