torsdag 24 maj 2012

Tävlingsdags!

I samarbete med AKTA GRACO tävlar jag ut matstolen "Tea Time" - en supersnygg och praktisk matstol till våra små matglada troll. Smidig och enkel att fälla ihop, fempunktsbälte så att ingen kan rymma och en praktisk förvaringskorg undertill. Här kan man förslagsvis ställa en bag-in-box och lägga lite Geisha för att underlätta matningen även för mamman... ;)

Kanske behöver du en ny matstol - kanske vill du ge den till någon?

Så här gör du:

1. Gilla Meekatt på Facebook HÄR och tipsa era vänner om tävlingen. Har ni inte Facebook så får ni väl gilla mig irl (haha) - och sprid gärna tävlingen via er blogg.

2. Skriv "Jag är med!" samt en rolig motivering till varför just du ska vinna i en kommentar här under inlägget. (Tävlande ska bo i Sverige eller Danmark.)

För mer information om stolen - klicka HÄR Tävlingen pågår till söndag den 3:e juni kl. 20,00 och vinnaren får självklart stolen hemskickad. Bättre kan det ju inte bli!? Så kläm fram en bra motivering och var med och tävla!

Lycka till!

//Meekatt...


OBSERVERA: Det finns ingen förvaringskorg undertill. Det var jag som fått fel bild och blev förvirrad. Rätt modell ser ni om ni klickar er in på AKTA GRACO. (Vinet får man alltså ha i en pipmugg på bordet. Sorry!)

48 kommentarer :

 1. JAG ÄR MED !!! Varför? Jo jag har jagat en 2-åring så svetten har drôpe om mej idag! Å ur den där kommer han inte, mohahaha ;)

  SvaraRadera
 2. Fempunktbälte!! Precis vad jag behöver när jag äter! Woohoo...
  /Duden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, nästan så jag vill ge den till dig! ;)

   Radera
 3. JA E ME!!! Super snygg stol! Bra att den blir så lite! Lätt o ta fram till Barnbarnen!
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 4. Jag är med! Vore underbart att stoppa ner klumpen där och faktiskt våga ta upp skeden hon kastar på golvet femtioelvatusen gånger utan att hon rymmer!

  SvaraRadera
 5. Jag är med!

  Den stolen blir helt perfekt till min yngste bror och hans sambos lille Vincent, för den ungen verkar ha ärvt båda sina föräldrars vildingsgener, dubbelt upp. Jag tycker de borde kallat honom Hilding, passar liksom bättre...

  Kram

  SvaraRadera
 6. Pernilla Jensen25 maj 2012 06:41

  Jag är med! Med en 2-åring och en 8-månaders är matningen ett enda springande...Så fort jag vänder ryggen till sticker 2-åringen år rakt motsatt håll(skrattande)...;) Hade varit väldigt skönt att få fast han den korta stunden...=)

  SvaraRadera
 7. Ok! Jag är med!! Smultron äro röda violer äro blå. Jag har en skruttig matstol och behöver denna då... Ha en underbar helg! Kram lilla Ma

  SvaraRadera
 8. Ha ha ha "Här kan man förslagsvis ställa en bag-in-box och lägga lite Geisha för att underlätta matningen även för mamman... ;)" Visserligen ska jag bli faster snart men det lockar mer att tävla för att få ett lite "udda" vinställ. Men jag hoppar över tävlingen.

  Lycka till andra vinsugna mammor!

  SvaraRadera
 9. Jag e me!! Snygg liten sak.. Skulle passa jättebra hemma åt min 8 månaders.. Kul me korg under :) ligga där emellan matningarna?? o i bästa falll få tag i sånt som inte voven hinner få tag i?? Innan mamman får tag i allt som kastats med flit på golvet :)

  SvaraRadera
 10. Jag är med! Har gillat dig på Facebook sedan ett bra tag tillbaka :) Sedan var det ju det här med motiveringen... Har två pojkar, en som är sju månader och en tvååring med mycket spring i benen, men vi har bara en matstol. Hemma går det ju ganska bra för den stora pojken att sitta på en vanlig stol, men när man ska bort någonstans är det ju skönt att slippa jaga runt på honom. Vore ju skönt att få sitta still och äta i lugn och ro åtminstone EN måltid om dagen ;) Och som du säger, perfekt med en förvaringskorg till en bag-in-box. Perfekt nu till sommaren och grillkvällarna. Barnet sitter säkert (sitter fast) i stolen och mamma kan njuta av ett glas vin utan att behöva springa benen av sig för att fånga in vildingen ;)

  Nu är det bara att hålla tummarna för att vinna och för en hyfsat lugn sommar ;)

  SvaraRadera
 11. Miss Northia25 maj 2012 08:06

  Jag är med!!! :) Då vi är en väldigt mobil familj som åker överallt till alla jämt hade en sån här verkligen varit smidig att slänga in i bakluckan, så att även jag kunde njuta av middagar utan unge i knät.. Saknar liksom känslan av att få äta en hel middag (som andra tillagat) hade varit så Nice!!

