måndag 7 maj 2012

Vårtmedel, Övervikt & Orgasmgel!

Måndagen och vardagen kom som en käftsmäll med ett klassiskt "Mamma-jag-vill-INTE-ha-jeans-bråk". Idag blev jag först jättesur och började viska könsord i garderoben, sen mutade jag med fina hårklämmor och sist men inte minst så hotade jag med överdragsbyxorna. Wohoooo - supermamman är hemma igen...

Men Alice kom iväg. Dock iklädd randiga strumpbyxor, "klä-ut-sig-kjolen" som är 2 storlekar för stor och en alldeles för tight tröja. Håret fick jag såklart inte borsta men jag lyckades tvinga upp det i en tofs efter långa diskussioner. När hon var mindre kunde jag lura henne med barnprogram på TV och russin under tiden jag fixade håret på henne - nu verkar det krävas utlandsresor och husdjur för att få kamma det där jävla håret. Jag försöker tänka "Jag har all den tid jag behöver" som livscoachen Maria Johansson lärde oss igår...men jag hittar inte riktigt känslan. Jag VET alla supermorsor att det inte är avgörande för hennes framtid huruvida hon är fin i håret eller inte - men det är avgörande för min känsla när jag skickar iväg henne...och hämtar henne. Hur kul är det att alltid vara den som hämtar trailor-trash-ungen?! Och HUR JÄVLA JOBBIGT KAN DET VARA att bli ompysslad varje morgon!? Tänk att få sitta i soffan och ha någon som sitter bakom och kammar håret på en och gör fina frisyrer?! Jag ser inte problemet här...


Jag försöker verkligen tänka "Jag har all den tid jag behöver" när jag hetsar upp mig men jag känner att högerarmen vill slå mig hårt i bakhuvudet med hårborsten samtidigt. Jag är inte riktigt "där" än...men jag ska jobba på det! Hennes ord "Fake it till you make it" fick i alla fall ut mig och min tragiska (<--FANTASTISKA!!) kropp på en lång promenad imorse med bästa Tessan! Jag behövde motionen, hon behövde prata av sig och få en Goodiebag! Egentligen borde alla få en goodiebag - varje måndag. Fatta vad glad man blir!? Det spelar liksom ingen roll om det är vårtmedel eller snygga trosor  i den - man blir lika glad i alla fall! Hur ofta får man en hel säck med saker liksom? Och saker som INTE är till barnen?! Det händer ju aldrig. Hoppas jag får vårtor snart...och löss så att jag kan stänga in mig i badrummet och njuta av egentid á la goodiebag! ;)

När det var dags att checka in mina välfyllda resväskor på Bromma flygplats igår vägde väskorna tydligen lite för mycket. Fan. Tjejen vid incheckningen var snäll och avrundade nedåt ifrån 11,8 kilo till 8 kilo och skickade mig vidare med en lapp till servicedisken. Jag gick glatt fram till tjejen i luckan och sa "Hej, Malin Birgersson heter jag och jag behöver hjälp med min övervikt!". ALLVARLIGT?! Helt plötligt kändes det som att jag stod naken på en våg hos Viktväktarna. Den stackars tjejen såg lite rädd ut tills jag lade till "PÅ MIN VÄSKA alltså!!! Annars fattas det ju en tvåa före åttan!" Stackars Petra i Servicedisken bet sig nog hårt i läppen...

Men men, 160 kronor fattigare och med lite lägre självkänsla lämnade jag servicedisken med en "HEAVY-lapp". (Inte runt halsen - tack gode gud för det!) JAG ÄR FANTASTISK sa jag högt till mig själv men hela kroppen skrek "Du är en idiot Malin! En idiot med en heavy-lapp!". Jaja, sån é jag! ;)Ja, jag får väl helt enkelt vara glad att det inte var mig de vägde...


...och att jag inte fick denna runt halsen?

På tal om "fake it till you make it": För er som undrar så har jag inte hunnit prova orgasmgelen ännu som jag fick utav snygga Tina ifrån företaget Pistill på mässan. (Släkt och alldeles för nära vänner kan ignorera tanken på att jag faktiskt kommer prova den och återkomma med ett betyg på semle-skalan, haha.) Tyvärr så var det en annan lycklig vinnare som fick gå hem med "Bertil" men jag misstänker att penisringen inte hade varit till någon större nytta för mig som hade enkelrum?!

NU somnade Elton och det är dags att ta tag i pluggandet. Bilder och mer kul ifrån galan kommer ikväll när jag kommit på hur man tömmer skitkameran...

over and out.

//Meekatt...

