torsdag 14 juni 2012

Hets mot folkgrupp, Porrfilm & Mögelost?

Okej. Jag gör det - Hets mot folkgrupp (<--Mammamaffian på FL).

Efter en jäkla massa mail och kommentarer med "Heja Meekatt vs Mammamaffian" så tänker jag lyssna på mina fantastiska läsare. Mer "familjelivshumor" ska det bli. Jag kommer få äta upp det här, haha. Men okej kära läsare - allt för er!

DÄRFÖR bör ALLA mammor hänga på Familjeliv.se:

* Om du är nyfiken på hur folk uppfattar dig och din kropp kan du starta en tråd och lägga upp en bild på dig själv iklädd trosor och bh. Sen kan du be alla "gissa din vikt". De första fem kommer att svara ärligt på vad de tror att du väger. Sen kommer den sjätte personen in och blir förbannad över att alla tror att du väger mindre än du ser ut att göra. SEN kommer en sjunde person in och blir förbannad över att tråden ens existerar och SKÄLLER UT dig och du får då veta att du inte bara tjock - du är dum i huvudet också. För om man pratar om sin vikt på familjeliv uppmuntrar man ALLA 15-åriga tjejer att köra en galge i halsen efter varje tugga. INGEN får prata om sin vikt. Jo, sin LCHF-vikt förstås...men det är ju en HELT annan sak. 

* Om du har haft sex med ett spöke visar graviditetstestet ett spökstreck. På familjeliv finns det tusentals mammor med övernaturliga förmågor och dessa kan hjälpa dig att kommunicera med "den andra sidan" (<--ditt underliv). När man har sex med ett spöke plussar man redan efter några timmar så det gäller att ha badrumsskåpet fullproppat med test! OM spökstrecket skulle visa sig vara det streck som redan fanns på testet när man köpte det...kan man flytta tråden till "känsliga rummet" eller "vi som förlorat ett barn"-trådarna.

Det KAN bli ett spökstreck...
* Om du kommer på din man med att sitta vid datorn och kolla på porr bör du genast starta en tråd med rubriken "Han smygkollar porr, vad gör jag nu?!". Då kommer hundratals "medsystrar" hjälpa dig genom att säga det enda rätta. "LÄMNA HONOM!" Ja, för att om din man tittar på porr är han inte bara äcklig - han tycker dessutom att DU är äcklig! Dessutom är han säkert pedofil och efter 632 kommentarer börjar du känna ingen signalerna. Och jag håller med - lämna honom...ifred för fan! Kan man inte ens få kolla på porr utan att bli störd? 

* Många startar trådar i ämnet "Är han otrogen?". Ja, för på familjeliv finns som bekant en massa kvinnor med övernaturliga förmågor...och de vet ALLT. Så jävla praktiskt! För tecken som "Han kom inte hem inatt...", "en tjej på hans jobb messar hela nätterna..." och "jag hittade en kondom under sängen och jag har spiral sen 7 år tillbaka" är ABSOLUT inga tecken du kan tolka själv. Nej, här behövs ju maffian! Och de vet...allt.

* Om du blir bjuden på ett bröllop ska du inte blir glad och känna att det är en ära att få vara med och dela den viktigaste dagen i någons liv. Nej, du ska bli FÖRBANNAD! För vill inte brudparet ha med dina snoriga, skrikande, bajsande, trötta och uttråkade barn på bröllopet så kan det va! Har ni hört!? De bjuder UTAN barn! Det är nästan det värsta man kan göra mot en förälder! För barn ÄLSKAR verkligen att sitta still i en kyrka...och under en 4-timmar lång middag med konstig mat. Och föräldrar ÄLSKAR verkligen att försöka hålla sina barn tysta i kyrkan...och under en 4-timmar lång middag med konstig mat. Får du en sån inbjudan så starta en tråd på familjeliv direkt! Dina medsystrar kommer råda dig till det enda rätta - BRYT KONTAKTEN!! Sen om det råkar vara din syster spelar absolut ingen roll! Lyssna på maffian, de vet bäst. 

* Om du funderar på om du ska ta ett eller två glas vin fast du ammar så kan du också ta hjälp av supermorsorna. De kommer råda dig klokt att "ADOPTERA BORT DIN STACKARS BEBIS!" Ja, ring soc direkt eller varför inte åka in och magpumpa din alkoholförgiftade bebis innan den börjar dansa naken på bordet! Självklart älskar du inte ditt barn och det är ju BRA att du får reda på det så att du kan lämna bort det!

* På familjeliv får man lära sig att om man äter en bit mögelost...dagen efter "befruktningen" (<--med ett spöke?)...så dör bebisen i magen. Direkt. Poff! Mammamaffian kan sin sak och de har både sina barnmorskor och Livsmedelsverket i ryggen på alla frågor gällande livsmedel...och allt annat. Som folks otrogna män. Dessutom får du veta att du är en idiot. Men det hör liksom till. Tar du illa upp kan du starta en ny tråd i "känsliga rummet" och gråta ut och fortsätta attackeras.

* Familjeliv fungerar lite som AA. Här samlas alla som inte dricker. Och skulle man vilja ta en liten snaps till sillen på Midsommar är man en alkoholist och barnen borde tas ifrån dig OMEDELBART. Man dricker INTE innan barnen flyttat hemifrån!! Aldrig! Och ja...självklart...skulle den där snapsen komma på tal i samband med självaste julafton är det kört. Då jäklar får man igång supermorsorna. DRICKA!? PÅ JULAFTON!? Skämmes ta mig fan! "Hemma hos OSS är det barnen som är viktiga - inte spriten!!" Ja, vi utanför maffian önskar oss en vit jul...med snö till barnen. Inne på familjeliv skiter man i snön och alla dricker julmust. 


* Om du har förlösts med kejsarsnitt är du ingen riktig mamma. Du har ju inte fött barn. Du är liiite mindre värd än alla de som ligger och SKRIKER efter kejsarsnitt. Det får du lära dig på familjeliv. Nej, för att vara en riktig mamma ska man föda naturligt...utan bedövning...och helst ska man spricka upp i nacken...och man ska ha sin mamma med sig i förlossningsrummet. DÅ har man fött barn.

* Om du funderar på att börja jobba igen efter några månaders föräldraledighet får du lära dig att du ALDRIG borde ha fått barn. För att om man är mamma - så är man BARA mamma. Att man sen har ett viktigt jobb, en karriär...ett liv...spelar ingen roll längre. Stannar du inte hemma i 1,5 år borde du aldrig ha fått barn. Samtidigt får du lära dig att din man är ett svin om han inte delar föräldraledigheten jämt med dig. Lös den gåtan du...