  SvaraRadera
 12. Behöver en behändig matstol som man kan ta med till husvagnen till mina små barnbarn, när man får ha dom till låns dom underbara små trollungarna.

  SvaraRadera
 13. Agnescecilia25 maj 2012 10:02

  Jag är med! Jag har äntligen blivit moster och vill att prinsessan och hennes föräldrar ska sitta bra vid matning och när hon ska visa hur långt hon kan spruta maten. Vem vet, hon kanske slår världsrekord?

  SvaraRadera
 14. Jävla skit, inlägget försvann bara så där, vet aldrig vilket alternativ jag ska välja då inlägget skall publiceras :-S Nåja, jag vill ju så klart oxå vara med och tävla om denna fina stol, eftersom att jag redan har två stolar till min egen trollis så skulle jag nog ge bort denna till svägerskan som väntar smått i augusti (eller så behåller jag denna och ger bort en gammal, höhö, kan man vara så fräck???) Chansen är liten att jag vinner men den finns ju i alla fall :-D Jag gillar på fb och har delat länken till denna tävling där :-)

  Tack för att du bjussar på en så rolig blogg :-)
  Kram Louise

  SvaraRadera
 15. Jag är med, gillat och delat tävlingsinlägget på facebook - Caroline Andersson.

  Rolig och rolig motivering, men det ser jävligt roligt ut när sonen LIGGER ner i sin nuvarande matstol, men om det är bra för hans lilla kropp är en annan fråga. Vi skulle verkligen behöva en ny matstol som sonen kan sitta bra i. Men våran ekonomi är inte alls bra just nu samtidigt som vi har massor av saker som behöver köpas till sonens blivande rum. Att vinna detta skulle vara till stor hjälp!

  Håller tummarna så hårt jag kan! :)

  SvaraRadera
 16. Jag är med! Har gillat och delat med mig till mina fina vänner!
  Har en liten tjeja här hemma som snart kommer att börja med smakisar, hennes storasyster som är två år har precis fått ta bort selen på sin tripptrapp så med andra ord är det full vart här vid matbordet! Så jag tycker att jag förtjänar lite lugn och ro med den lilla i alla fall och veta att hon sitter stabilt och säkert medans man jagar den andra. Dessutom så vill vi kunna ta med stolen när vi åker runt till släkten utan att behöva ta med den fula IKEA stolen och bygga ihop. Så snälla Malin låt oss få den så att den minsta tösen också får något nytt och inte bara begagnat!

  SvaraRadera
 17. Jag är med! Har gillat och delat på facebook med namnet Monia Sundgren :)

  För att min lilla dotter ska slippa sitta i babysittern och äta sina smakportioner som hon ska börja med om en månad så borde vi vinna den där stolen. Vi har ingen åt henne :o

  Här har jag bloggat: http://moniatavlar.blogg.se/2012/may/tavling-barnmatsstol-3-juni.html

  moniasundgren@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Jag är med

  Hmmmm, en rolig motivering. Ja då testar jag med detta ;0)
  I denna stol så skulle min son sitta som en prins, mjukt å skönt så vars han än sitter så har han bordet med sig. Denna är super så vi ska sitta ute & äta eller fara bort så är den bara att vika ihop å ta med.