45 kommentarer :

 1. Haha Man kanske skulle gå runt med en sån lapp runt halsen tills man lyckats få ut ungen? Så skulle folk slippa ställa en massa frågor hela tiden liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! Jag ska brodera en tröja åt dig! ;)

   Radera
 2. Haha, du är så skön. Själv tänkte jag mest att det var skönt att jag inte vann någon Bertil, för det heter min pappa. Känns inte så tändande med något som påminner om pappa ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha, usch! Nej, en "Lasse" hade jag ju absolut inte velat ha, haha.

   Radera
 3. Tack för ett gott skratt på en tråkig måndag som denna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack själv för att du tittar in! :)

   Radera
 4. Haha du är underbar:))

  SvaraRadera
 5. Hahahahaha! Älskade Meekatt! Ingen kan få mig att skratta som du! Jag borede nog hänga en sån där heavylapp runt halsen. Då hade jag sluppit en massa frågor "har ni börjat fundera på syskon än?" när de egentligen menar "fan vad tjock du har blitt". ;D

  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns en låt som går så va? Hahaha "Fan vad tjock du har blitt!" Ja, jag tror på lapparna - bättre att vara tydlig. ;)

   Tack fina du!

   Kram!

   Radera
 6. Nej Malin, du är verkligen fantastisk, lovar!!! Jag älskar dina inlägg och blir som ett barn på julafton när jag ser på FB att du länkat till ett nytt inlägg! :-)

  Oh, ja, kan inte fatta, jag skulle ääälska att få ha en privat-frisör varje morgon som gjorde roliga frisyrer och inte bara en vanlig tofs... Min Linn är inte överförtjust heller varje morgon, och hon har dessutom kommit i nån period där allt är "trååååkiiiiigt"...
  Och tålamod, fy tusan... Skulle behöva någta ton, eller liter eller hur mäts det...??? =)

  Hoppas pluggandet går bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack snälla du! <3 Jag ÄR fantastisk...jag ÄR fantastisk...Jag KAN flyga... ;)

   Ja, jag hade inte klagat direkt över en privatfrisör!

   Kram!

   Radera
 7. Oh, Pistill måste man ju kolla in ;) Orgasmgel låter onekligen intressant för en fejkare, hehe.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kolla in sidan! Där finns massor med användbara grejor! ;)

   Radera
 8. Underbara goa Malin..Det skrattet behövde jag idag..TACK! Du är så enormt klockren när du skriver! Kommer på mig själv hur jag sitter och fulskrattar högt och hoppar med hela kroppen som en gammal skrockande tant:) Världen behöver dig och din blogg glöm inte det! Kraaaam
  www.annapannaochlivet.blogspot.com

  SvaraRadera
 9. Hahaha så underbart att läsa hos dig!! Så många goa skratt och när jag träffat dig i verkligheten så vet jag ju att du är en underbar person :) hoppas vi ses igen!

  Massor med kramar till dig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla goa du! Och ja, klart vi ses igen!! :)

   Stor kram!!

   Radera
 10. Nice to have u back :)!
  Det där med att få fixa håret på de små, jag menar det borde väl va en väl inpräntad vana vid det här laget kan man tycka:/ men icke! Precis samma visa hemma. Förr gick det hur bra med lite distraktion ( mariekex framför bompa) men nu hjälper INGET! Hoppas det vänder:)
  Kram v

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag fattar inte hur det kan komma som en chock varje morgon?! Det har ju varit samma rutiner i 4,5 år! Hur svårt kan det va?! ;)
   Ja, någon gång måste det vända...börjar bli tjatigt att hota med rakapparaten, haha.

   Kram!

   Radera
 11. Du är en skön tjej! Älskar att läsa dina inlägg! Jag hade ÄLSKAT om min mamma kom och fixade håret på mig varje morgon! Förstår inte hur dom så tjejerna kan bråka så om det. (min dotter på 1,5 år älskar att bli borstad så får väl passa på nu innan hon sen kommer börja vägra). Ser fram emot bilder från helgen! (vågade inte åka på denna gala också med syrran, hon har ju BF om 3 dagar!!)
  Hoppas helgen varit superbra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack snälla!

   Ja, njut så länge det varar. Alice fick jag styla tills hon var 3 - sen var det tvärstopp, haha. ;)

   Åh, 3 dagar! Då förstår jag att du inte vågade. Men helgen var kanon! Nästa år får du va med!

   Kram!

   Radera
 12. Hallå? Väntar fortfarande på gel-betyget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ta tag i det!!! hahahaha

   Radera
 13. Tusen tack för Goodie-bagen :) ... Du vet hur man förgyller en måndag! ;) Promenard, prat och presenter ;) ... Och dessutom en trevlig eftermiddag i lekparken... Fika prat och barnen lekte... Så lite barnfritt :), sol och mera prat... Du är helt underbar ! Tack för alla kloka ord! Och det är värt att läsa din blogg! Får vila "huvudet" sen... Kul att helgen varit lyckad :) Nästa år får vi nog gratulera dig till nån fin titel! Du är våran Bästa Meekatt , bästa bloggerskan ! :) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod vännen! <3
   Ja, nu är jag ju peppad á la livscoach så nu är jag bra att umgås med i några dagar, haha. ;)

   Nästa år blir jag garanterat "årets Meekatt"!