* Har du funderingar över barnomsorgen och de regler som gäller så kavla upp ärmarna och kasta dig in i diskussionerna. Här lär man sig att samtidigt som man ska tjäna så mycket pengar så att man kan spara undan MINST 1500 kronor per barn i månaden så ska man inte lämna barnen mer än 6 timmar per dag. Gör man det är man en usel förälder och borde aldrig ha skaffat barn. Är han ensamstående borde man ha gjort "bättre val i livet" och inte låta barnen lida för din dumhet....och är du ensamstående för att barnens pappa är DÖD...så åt säkert hans mamma mögelost när han låg i hennes mage! Man får också lära sig att ALLA måste säga F Ö R S K O L A och säger man "dagis" är det ett tecken på lägre intelligens och ett hån mot personalen. Om man vill ha sina 5 barn kvar på dagis när man ska på ett gynbesök efter jobbet är man sjuk i huvudet och om man lämnar först eller hämtar sist älskar man inte sina barn. Dessutom är dagis (förlåt - FÖRSKOLAN) hemsk...för alla barn...alltid.


* På familjeliv får man också lära sig att skulder är för idioter. ALLA amorterar tiotusentals kronor varje månad på sina huslån och INGEN köper någonsin något på kredit. Dessutom har alla minst 500 000 kronor undansatt på ett "kriskonto". Ja, kan man inte köpa bilen kontant är man en dålig förälder. Men lugn - du kan gråta ut i "känsliga rummet". (Och vill du ha tips på vilken bil du ska köpa kan du gå in under "pappagrupp".)

 * Blir du bjuden på en fest, ett bröllop eller vafan - Oscarsgalan så BLI INTE GLAD! Har du en bebis (<--alla barn under 5 år) kan du ABSOLUT INTE lämna bort den. Barn som får vara några timmar hos sin mormor/farmor/moster eller någon annan som älskar dem kommer få men för livet! Antagligen kommer barnet växa upp till en liten massmördare...totalt befriad ifrån empati och kärlek. Nej, hellre en trött och uttråkad mamma med rätt flaskhållning än en pigg och glad barnvakt med 500 % fokus på barnet! Det lär man sig också på familjeliv. Och ja, om du ens överväger att gå på den där festen....bla bla bla...känsliga rummet!! Och ja...du "lämnar bort" barnet även om pappan är hemma hos barnet. MAMMAN är BARA mamma.

* Om man blir gravid dagen innan man ska påbörja en cellgiftsbehandling mot helkroppscancer (eeeh?), mitt i en skilsmässa, veckan innan man ska påbörja drömjobbet (eller bara efter ett fylleragg på krogen) så får man ALDRIG säga att man inte vill behålla barnet. Gör man det så är det ett hån mot alla de som har svårt att få barn. Ja, alla kvinnor måste ta ansvar för alla kvinnors känslor. ALLAS! Fatta!? Jag kan inte ens ta ansvar för mina egna!! Men inne på familjeliv måste man ta ansvar för ALLAS känslor. Inte ens i forumets trådar under rubriken "abort" får man diskutera det. Aldrig! Schhhh! KÄNN INGET! 


* Om du inte kan känna "gravidsymptom" dagen efter ägglossning är du ingen riktig kvinna. Inne på familjeliv vet alla EXAKT när de har ägglossning - på sekunden. För de har koll på sina flytningar...eeeeeuh! Tänk er familjelivs julfester. Ingen snaps till maten...och brunstrunda i pausen. Skjut mig.

(Jag är snart färdig, haha. Förlåt för ett långt inlägg!)

* Nästan alla borde bli medlemmar på familjeliv. Det är nämligen platsen där man får vetskap om att OM man lämnar sin bebis ensam i vagnen i mer än 5 sekunder så börjar den brinna! Eller så börjar vagnen köra...jättejättefort...UPPFÖR en backe! Det är så hemskt! Jag visste inte det innan men nu vet jag. Och om man bor i lägenhet och har tvättid på kvällen när barnen sover...så måste du VÄCKA alla barnen och bära dem med dig ner till tvättstugan när du hämtar upp tvätten. För om du går ifrån dem i tre minuter när de sover - så börjar lägenheten brinna - direkt! Tydligen är ensamma barn extra självantändande.

Slutligen kan jag informera er om att alla på familjeliv har bidé. De tvättar sin nämligen med tvål och vatten i hela "underredet" efter VARJE toalettbesök. Och gör man inte det är man ett svin. Ett svin som aldrig borde skaffat barn. Dessutom lagar alla mammorna ekologisk barnmat i grupp, odlar sina egna grönsaker, byter Blingokläder med varann och åker bara kollektivt. Samtidigt som de smyger runt som "anonyma" under Sex & Samlevnads-trådarna där man får lära sig hur man onanerar med en elvisp (!?!) så predikar de moral för varandra och skäller ut varandra efter noter om någon klagar på att barnen stör deras sexliv. Vi är MAMMOR nu - INGET annat! Och ja, sen finns det ju troll på familjeliv med...men det orkar jag inte ens gå in på. 

Julfest med Mammamaffian!
Ja, förlåt för ett långt och tjatigt inlägg. Men ni ville ha min tolkning av Mammamaffian - och ni fick den. Sån é jag! Tömmer inkorgen så att jag får plats med alla hatmail - Bring it on! ;)

over and out.

//Meekatt...en mamma som ÄLSKAR dagis, rött vin, barnfria fester, mögelost OCH mina barn. (...och porr!) Men jag har ingen bidé...fan.

 
Min bok beställer ni HÄR. 


253 kommentarer :

 1. Sjukt kul läsningen och så sant som det är sagt (eller hur det heter)! :-D

  SvaraRadera
 2. Var bara tvungen att direktt kolla Heta debatterna på Fl men konstigt nog fanns det ingen upprörd tråd än om din blogg? Konstigt! Sover mammamaffian?

  Jag tröstade mig istället med rubriker som; Hatar min bonus, flera? (du glömde skriva om alla bio/bonus/familjer), vem har företräde - rullstolen eller barnvagnen och sist men inte minst - Nätragget gjorde mig ledsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, hjälp. Men ja, det kommer nog en sån tråd. Mammamafian sover inte. De är ute och powerwalkar med barnvagnen. ;)

   Åh, jag glömde bonusbarnen! Nätraggandet är också fantastiskt kul! "Han skrev att han aldrig hade känt så här förut...men han ljög. Ska jag träffa honom igen?". ;)

   Radera
 3. Ha ha ha okej det känns bättre att vara utan egna ungar i dag. ;

  Jag gillar också vin, barnfria fester, mögelost och naturligtvis PORR. Finns det bättre möjligheter till skratt? "Hair to stay" - filmen om kvinnor med jättebuske. Priceless.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, njut av tystnaden, 80-talsporren och mögelosten Malin! Hahaha ;)

   Radera
 4. Hahahahaha!!! Du är så skön!
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 5. Underbart!!! Har blivit helt beroende av din blogg - så härliga inlägg :-) Blir glad varje gång jag går in o läser här!

  SvaraRadera
 6. underbart skrivet,skrattar fortfarande =)

  /Ida

  SvaraRadera
 7. Du är bäst! Så är det bara. Stackars maffiamorsor som verklien tror att livet måste vara dötrist o att livet som individ är över så fort man fått ett spökstreck. Där kan vi snacka brist på IQ. Tack för ett långt o bra inlägg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du! Ja, stackars dem... Men innerst inne är de nog precis som vi...hoppas jag?!