  Vilken liten prins eller prinsessa skulle inte vilja sitta i denna när dom fick äta. Finns den inte till oss vuxna med *S*

  Hmm, ja jag försökte i alla fall =0P

  SvaraRadera
 19. Tjo! Jag har gillat och delat på FB, såklart:)
  Jag har ju många ungar, och många skitfula matstolar som är på gränsen till att få åka till soptippen...och den här är så himla snygg, så den borde verkligen få bo hemma vid mitt bord. För att inte tala om hur den skulle höja snygghetsfaktorn på vår skruttiga husvagn som vi ska bo i på semestern iår...;)Vi är ju en stor familj så vi märks liksom rätt bra, när vi dessutom kommer med en i ärlighetens namn apful husvagn från 70 talets början så kommer vi bli utstirrade, hånskrattade åt och det kommer bli sådär obekvämt tyst när man råkar komma in på muggen och avbryta ett skvaller ;" De där har NIO barn...shit, har de ingen tv? Eller kanske är de med i nån konstig sekt?? Har du sett deras vagn? Ja jösses, med så många barn har man väl inte råd med nåt..eh..nyare.."
  Så att ställa fram den där snygga matstolen och placera Jamie i den, det skulle väga upp lite ;)
  Bra va;)
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 20. Jag är med!!

  Jag är så gammaldags att jag gillar dig IRL, hade gillat dig på FB oxå om jag hade haft ngn..
  Och jag länkar din blogg på min msn, för blogg har jag ingen heller...

  Jag vill vinna den fina matstolen för min dotter har ingen stol. Hon är 7 månader och får äta halvliggandes i babysittern. stolen hade klätt henne så väl ;)...Vi ska flytta i juli för vi har köpt hus. (varför har ingen berättat att det är sjukt dyrt med hus???!!!) Så ekonomin är inte den bästa direkt... Jag hoppas hoppas hoppas att jag vinner!!

  Jag håller mina tummar stenhårt!!

  Älskar din blogg!!

  SvaraRadera
 21. Funkar ju fint utan förvaringskorg också, så jag vill ändå ha den. Vin i pipmugg är ju en bra täckmantel ;)

  SvaraRadera
 22. Ja men kom kom! :D Klart vi ska fika! :D
  KRAM och tack!

  Jasså du använder toa som papperåtervinningsförvaring?!! Ha ha det var något nytt! :)

  SvaraRadera
 23. Nathalie Eriksson26 maj 2012 16:20

  Gillat & delat på fb :) (Nathalie Eriksson) Jag är med ! Jag skulle vilja vinna då jag behöver en matstol till min dotter då jag inte har fått med mig den förra i flytten . miniinatta@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Jag är så med! Har gillat dig på fb, såklart, ett inlägg om din fantastiska tävling och underbara blogg kommer upp inorgon då ögonen faller idag!
  Motivering? "sitt ner för in i helvete innan mamma blir riktigt jvla förbannad". Säger väl allt va? Skulle passa perfekt hemma hos mig att veta att jag endast behöver skrika åt en unge! Mohaha!

  Ha det bäst, kram!

  SvaraRadera
 25. Jag är med!
  Gillar på fb (Sara Pettersson) och har även delat tävlingen där, min yngsta trollunge skulle behöva den här. Nu har vi ikeas matstol och den är värdelös! Ungarna drar upp banden med ren viljestyrka så de blir så långa att de kan ställa sig upp (sitter ju bara runt magen där) och dimper nästan ner i golvet, i alla fall så gjorde dom stora det och jag vill inte att den lille herren gör likadant. Precis som sin mamma är även han en liten knubbis och vi får därför inte plats med hans dyna i stolen om vi ska få ner honom med och tänk dig själv att klibba fast i och sitta på den hårda plasten, nej lilla grodan behöver en ny stol! ;)
  Mail: Sweetzazza@hotmail.com

  SvaraRadera
 26. Jag är med!
  Hugo har ingen stol alls, och jag misstänker att han väldigt snart vill ha en så han kan sitta med mamma och pappa vid matbordet. Om inte annat så tycker mamma och pappa att han snart behöver en för husfridens skull ;-)
  Då kanske vi till och med skulle slippa äta i skift :-)

  SvaraRadera
 27. Marie Lillé29 maj 2012 21:23

  Åh jag har precis "hittat" dig du underbara. Men jag gillar inte dig på facebook. Jag ÄLSKAR dig! Hehehe. Men ok, jag klickade på gilla-knappen dårå. ;-) Jag heter Marie Morie Lillé på fäjsbuck.

  Stolen är inte tänkt till mina barn då de är 8, 9 & 13 år. Tror de hade skämts en aning om jag tipsade dom om den. ;-) MEN, jag har en väninna som fått en liten bebis, går på snåla socialbidrag och har det riktigt kärvt. Nu matar hon dottern i en sleten pinnstol som ramlar ihop typ... NU! ;-) Hon har bundit ihop den på vissa ställen med snören och band. :-(
  Vi bor förresten i Sverige både jag och min underbara väninna. Ja, hennes bebbe med. ;-)

  Min mail: morie1@hotmail.co.uk
  Tjingeling!