   Kram!

   Radera
 14. Ha ha . Du e underbar du!!
  Ja det borde vara lag på en goodibag varje måndag!! Man blir så lycklig av dom, precis som du säger så spelar egentligen innehållet ingen roll =) De är just det att man har fått de. Till sig sj!!

  Var de kul i helgen? Större mässa osv?
  Nyfiken.


  Mm de där med att fixa ungens hår på morgonen! INGET KUL! Surare unge får man nog tusan leta efter.

  kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, helgen var kul - mässan var MYCKET bättre än förra helgens! Många utställare och alla var engagerade och glada. Sen var det ju en jäkla massa utlottningar och priser. Helt galet! :)Nästa år är du också med!!

   Ja, suck. Snart dags för frisering här. Tror jag lägger fram trimmern ssom ett alternativ, haha.

   Kram!

   Radera
 15. Jag har ALDRIG, och då menar jag verkligen ALDRIG, skrattat så mycket som när jag läser din blogg.
  HAHA!

  tack så mycket, ja helt fantastiska presenter, och guud vad jag ska skämma bort mig själv, frågan är bara näär?

  Jo blommor var det då va, och sen ska han helst bara vilja ligga varannan månad eller mindre, eller när jag känner för det ;) Annars har jag inte så höga krav.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad underbart! <3

   Okej, blommor...lite sex... Låter som min man...förutom blommorna då, haha. Vi borde ju kunna hitta någon som klarar av båda kriterierna?! Haha

   Kram!

   Radera
 16. Hihihihihi underbara kvinna :)

  Vill du ha en Alice till??? Min Fralla (Alice 4 år) är en liten terrorist vad det gäller hår.. att klä på sig när vi ska till dagis... eller bara allmänt tjejen tvärtemot :)

  Och ja... förövrigt helt underbart inlägg :) "Hjälp med min övervikt".... Du är fruktansvärt underbar!!!!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, nej tack!! Låter inte som att jag behöver fler Kravallisar, haha.

   Haha, tack fina du!

   Kram!

   Radera
 17. Tänk om de börjar med sådana lappar för passagerarna på flyget. Tänk när jag ska checka in på Landvetter om exakt fyra veckor och jag inte har gått ned de 15 kilona till, som tanken var kring jul och jag då får en ilsket röd lapp med "HEAVY" och "25 kilos övervikt" på. Jag ska nog stanna hemma...

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, usch!! Ja...jag är som sagt glad att lappen fick sitta på väskan! ;)

   Åh, ska du ut och resa? Vad härligt!

   Kram!

   Radera
 18. HA, HA, jag vet allt om övervikt på flyget! Tur det är väskan o inte en själv, precis som du säger;))

  Kram

  SvaraRadera
 19. Jahapp!
  Då har jag garanterat hittat en n"ny" blogg att hälsa på med jämna mellanrum!!!

  Hahahaaa!
  Tack för i helgen :)

  Tjipp

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul! Välkommen in! :)

   Tack själv!!! Toppenhelg!!

   Radera
 20. Underbar blogg!!
  Var så kul att få träffa dig....ska kanske skriva igen, för vi har ju faktiskt träffats förr, fast då på ett mindre trevlig företag:-)
  Jag fick betala för barnvagnen jag hade med mig hem, inget barn med då får man betala för vagnen på flyget...

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack snälla du. Ja, kul att ses - igen! (haha) Världen är bra liten... ;)

   Åh, vad surt att behöva betala för vagnen, hoppas det inte blev dyrt.

   Ha det gott!

   Kram!

   Radera
 21. Hörru. Du är toppen! Men du är lite anal när det gäller dotterns utseende. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Herregu! Är jag anal? Säg inte det till Freddy! ;)

   Radera
 22. Såhär skrev RAW Comedy Club i sin FB-sida nyss:

  "Har du en humoristisk blogg eller känner du någon annan som har en riktigt rolig blogg? Vi har ett nytt spännande projekt på gång och tänkte be er om hjälp med detta! Shoot!"

  Hoppas du inte tar illa upp, men jag tipsade om din sida där! ;-)

  Må väl!/Tette.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj! Haha, tack snälla du! Undrar vad detta kan vara... ;)

   Ha det gott!

   Kram!

   Radera
  2. Inte en aning om vad projektet kan tänkas vara, men man kan ju hoppas att det genererar rikedom och berömmelse! ;-)

   Kram!/Tette.

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!