   Radera
 8. JAG SKREV JU IGÅR ATT JAG IIINTE KAN SKRATTA för att jag har så ont.. Nu får du komma och ta hand om denna hög på golvet som är jag efter denna enorma skrattatack! DUUUUU ÄR SUVERÄN! Klockrent! Hahahahahahahaha! You go girl! Bara måste träffa dig snart igen och få en dos Meekatt! Love ya:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. FÖRLÅT!!! Hahaha, du skulle ju VILA! LÅT BLI ATT LÄSA MIN BLOGG! ;)

   Ja, vi MÅSTE ses snart!! <3

   Radera
 9. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Du är fan helt otrolig katten! Roligaste jag läst!! Jag är en sån som smygläser fl och följer alla heta debatter men skulle aldrig våga mig in i en diskusion där. Oavsett vad man tycker så tycker maffian det är FEL. Otroligt! Allt du skriver stämmer, skrattat så jag tjuter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, allt du tycker är fel. Du är helt värdelös. Alltid. Visst är det fantastiskt?!
   Inne hos MIG är dock ALLA mammor fantastiska - även vi som ibland hatar våra barn! ;)

   Radera
 10. Haha precis så är det. Elvispinlägget är klart bäst där man uppmanas att ta på oömma byxor haha. Nu var det längesen jag hängde på FL men det är alltid samma visa där :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade nog velat ha suspensoar om jag skulle gett mig mig på köksredskapen...

   Radera
 11. hahaha så jäkla bra skrivet!!! Nu förstår jag att jag gjorde ett rätt val och lämnade det där skitforumet FL. I hate it!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra där! En mindre att utsätta för vuxenmobbning! Jag ser FL som ren underhållning - lite som tjuvlyssnat.se ;)

   Radera
 12. Det bästa jag läst på länge, så sant så sant. :D

  SvaraRadera
 13. Underbart skrivet! Du har verkligen prickat in det så bra, precis sådär känner jag också de få gånger jag kikat in i deras forum. Fattar egentligen inte varför jag har min profil kvar där, är aldrig online. Att jag sen fick ett gott skratt gjorde min dag. Speciellt det där med självantändande barn och barnvagnen som rullat uppför backen, underbart.

  Ha en fin dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, brandrisken och de rullande barnvagnarna är i en klass för sig. Jag skulle vilja ha tag i en sån där vagn. Då kunde ju Elton gått ut och gått med sig själv! ;)

   Ha det gott fina du!

   Radera
 14. Önskar det fanns en stor GILLA knapp för det gör jag verkligen just lööööööööööv Din blogg :-)

  Det där med att vagnar åker uppför backar osv med ungen i, läste någonstans i någon tråd att "köp inte vagn x" bromsarna var trasiga redan i affären och vagnen rullade ut och nerför rulltrappan.." det kan jag väl gå med på MEN vagnen var enl personen köpt på Babyland i Arninge det ligger i ett envåningshus med en parkering och ÄNGAR framför närmsta rulltrappa som går NEDÅT är typ 5km därifrån jävla rulle på DEN vagnen.

  Nä nu ska jag ut och plantera skogssniglar i buskagen på väg ner mot dagis mohahhahahha
  *kram* till Dig Malin


  Efter att ha läst hela så får jag nog gå in på familjeliv och erkänna .... "jag var glad att gå på Gröna Lund UTAN mina barn och ändå tillbringade jag tiden inne på barndelen av just "Grönan", dom kommer väl och hämtar ungarna så fort dom bara kan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. --->(GILLA)<--- = Klicka ;)

   Vilka supervagnar det säljs! Jag vill ha en sån! Haha, lycka till med skogssniglarna! Barnen kommer bli överlyckliga! ;)

   Haha, in och erkänn! Jag stöttar dig! Hahaha

   Kram!!

   Radera
 15. SHIT! Jag lagade ofta ekologisk banmat, dock ensam eller ihop med mina barn.....
  Hade jag haft hus då hade jag amorterat så mycket jag kunde, får göra det nu istället.....
  Köpte bilen kontant......
  Dricker sällan alkohol, ännu mer sällan när ungarna var små......
  Hämtade ungarna först och handlade sen......

  Men jag lämnade gärna bort ungarna för andra aktiviteter...
  Hade massor av bedövning och lustgasen var min bästa vän under förlossningarna.....
  Och jag jobbade när ungarna var under året i alla fall, delade INTE med mig av så mycket ledighet, vafan, jag ville ju den själv.......

  Är jag halvmaffia då?????? Hjälp!!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh no!! Här kommer maffian!! ;)

   <3

   Radera
 16. Haha! Kan vara det bästa inlägget ever... Man får inte heller glömma de stackarna som fött 7 pojkar på raken, blir på tjocken igen och lite försynt råkar nämna att "det vore kul med en flicka" - SMACK så åker giljotinen ner. Det är ABSOLUT förbjudet att önska kön på sitt barn. Då hånar man alla som kämpar i hela världen och man är en usel mamma, människa och jordbo.

  Familjeliv är en galen community som man inbland kan besöka för att få sig ett gott skratt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får INTE önska kön på sina barn!! Självklart är det ett hån! Man måste ta ansvar för ALLAS känslor!! ;)

   Radera
 17. Åh så underbar jag känner mig nu! Tur jag inte hänger på familjeliv. Tjock, ensamstående alkoholist som jobbar HELTID! och inte har några besparingar MOAHAHAHA...
  Tänk vad de skulle hata mig.

  Älskar ditt bloggande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dig skulle de hata...nästan lika mycket som mig! ;)

   <3

   Radera
 18. Så jävla bra!! 1-0 till meekatt! ;)

  SvaraRadera
 19. Helt underbart att du orkar ta dig tid till att skriva sånt här. Det är så sant det du skriver, men ingen vågar erkänna att de är som på FL. Jag började läsa din blogg i januari tack vare min sambo, och jag har aldrig skrattat så mycket när jag läst en blogg. Vad du än gör; sluta inte skriva! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack snälla! Vad kul med lite testosteron i bloggen! ;)
   Jag ska inte sluta blogga, lovar!

   Radera
 20. Riktigt kul!! Skönt att någon vågar=)

  SvaraRadera
 21. Hahaha, du underbara människa - tack för ett härligt skratt så här på morgonkvisten! kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack själv för att du tittar in! :)

   Kram!

   Radera
 22. Mitt i prick! Men om det är jag som kollar på porr här hemma, och min sambo hatar det? Ska han lämna mig nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är ju en HELT annan sak. Du är ju otillfredställd...och det är hans fel. Fram med elvispen så blir allt bra!