  SvaraRadera
 28. Jag är med :)
  Har gillar på Facebook.
  Och jag skulle gärna vilja ha stolen då min dotter har börjar velat sitta och ska nu börja med smakportioner :)

  SvaraRadera
 29. Janet (inte djänet, JAnet)30 maj 2012 20:42

  JAG ÄR MED!
  Men jag har inte facebook och jag har ingen blogg. Jag är en sån där person som berättar vad som händer i mitt liv när jag faktiskt träffar folk IRL så att säga.
  Min lilla Edvin ska just till att börja med smakportioner (därmed fasar vi ut amningen och längtar efter vinfylld pipmugg) och givetvis vill vi ha en stol!
  Trots att jag nu svurit över vår förbannade a

  SvaraRadera
 30. Janet (inte djänet, JAnet)30 maj 2012 20:44

  Skit också, ja du ser ju hur enorma mina datorkunskaper är.
  Jag var just på väg att klaga på vår otympliga

  SvaraRadera
 31. Janet (inte djänet, JAnet)30 maj 2012 20:45

  Äh, jag ger upp.
  Din blogg får mig att skratta så jag kissar ner mig (knip 5x10 säger sjukgymnasten, hur faan ska man hinna) varje gång.
  Jag rekommenderar dig till alla. Via TAL.

  SvaraRadera
 32. Janet (inte djänet, JAnet)30 maj 2012 20:47

  Spammar nu, men jag får det inte att funka. Förlåt.
  janetcallmyr@hotmail.com

  SvaraRadera
 33. Hej hej
  Jag är med. Gillar sen innan.

  Ja du, vem behöver denna stolen bättre än ngn annan ? ! Jo min son! Min galna son som snart fyller 1. Han har redan behövt åka in två gånger akut på en månad för att ha slagit i huvudet. hmm ja jo vi har koll på honom. =) Nu i måndags så satte han spjärn mot bordet med fötterna & damp baklänges med huvudet ner i golvet när han åt frukost!! HMM normalt?? Ja för honom för maten kom inte fort nog.( Man kan ju tro att det var geischa det handlade om ;)ha ha)Så nu rök den gamla matstolen ut. Han sitter numera på golvet =) Då vi fick en liten pik från läkaren att nu får de inte hända fler sådana här olyckor. Precis som om vi slängde honom i golvet! Nej! Idiot läkare. Men ja, för att fatta mig kort, vi behöver matstolen till Lukas så att han slipper åka ambulans igen .

  kram

  SvaraRadera
 34. Weehooo VI ÄR MED!! Här hittar du inlägget: http://hummingbird.blogg.se/2012/may/super-grym-tavling-hos-meekatt.html

  Har inte det där facebook som alla talar om. Så jag rådiggar dig IRL instead;)
  Denna stolen är som menad för min "förgrymmade onge" Alfred som stället sig upp 100 ggr i sin matstol. Hans mamma tappar tålamodet lite lätt & han blir minst lika frustrerad för att han faktiskt inte får stå upp i stolen OCH klättra upp på matbordet! Jag behöver en redig stol där jag kan spänna fast han ordentligt...=)

  (Trallar på du käre lille snickerboa här kommer jag igen..."förgrymmade unge"

  SvaraRadera
 35. Jag e med :)
  Fast inte till mig själv utan min kompis å hennes energiknippe till dotter!! Ella 10 månader tycker nämligen att det är jätteroligt att klättra i stolen, vrida sig runt å hänga ut i ett försök att mata katten med sin mat! Detta är något som ger mig ( icke förälder) hjärtinfarkt varje gång. I denna skulle hon sitta kvar ordentligt, jag får dricka mitt kaffe å mitt stackars hjärta får hänga med några år till ( iaf tills min kompis överlåter, nej-du-skall-inte-ha-pojkvänn-snacket till mig)å katten får en given plats i fickan under. Alla nöjda :)

  Så jag hoppas hoppas :)

  Kram Camilla A

  SvaraRadera
 36. Erika Andersson31 maj 2012 13:16

  åH, VILKEN FIN! Jag vill gärna vinna stolen till min granne. Hon har fått tvillingar för ett halvår sedan och har bara en stol. Hon säger hela tiden att hon ska köpa en till men får aldrig tummen ur. Jag tror hon kommer sitta där med ett skrikande barn på golvet och försöka mata i skift, haha.