   Radera
 23. Det var det bästa och roligaste jag läst på länge. Första gången jag läser din blogg och nu kommer jag verkligen att fortsätta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul! Välkommen in till mig! :)

   Radera
 24. Helt underbart inlägg. Jag kan, till mitt försvar, säga att jag aldrig hängt på familjeliv men jag känner igen alla dom där fascistiska tendenserna. Sådana där supermammaor hänger inte bara på familjeliv, dom finns där ute i verkliga världen också och berättar för oss usla karriärskvinnor hur eländigt våra barn har det.

  Älskar ditt inlägg! Ha en superbra dag! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de finns på Öppna förskolan med...och på babysimmet...och på lekplatserna. Man går inte säkert någonstans!

   Ha en toppendag du med!

   Radera
 25. Men du har ju glömt de bästa, "Ska jag anmäla?"- trådarna!! På Familjeliv kan du minsann bli anmäld för att du inte kör ditt barn i barnvagn, eller för att du lämnar barnen i tre minuter för att gå till tvättstugan (om de inte självantänder först), eller om du har fel möbler hemma. Själva anmälningsprocessen är lite diffus, men oftast så är socialen och polisen inblandade. På FL går ALLT att anmäla, vänta bara, snart kommer soc och bara tar dina barn utan förklaring eftersom någon anmält att du bloggar för bra och alltså inte hinner väva egna kläder till dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju nästan ett eget inlägg det där. ALLT ska anmälas...alltid. Vid minsta lilla misstanke ska man blanda in soc och polisen och man ska ALDRIG vänta på bevis. DÅ är det försent...alltid. ;)

   Ja, jag väntar på att det ska knacka på dörren. Bäst jag ställer fram väven...

   Radera
 26. http://www.familjeliv.se/Forum-25-155/m65355583.html nu blir det snart ett upplopp. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahahaha! HJÄÄÄÄLP! ;)

   Game on.

   Radera
 27. Hahahahaha jag kissar ner mig av skratt!!! Kan man starta en tråd om det? Eller måste jag börja med blöja då? Och då blir jag väl anmäld för att vara en dålig mamma eftersom jag snor ungens blöja?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart kan du starta en tråd om det! Gör det under "mammakroppen"! Och sen det där med skrattandet...är du ens nykter!? ;)

   Radera
 28. *asg* Sååå Dj*la kockrent inlägg!
  NU förstår jag lite varför jag lämnade FA ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, många som lämnat tydligen! ;)

   Radera
 29. Ahahaha jag döööör! Fy fan vad rolig läsning!!
  Och jag får en sån otrolig lust att gå in på familjeliv och provocera maffian som fan!! Ahahaha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej DÖ INTE! Jag vill inte förlora mina läsare, haha.

   Men ja, in och bråka med dem! På dem bara! ;)

   Radera
 30. Haha klockrent juh. Du fick nog med allt som händer på FL, sen får man juh Inte dricka om man planerar att bli gravid. För det kan faktiskt ha tagit sig eller cara alkohol kvar i kroppen då du ska ha äl om några dar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, just det! Egentligen är det lika bra att man slutar dricka när man får sin första mens...för då är man ju i "brunstig ålder". Sen ska man ju inte börja dricka det innan...för då är ens mamma ett socialfall...hm.

   Radera
 31. Hahaha du är bara för bra!!!

  SvaraRadera
 32. Råkar man vara på FL fastän man inte har barn av den ena eller andra anledningen så får man ALDRIG ALDRIG skriva om något som handlar om barn. För man vet INGENTING om barn om man inte fött en själv.

  För att inte tala om de barnlösa/barnfria som ruttnar på att kollegorna spelar ut FP-kortet varje sommar och storhelg. För inte kan väl mammorna jobba dessa tider - barnen skulle ju få men för livet!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, och har man bara två barn vet man INGENTING om hur det är att ha tre barn...eller ett för den delen. ;)

   Åh, semesterplanering ihop med småbarnsföräldrar är fantastiskt. Jag sa till min chef som gav mammorna fördelar "NÄR ska jag ha tid att ens GÖRA barn om jag alltid måste jobba?! Jag hinner ju inte ens ha sex!" Uppskattat...verkligen. Och nej, jag fick inte va ledig.

   Radera
  2. Och ja, det var ju då INNAN jag fick barn. Nu kan man hota med att ta ur föräldradagar om man inte får som man vill, haha. SKÖNT att plugga och inte behöva bry sig om andra...

   Radera
 33. Haha så hysteriskt kul! Nästan att jag måste gå in och kolla läget på FL, verkar ju hända massa dårskap där:)!
  Hoppas allt e bra med dig, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, in och kolla läget! Finns en tråd om mig där nu ju, haha. ;)

   Allt är bra här, kram kram!

   Radera
 34. HAHAHA tack för dagens skratt - så himla roligt och träffande!! :D :D :D

  SvaraRadera
 35. Underbara du!!!! Klockrent skrivet. Jag och min kollega skrattar dagligen åt dina härliga
  inlägg, speciellt den hos gynekologen. Du bjuder verkligen på dig själv och säger vad andra tänker men inte vågar säga.
  Har själv en Elton hemma, fast 5 år och en tvåårig tjej som verkar väldigt lik din dotter i humöret.

  Kör hårt nu och ha en trevlig sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad härligt att läsa! Kul att ni gillar mitt trams! :)

   Åh, en till liten Elton! Får ni också höra "Bra att han fick fler namn än bara Elton. Då kan han ju välja själv när han blir stor nog!"? Lysande kommentar...

   Ha det gott!!

   Radera
 36. Huvudet på spiken, tack för dagens skratt

  SvaraRadera
 37. HAHAHAHAHA! Du är fan helt otrolig katten! Sveriges i särklass roligaste blogg! Det här var det roligaste inlägget sen gynbesöket! Länkat till ALLA på jobbet via mail och vi är 340 stycken, mouhaha. ;) (Hoppas vi har samma humor allihop)

  Är det föresten Freddy som ställt upp och posat för spökbilden? *lol*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart är det Freddy! Han ställer upp på allt! ;)

   Haha, är det verkligen okej att spamma sådär på jobbet? ;)

   TACK snälla Erik! Vad glad jag blir!

   Radera
 38. Du är min idol, woman! :D Brukar sitta och läsa på FL med min skål popcorn och det du skriver är klockrent! Sitter och smygkikar här inne ibland, men ja, din blogg är från och med nu favoritbokmärkt!

  SvaraRadera
 39. ÄNTLIGEN fick jag ut något bra ifrån familjeliv.se - en länk in hit! Tack för årets gapskratt. Du är helt fenomenal med orden tjejen!

  Heja Meekatt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wiiih, tack! Heja er som läser! :)

   Radera
 40. Klockrent inlägg. Har läst din blogg ett tag nu och du får mig alltid att skratta. Ligger just nu inne på sjukhus efter en operation och har väldigt långtråkigt. Detta inlägg gjorde dagen lite roligare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att läsa! Kul att man kan pigga upp lite!

   Hoppas du kryar på dig och snart får komma hem!

   Radera
 41. Lina (aderia@live.se)14 juni 2012 15:20

  Alltså man kan fan inte annat än att älska dig! Du är så jäkla skön! Och jag måste bara hålla med om FL, för precis så är det!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack! I feel the love!! ;)

   Ja, såna är de!

   Radera
 42. Har aldrig varit inne på nämnd sida men ditt inlägg fick mig att gapskratta så nu återstår om jag går in på sidan....eller inte! Låter ju sådär med alla tyckanden...!

  Oavsett vad THANK GOD att jag skaffade barn INNAN den sidan föddes!;) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lycko dig som slapp pressen ifrån maffian. Jag kände den med Alice - nu är det ren humor! ;)

   MYCKET tyckande där inne...mycket!

   Kram!

   Radera
 43. Haha! Blev lite besviken när du skrev att du snart var klar, gillar långa inlägg ;)

  Men familjeliv är ju bäst! Man kan sitta i timmar och bara läsa och fundera på hur folk är funtade. Och hade det inte varit för FL så hade jag aldrig hittat hit :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att jag inte tröttade ut er. Hade kunnat fortsätta hela natten! ;)

   Ja men DÅ måste vi ju gilla Familjeliv! Kul att sidan bidrar till ngt bra! Läsare til mig! ;)

   Radera
 44. Känner mig väldigt glad över att jag fick mina barn på 90-talet. DÅ var det knappast någon som höjde på ögonbrynen om man (jag) lämnade barnen hos mormor och drog på krogen, när barnen var små. Åkte dessutom på semester utan barn ett par gånger. Undrar om de kommer utvecklas till massmördare snart?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de ligger ju helt klart i riskzonen för terrorbrott. Jag hade kontaktat psyk för en utvärdering redan nu. ;)

   Radera
 45. Hahahahahaha :-D Jag har sagt det innan och jag säger det igen - du är otroligt rolig!! Tur att jag inte ens hade en dator när jag var gravid med mina tvillingar. Tveksamt om jag ens hade fått föda dem.....

  SvaraRadera
 46. Är förvånad över frånvaron av påhopp i Fl-tråden? Slog du undan benen på hela Fl- mammamaffian?

  Själv skrattar jag fortfarande så att det nästan värker i "tjejmagen" (som jag inte visste existerade innan jag kom till Fl).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tydligen..? De har säkert möte nu...o badar bidé. Imorgon kommer de igen! ;)

   Tjejmagen ja, hahaha! Tänk att vi har en sån!

   Radera
 47. Haha, jag dör! Vilka inlägg du skriver, skitkul att läsa! Jag gick ur familjeliv efter det att min första dotter föddes, ibland undrade jag varför, men du påminde mig liksom ;))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt! Kul att du gillar bloggen! :)

   Bra beslut att gå ur! ;)

   Radera
 48. Hahahahaha! Så sjukt bra skrivet!! Älskar dina roliga inlägg!

  SvaraRadera
 49. UNDERBART!! Skrattade så igenkännande åt sakerna du skrev. =)
  Ibland när man googlar ngt så kommer man oftast till de här jävla trådarna på fl. HATAR de. Sjuka människor utan liv =)
  tänk att man har varit medlem där =( Sorgligt ha ha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, nästan alla verkar ha varit där inne och vänt.

   Radera
 50. Vartenda ord är sant och jag har läst varenda tråd du pratar om! Herregud, maken till pinnar upp i röven på folk får man leta efter. Jag säger alltid att familjeliv är kvinnornas motsvarighet till rövhålens palats - flashback. Ibland blir man internet-arg och vill delta men det är lika bra att låta bli - för alla. Mata inte trollen liksom :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. "familjeliv är kvinnornas motsvarighet till rövhålens palats - flashback" - hahaha! Sant! Men du har rätt, man ska inte mata trollen... Jag kunde dock inte hejda mig längre! ;)

   Radera
 51. Alltså, din blogg gör min dag typ VARJE dag! Var på rätt dåligt humör innan jag läste det här inlägget, men nu känns allt mycket bättre. Fortsätt skriva, du är helt underbar :-D Och klockrent skrivet om FL, förstår varför jag inte hänger där så mycket, trots att jag har ett konto, men det är jäkligt roligt att smygläsa... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul att läsa! Tack! Det gör ju det så mycket roligare att blogga när man får sån respons!

   Ja, smygläsandet är underhållande! ;)

   Radera
 52. Klockrent!!! :-D Fortsätt i samma anda, du vet verkligen hur man piggar upp en trött fyrabarnsmamma! :-)

  SvaraRadera
 53. Hahaha Klockrent! Precis så är det på FL. Är en ny tacksam följare till din underbara blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul att du hittat hit, välkommen in! :)

   Radera
 54. Ha ha ha!!! skrattade så jag tjöt!! Glöm inte att mammamaffian gaddar gärna ihop sig och klankar ner på alla som inte tex ammar, råkat ge sin bäbis smakportion en dag innan den blev sex månader, börjat med sittvagn redan vid fyra månader mm mm bara för att höja sig själva!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi gör bara fel...alltid! Ammar man inte älskar man inte sina barn. Spelar ingen roll om du inte har någon mjölk i brösten - alla ska amma...överallt! ;)

   Radera
 55. Hehe, spot on! :) Nej, säga att man vill göra abort går inte an. Men är du ung (under 23) eller inte har de där 500.000 sparade så MÅSTE du göra abort för allt annat är oansvarigt. Att du vill ha barnet spelar ingen roll, men nåde dig om du inte vill ha barnet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, exakt! Lycka till att göra rätt på den! ;)

   Radera
 56. HaHaHaHa!!!! Jag tror jag dör :)
  Du är helt otrolig! Vilket underbart inlägg!

  SvaraRadera
 57. Så jävla bra skrivet :)

  SvaraRadera
 58. "//Meekatt...en mamma som ÄLSKAR dagis, rött vin, barnfria fester, mögelost OCH mina barn. (...och porr!)"

  Ja, dina barn måste vara stolt över sin mamma? De är så få år som barnen är små och jag ser inge fel i att ta tillvara på den tiden och avstå ifrån fester när inte hela familjen är välkommen. Gör det mig till en maffiamedlem så fine. Jag lever för mina barn. De betyder mer för mig än alla fester i världen men tydligen är fester viktigare för andra.
  Och någon skrev något hånfullt om att önska kön på sina barn. Jag önskar mig friska barn. Det är viktigare för mig. Finns så mycket slappa mammor som inte tar någonting på allvar, tydligen är du en av dem. Dina läsare uppskattar din humor men kanske inte håller med dig i sakfrågan. Har du tänkt på det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ÄNTLIGEN! Välkommen in!

   Ja, jag tror att Alice är ganska stolt över mig. Jag har lärt henne alla fula ord jag kan, dansar inne på ICA Maxi om det spelas en bra låt, sjunger högt i bilen, blir glad efter ett glas vin och 100 gram Geisha efter en jobbig dag och applåderar högt när hon gör nakendansen. Jag är hennes idol.