  Har inte Facebook men ÄLSKAR dig i verkligheten och pratar jämt om dig och din blogg!
  Älskar din ärliga härliga stil. Den räddar min vardag ska du veta. Fortsätt i samma stil!!

  Kram Erika Andersson i Mjölby

  SvaraRadera
 37. Jag är med!
  Ha ha det där med bag-in-box var toppen:) Jag vill mata min lille Ozzy samtidigt som jag själv har fredagsmys med superlångt sugrör (gjort på 5 st som jag trätt på varann) Boxen sätter jag i stolen och spänner fast med 5punktsbältet. Ozzy får sitta på golvet så klart ;)

  SvaraRadera
 38. Jag är med men har fasen ingen bra motivering till varför just jag/vi ska ha stolen! Alltså jag har ju en bebis som jag kan sätta i den men han är varken vildare eller galnare än någon annan knodd... Haha, jag får nöja mig med att vi faktiskt behöver en stol! ;-)

  SvaraRadera
 39. Jag & min sambo har ett gemensamt barn, som är 7 månader, sedan tidigare har jag två på 8 & 13 år. Ekonomin är tajft då jag har låg mammapenning & sambon går utbildning. Så nu är det tufft. :/ En sån här stol skulle vi tex aldrig ha råd med, fast väldigt gärna vilja ha... Så jag hoppas på vinst, trots att jag mkt sällan vinner. (typ aldrig)Toppen blogg!!

  SvaraRadera
 40. Rosie Jonsson31 maj 2012 16:42

  Jag är med: För att skryta med så klart :) snyggaste stolen (läs dyraste..)

  SvaraRadera
 41. Jag är med. Jag skulle gärna vinna denna så jag slipper låna saker av alla jag känner skulle vara kul att faktiskt ha kvar nått till nästa barn och inte låna igen. Vi har lånat matstol (inte lika fin som denna) och babysitter och babygym det enda vi köpte själva var barnvagn...
  En rolig blogg att läsa har du också :)
  Mvh Cecilia

  SvaraRadera
 42. Åh, jag är med och tävlar! Gillar på facebook (Sara Nilsson). Har en nybliven tvååring här hemma som kommit på att det är SÅÅ kul att ställa sig upp i matstolen för att just testa mammas tålamod;) Sen väntas lillasyster/lillebror till hösten så använd kommer den till att bli utan tvekan :) Håller alla tummar och tår!

  (SaraNilsson_495@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Jag är med!
  Min dotter Nicole på 5månader är i full gång med smakportioner. Så nu när det ska bli lite mer rutin på det hela hade denna stolen passat perfekt vid matbordet.

  SvaraRadera
 44. Jag Är määääääää! Busungen satt i en sån när vi var i Turkiet. Grymt bra då känns det som vi är på semester varje dag ( mycket billigare än att åka utomlands) (och en stol vunnen på tävling! Alla vet ju att gratis är gott)

  SvaraRadera
 45. Jag är med!!
  Den självklara bästa motiveringen (förutom att jag vill ha fler barn) är ju att jag typ alltid har små mysiga charmtroll här och det är inte alltid mammorna vill ha dem i knät när jag bjuder på all gofika jag bakat:)
  Så det hade vart toppen med en ordentlig stol så de små också kan sitta bra och fika!
  /Jossan

  SvaraRadera
 46. Jag är med!

  Färgglad och grann,
  så fin stol vi fann!

  Denna stol är så bekväm,
  så där kan lilltjejen äta sin kräm!

  Nu ska den bara bli vår,
  hoppas du detta förstår!

  /Helena Hiblin

  SvaraRadera
 47. Wow vilken supervinst! Gillar redan på fejjan! Jag som tvåbarnsmamma till Saga 2,5 år och Tuvalie 8 månader samt innehavare av tre hundar har ett ständigt kaos runt matbordet! Till och med lilla fröken Tuvalie har med sina blotta 8 månader lärt sig mata hundar! Precis som i alla familjer så skvätts det, hälls det och kladdas det nått otroligt - lättstädat JA TACK! Hade varit superkul att få sköta vår lilla cirkus med stil! Ett nytt verktyg i manegen för ännu mer storslagna konster! ;)

  // Amanda och Cirkus Hesselgard

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!