   Kan tyckas att det är "få" år som barnen är små men ibland (ofta) känns det som en EVIGHET. Jag kommer ihåg MASSOR med roliga saker ifrån min barndom. Men minns inte att jag kände mig ratad för att jag fick bli bortskämd och ha myskväll hemma hos moster. DET var fest - för MIG. Var mamma och pappa var kunde jag inte brytt mig mindre om. Jag tror på egentid. "jag-tid" och på att ha många viktiga människor i mina barns liv.

   Alla önskar sig friska barn. Det är viktigt för alla. Ibland får man inte det - väldigt ofta får man det. Jag hade en flicka och fick en pojke. LYX att få en utav varje tycker jag! Få lov att vara både pojkmamma och flickmamma! 2 av samma kön är lika mycket mirakel - men det är helt okej att önska. Jag önskade mig en iPad i julklapp av min man...men fick ingen. Fan. Nästa gång kanske det blir en iPad...

   Jag tror att mina läsare uppskattar min humor OCH det jag skriver. 2 500 läsare/dag kan inte tycka att jag är en idiot...och fortfarande återkomma? Eller jo kanske - jag gör ju det på familjeliv. Jag konstaterar om och om igen att det är fullt av idioter där...ändå återvänder jag.

   Radera
  2. @Anonym. Om du läser igenom kommentarerna så märker du att läsarna dels gillar Meekats humor men också att de håller med om det hon skriver.

   Sen är det judin tolkning att Katten är slapp och inte tar sina barn på allvar. Jag tycker att hon i sin blogg beskriver sitt liv som MAMMA på ett både humoristiskt och kärleksfullt sätt.

   Att man ibland töjer lite på navelsträngen och gör aktiviteter utan barnen betyder inte att man älskar dem mindre. Tvärtom ger man ju barnen möjligheter att knyta band med fler personer än bara mamma och pappa. Att ha en myskväll med t ex farmor och farfar kan ju vara ett underbart minne.

   Kanske du istället skulle fundera över om det är för barnens eller din egen skull du inte kan låta dem eller er föräldrar få lite egentid utan resten av familjen?

   Radera
  3. Det där är ju faktiskt lite rolig... Att prioritera sina barn i alla lägen innebär ibland att en förälder måste få vara utan dem, vila kropp och knopp, för att kunna komma tillbaka med mer energi och vara en bättre förälder.

   Att tvinga barn igenom en tråkig vigsel och en ännu tråkigare middag av ren princip, tex, är knappast att prioritera barnen. Det är att prioritera principen.

   Jag älskade att umgås med min mormor som barn, antingen kom jag dit "bara för att" eller för att föräldrarna mina löste. Var min upplevelse olika pga den olika anledningen?

   Radera
 59. Satt med mobilen och smygläste din blogg på jobbtoan - hoppas inte kollegorna märkte mina kvävda fnissanden! TACK - du gjorde min natt! Bäst var bide-bilden!
  Sluta aldrig blogga, du är bäst! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ett så långt inlägg på jobbtoan? Nu tror ALLA att du har bajsat! Hahaha! ;)

   Jag ska aldrig sluta blogga! Lovar!

   Radera
 60. Malin - ett fantastiskt roligt inlägg.. Och SÅÅÅ otroligt kul att provocera lite. (Mycket?) För attans vad man skall hålla sig ifrån vissa saker!! Jag kan inte annat än att hålla med dig. Och då dricker jag inte alkohol alls och har ingen att lämna ifrån mig mina pojkar till (förutom S då) och TROTS det tycker jag inte att det är oförskämt att andra inte vill ha med mina killar på en fest de bekostat.. *suck* Ibland blir man lite förundrad över hur folk egentligen tänker? När de liksom snöar in, och har svårt att se andra åsikter. Tack och lov att jag ALDRIG besökt FL!

  *ler* Men nu var det ju inte det jag skulle skriva - det var mera det att dina inlägg är fantastiskt. Ironiska och edgy! Och du - tack, verkligen tack, för din fina kommentar inne hos mig!! Hoppas du förstår hur glad jag blir och hur överväldigad!

  Ta hand om dig Malin - och löftet kvarstår. Den första dedikerar jag till dig!! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot det! <3 Du är fantastisk!

   Kram!

   Radera
 61. Hahahaha, helt underbart! Du är helt underbar! Tack gode gud för dig :-)

  SvaraRadera
 62. Haha fyfan vad roligt, klockrent!
  Man bara måste älska dig och din (h)ärlighet :)

  SvaraRadera
 63. Och så undrar folk varför man sitter på FL på eftermiddagarna. Det finns ju inget nöje som är så roligt samtidigt som det är gratis. Och där är nån välkommen att anmäla mig också eftersom jag är en hemsk människa som gillar att sitta på fl med en mugg kaffe bredvid mig när ungarna är hemma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, hur kan du?! Dina barn borde hämtas direkt! Man ska väl UMGÅS med barnen...hela tiden?! ;)

   Radera
 64. Hahaha! Du är fantastisk som vågar utmana maffian på detta vis:D Helt underbart roligt inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett gäng hysteriska mammor skrämmer inte mig! ;)

   Radera
 65. Men stackars anonyma maffiamedlem! Är det inte otroligt jobbigt att vara sådär pretto?
  Menar du också att du tar med dina barn precis överallt?
  Antagligen så är det dina skrikande barn som jag hatar när jag sitter på en resturang och inte får någon matro trots en dyr peng för maten!
  Jag vill ha barnfria resturanger! Och nu må jag brinna i helvetet för att jag sa det högt! Men jag vill faktiskt det!

  Något som maffian borde snappa upp är EN TRÖTT FÖRÄLDER KAN LÄTT BLI EN DÅLIG FÖRÄLDER!
  Så lämna bort barna en helg och gör något roligt!
  Gör vuxensaker och njut av tystnaden!

  /den barnlösa

  /

  SvaraRadera
  Svar
  1. När vi (typ aldrig) väl går ut och äter...och har lämnat barnen för att ha lite egentid...är andras gnälliga barn det SISTA jag vill ha på restaurangen. Det måste finnas alternativ.
   Jag vill kunna gå ut och äta med barnen också...men det måste finnas alternativ för dem som inte vill ha barnskrik till oxfilén! Sen har jag svårt att se mysighetsfaktorn i att ha mina barn med mig på restaurang. Alice brukar ha tröttnat innan man får in förrätten...resten av måltiden blir tjat, mutor och gnäll. Jippie...

   Nej, Mc Donalds är lagom omständigt med barnen! ;)

   Ja - gode gud - GE MIG EGENTID och tystnad!! NU!

   Radera
 66. Haha kan bara tänka mig alla dessa "maffiamammor" som tror de vet ALLT och har lösningar på ALLT. *döööö* typ, haha. Älskar spökbilden förresten, haha.

  Och jaaa videoklippet är wunderbart. Älskar't. ;-D Kram påre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bilden är fantastisk! Haha ;)

   Videoklippet är det roligaste jag sett, hahaha.

   Kram!

   Radera
 67. Uuuuunderbart. Känner att jag har fått lite koll på hur föräldrar "borde"bete sig och att de av mina kamrater som faktiskt skaffat ungar tydligen måste missat den sidan. Ska informera dem snarast, via ditt inlägg såklart ;-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja nu vet du hur det ska gå till! ;)

   Tack! :)

   Radera
 68. Som sagt, I love it!!! Har länkat till dig från min blogg, ännu fler måste få skratta sig till tårar!

  SvaraRadera
 69. hahahahaha KLOCKRENT!!!

  F*n vad folk kan tycka om andras liv o levene!! *megasuck*

  Att lämna bort sitt barn till mormor mfl är nyttigt o lärorikt för ALLA inblandade! Tänk om man alltid har dom hemma o hos sig, då kanske dom aldrig flyttar hemifrån.....(godegud!!);-)

  Fortsätt blogga o tyck....Löööve it!!! :-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mammor är den värsta sorten! ;) Alla vet och kan så mycket...

   Haha, nej man vill ju bli AV med dem någon gång! Herregud!!

   I will! <3

   Radera
 70. Alltså jag måste bara få säga, det är så ljuvligt att läsa din blogg.. Håller med dig gällande FL, det är sjukt vad mammamaffian kan mycket, men man undrar oftast hur mycket som stämmer att dem gör och inte gör med sina barn.. :) Åter igen tack för en underbar läsning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack snälla du!

   Ja, hur det deras åsikter online stämmer överens med verkligheten vet vi ju inte. De klär ut sig och smyger i Mc Driven sent på kvällarna kanske, haha. ;)

   Radera
 71. Så underbart! Så klockrent och så jävla bra rent ut sagt!
  Nu sitter jag med världens leende på läpparna och känner mig rätt så normal, haha...
  Nästan så man blir lite sugen att klicka in på familjeliv och fortsätta roas lite...

  Fortsätt med din underbar stil! Du är bara så härlig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nej! Håll er därifrån! Låt dem inte dra ner dig i fördärvet! ;)

   Skönt att jag kan bidra till normalkänslan, haha.

   Kram!

   Radera
 72. Jag måste erkänna att Familjelivs-sidan helt har sprungit mig förbi...antar att det är för att jag har hunnit lite längre här i livet (o väntar på barnbarnen istället, hualigen...) men jag är nog glad att jag sluppit sidan eller så måste jag gå in o kolla, bara för att...

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Erkänn...det är det där med elvispen som lockar? ;)

   Radera
 73. Hehe, fasen vad klockrent:) Jag sitter med tårar i ögonen, tack för den:)

  SvaraRadera
 74. TACK för att DU står upp för oss mammor som fått verbalt stryk på FL! Jag knäcktes ganska rejält av mammamaffian när jag väntade 1:an. Ikväll kunde jag gapskratta åt det pch dem. Det behövde jag.

  Du är så jäkla bra katten! Tack för att du är som du är! Rak, ärlig, tuff och alldeles fantastisk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Och ja, andra må vara som rovdjur när det gäller sina barn - jag är det när det gäller oss mammor! VI behöver hålla varandra om ryggen för det är ett JÄKLA jobb att vara mamma...om än alldeles fantastiskt och underbart också. Det sista vi behöver är att klanka ner på varandra. <3

   Radera
 75. Återigen, klockrent! Du skriver som jag tänker :-D Bra!

  SvaraRadera
 76. Underbart skrivet!

  Jag gillar också att dricka vin då och då, att gå på ett barnfritt bröllop eller fest, och jag avgudar mina barn. Men jag gillar att jag har möjligheten att lämna dem på dagis när jag går till mitt roliga om ej så högavlönade jobb.
  Även mina barn mår bra av att vara föräldrafria då och då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, man kan ju faktiskt både avguda sina barn OCH njuta av att bara få vara "jag" ibland! Mår vi bra mår barnen bra! :)

   Radera
 77. Garvar ihjäl mig! Och vill jag ha ytterligare ett gott skratt klickar jag in på FL och läser "Hetaste debatterna".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, där kan man få sin dagliga dos av idioti...helt klart! ;)

   Radera
 78. Jösses! Vad mycket jag har missat att jag måste kunna om jag ska vara en riktig mamma! Jag får nog gå in på FL igen och lära mig ett och annat, annars går det åt pipsvängen för mig och mina barn. Jag får ju "hotmail" från FL, där de hotar med att ta bort mitt medlemskap om jag inte snarast loggar in där. Fast det har de hotat med i över tre år nu... ;-)

  Tack för att du fixade den här sammanfattningen av allt jag som mamma bör kunna!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu vet du allt du behöver veta. Gör om - gör rätt! ;)

   Kram!

   Radera
 79. ÄLSKAR DIG!!!
  Mer sånt här!! Skrattar mig fan nödig, det stämmer ju på pricken!!

  SvaraRadera
 80. OMG!! Verkar som ett under att mina ungar blett normala - eller, rätt så iaf... me tanke på allt va dom gått genom - allt från att va flaskbarn - till att stå på egna ben o jobba o göra rätt för sej.... Lång men härlig sammanfattning :)
  Ha de... Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du att du matat med flaska...och de överlevde?! ;)

   Bra, då kommer mina också klara sig...känns tryggt!

   Radera
 81. Jag har ju liksom aldrig besök sidan i fråga, för jag är väl stereotypen av den sortens morsa som INTE hör hemma där, men nu gjorde du mej nyfiken så jag kanske skulle testa... Vad tror du dom skulle ha att säga om en mamma som höjer rösten offentligt åt sitt funktionshindrade barn för att han sätter sej på tvären och uppför sej som vilken annan unge som helst? ;)

  /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, snälla! Ge dig in i debatten!! ;) Du kommer bli hatad efter fem minuter! Som jag...typ! Vi ses i debatten, haha. ;)

   Kram!

   Radera
 82. en san elvisp vill jag ha....den jag har skrammer mej bara jag vispar gradde...den kan va aldre an mej, jag ar av argang 79 ...forovrigt sa den dara mammamaffian , har bara aldrig upplevt kanslan man kanner nar man visat sin 1 aring att den faktiskt FAR plats i sopnedkastet i trapphuset

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prova inte med din gamla skitvisp!! Verkar livsfarligt! ;)

   Åh, ett sopnedkast vill jag också ha att hota med! Haha

   Radera
 83. Aaaahhhahaha du e ju bara så sjukt rolig...

  SvaraRadera
 84. En underbar och helt korrekt analys av detta "fenomen"!

  SvaraRadera
 85. Hahaha där har du slagit huvudet på spiken! Precis så är det!! :D Jag skrattade så tårarna sprutade när jag läste det här. Helt fantastiskt. :D

  SvaraRadera
 86. Jag älskar dig!!! Men det vet du ju redan :-)

  Du har såååå rätt i allt du skriver om mammamaffian, jag har råkat ut för dem flera gånger på FL och jag blir lika förvånad varje gång. Att jag aldrig lär mig...

  Kram på dig din tok
  Bondmoran
  www.bondmoran.nu

  SvaraRadera
 87. Underbart! Klockrent!

  Vilken reklam för familjeliv!!!! :D :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de behöver lite positiv reklam efter allt skitsnack tycker jag! Heja FL!

   Radera
 88. Du är inte riktigt klok. Å vet du? Jag älskar dej & din blogg! Vore du torr & tråkig & skrev att allt är gulligull så skulle det inte va ett dugg kul att läsa. Å inte skulle jag känna igen mej heller ;) Nu är ju mina ungar stora (16-22) men jag har absolut inte glömmt va gött det va å få vara Petra ibland & inte mamma.
  Allt du skriver är så himmla klockrent, du skriver SANNINGEN! Om det är nån som påstår att man aaaaaldrig vill lämna bort sina barn, tom sälja dom ibland, ja då är den personen en lögnare eller en riktig tråkmåns utan liv. Eller okej, har ett liv men lever endast genom barnen.
  Vi brukar ha barnens 2 små kusiner här, 2 & 5 år, & det är alltid nån gång i veckan. Är deras föräldrar dåliga då? (frågar maffian som läser) Näää, det är dom inte! MEN dom skulle kunna va det, om dom nekade pojkarna att vara här, för det är oftast dom som VILL hit,inte för att dom måste eller att det behövs utan för att dom tkr om att va här :) Naturligtvis är vi barnavakt när det behövs också, & dom har aldrig protesterat när dom ska hit, dom kommer gladerligen :)

  Å snälla Malin, fortsätt å va så där galen när du skriver som bara du kan va (& bonnmoran) Å fortsätt att skriva ärligt vad minst 99% tycker & tänker, men som många inte törs erkänna :) Massor av midsommarkramar, Petra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla fina du!

   Och ja, visst behöver vi alla lite "jag-tid"! Påstår man annorlunda ljuger man!

   Vill ni förresten va barnvakt åt våra med?? haha ;)

   Kram!!

   Radera
  2. Bara att du kmr med dom vet du :) Blir dom för besvärliga så stänger jag in dom i hundgården, med lr utan hundar ;) Kram :)

   Radera
 89. Hahahahaha......jag tror jag klarar mig utan familjeliv, jag kan ju läsa i din blogg istället.
  Om jag känner mig rätt, vilket jag vågar påstå att jag gör så låter jag mammamaffian vara och husera bäst faen de vill där inne. Orkar liksom inte jiddra med dem som anser att alla andra har fel och de har rätt...hela tiden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du gör klokt i att stanna här inne istället! ;)

   Radera
 90. Erika - en 5-barnsmamma26 juni 2012 01:13

  Hatten av! Du är fantastisk!! TACK för att du reser dig upp och biter ifrån när alla vi andra bara tar emot skiten! DU gör mig stolt! Stolt över att vara mamma och över att vara en läsare av din underbara blogg! DU behövs bland oss mammor! TACK för att du finns!

  SvaraRadera
 91. Du är BÄST! Hahaha, det var länge sen jag skrattade så framför datorn :D
  Alltså, jag älskar familjeliv! Där finns det folk för allt :D Men mest älskar jag din blogg och dina fantastiska skildringar av flerbarnslivet, jag känner igen mig hela tiden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Telefonj*#&l. Okej, jag börjar om.
   Med risk att smälta in i mängden av alla kommentarer (jag läste hela inlägget men inte alla kommentarer) så kan jag bara säga KLOCKRENT! Jag är inte jätteaktiv på FL men kikar in ibland. Ibland bara för att sitta och underhålla mig själv (har ingen porr på min dator, men anser mig inte tillhöra mammamaffian för det) för att läsa vad alla idioter skriver och förvånas över folks åsikter. Känns bra att veta att det är fler än jag som tycker så ;-)
   Tycker också att din blogg är riktigt skön att läsa och se en mamma som inte tycker livet som förälder bara är bomull och fredagsmys!!
   Keep up the good work!
   /en som bara varit mamma ett halvår än men som känner igen sig i väldigt mycket av det du skriver ändå

   Radera
  2. Telefonj*#&l. Okej, jag börjar om.
   Med risk att smälta in i mängden av alla kommentarer (jag läste hela inlägget men inte alla kommentarer) så kan jag bara säga KLOCKRENT! Jag är inte jätteaktiv på FL men kikar in ibland. Ibland bara för att sitta och underhålla mig själv (har ingen porr på min dator, men anser mig inte tillhöra mammamaffian för det) för att läsa vad alla idioter skriver och förvånas över folks åsikter. Känns bra att veta att det är fler än jag som tycker så ;-)
   Tycker också att din blogg är riktigt skön att läsa och se en mamma som inte tycker livet som förälder bara är bomull och fredagsmys!!
   Keep up the good work!
   /en som bara varit mamma ett halvår än men som känner igen sig i väldigt mycket av det du skriver ändå

   Radera
 92. du är så jävla bäst! Och självklart var jag tvungen att ha dig som inspiration när jag nu spytt ur mig det jag fått lära mig under mina 4 månader som mamma. Supermorsor som alltid vet bättre än en själv ;) I detta fall är det min kära svärmor som inte drar sig för att tala om att jag gör fel/har fel och att allt ska vara som för 30 årsen.

  Läs gärna om du vill: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/july/saker-jag-lart-mig-under-dessa-4-manader-som-mamma.html

  SvaraRadera
 93. Lysande...

  Men..Egentligen är det rätt tragiskt att man kan hetsa upp sig själv och andra som det görs på familjeliv.

  Keep up the good work...

  /Anondoderorsos

  SvaraRadera
 94. Därför är jag INTE medlem på just familjeliv. Jag klarar mig utan predikan från supermorsorna! Men tack för hysteriskt rolig läsning! You ROCK!!

  SvaraRadera
 95. Märks att jag inte har barn och inte heller är så insatt i "maffiakulturen på Familjeliv" för jag blev mest intresserad av det där med att onanera med en elvisp. WHATA FACK? Fungerar det verkligen och HUR fungerar det isf? Hahaha hoppas verkligen att min kille lånar datorn och upptäcker att det i min googlehistorik står: Hur onanerar jag med en elvisp. Priceless!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! omg, ja hoppas han inte såg det =P

   Radera
 96. HAHA!!!!! Alltså jag dör av skratt här, du är så jävkla rolig för att vara ärlig. Ojoj. Det bästa med det här inlägget är ju också att det verkligen stämmer!! Jag har själv kollat runt i trådarna flera gånger (medlem på fl sedan graviditeten med andra barnet 2008). Ja du är bra som säger vad andra tänker! Underbart

  SvaraRadera
 97. Haha vilket roligt inlägg =)

  SvaraRadera
 98. Haha du är helt underbar och det stämmer ju så bra också!! xD

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!