tisdag 1 maj 2012

Sex, Cupcakes och Finfina mössor!

Sådär, äntligen somnade Elton efter en lång kväll med gnäll och övertrötthet. Jag är fortfarande inte i form efter helgens bravader och har träningsvärk på ställen jag inte ens visste att man få träningsvärk. Man undrar ju - hur dansar jag egentligen!? (Snälla svara inte. Och radera de där filmerna!)

Idag har jag, barnen och farmor Maisan varit på Hembygdsparken i Ängelholm. Strålande sol, glada ungar, en fikakorg med kaffe, mammas fina duk och SEX olika sorters kakor - det kan ju bara bli lyckat!? Jag menar - det gäller ju att hålla skinnet spänt nu inför nästa helgs Mammablogg-Gala! (Rösta på mig här -->) Det skulle ju vara dumt att dra igång en bantning och bli rynkig nu?! Skogen var full av vitsippor och jag ÄLSKAR verkligen vitsippor så jag passade på att brotta ner barnen för lite tvångsfotografering. Gött - nu kan jag också kan glänsa på Facebook för en gångs skull! Snälla - glada barn! Wiiiih?


De fina mössorna har barnen fått utav Carina som har företaget Myran & lo här i Skottorp. Alice fick en jättefin mössa med cupcakes på och Elton fick en "Imse Vimse Spindel-mössa". Helt underbara!! Titta in på hennes sida HÄR och se allt fint hon har i sin webshop! Hon designar och syr jättefina barnkläder i underbara tyger och till och med Alice som är en "möss-hatare" älskar sin nya fina mössa. "Mamma, idag vill jag ha mössan med muffinsarna på och om du blir hungrig får du INTE äta upp den mamma!" En jäkla tur för Alice att det inte är Mc Feast på den...eller Geisha! Är det kris så är det väl?! Och ja, plaggen görs i begränsad upplaga så risken att få med sig rätt unge hem ifrån lekplatsen ökar drastiskt! Det gillas! ;)


Mammas sötis i fina Imse-mössan.


over and out.

//Meekatt...

23 kommentarer :

 1. Aj jag får ont i magen när jag tänker på alla galna brudar i helgen! Haha ! Fan vilken jäkla tur att ni var där!

  Jag noterar din önskning ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ja vilken tur att vi var där! ;)
   Blev ju en toppenkväll trots allt! Hoppas vi ses snart igen!

   Haha, vad bra!

   Kram!

   Radera
 2. Men hallåååå! Jag vill höra mer om lyxen och minglet! Och se bilder på ditt flotta festjag. Och framförallt: Vad vann du??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag är på gång med ett inlägg om helgen!! Det kommer ikväll!!! <3

   Jag vann...lusmedel? Hahaha! Nästa helg är det Mammablogg-Galan! ;)

   Kram!!

   Radera
 3. Ha ingen skuld för att du tvångsfotograferar din barn-gör du det inte så minns dom inte hur trevligt ni hade det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt kloka du! Utan fotografering kan man lika bra stanna hemma! ;)

   Radera
 4. Fantastiskt vackra bilder på henne hittar du hos mig, bara scrolla ner lite. Jag har självklart lagt ut de bästa bilderna jag har.... ;-)

  Kram
  Bondmoran
  www.bondmoran.nu

  SvaraRadera
 5. Superfina mössor verkligen! Och härliga färger. Tittade in på sidan och ska ta en titt till ikväll när barnen somnat. Lite vårmössor behövs till mina tre och cupcakesmössan är ju jättefin!

  Elton är ju bara den sötaste! Sicken härlig bild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Elton är en riktig sötis! :)

   Mössorna är kanon! Och det finns en massa annat fint också i hennes webshop så in och handla bara! ;)

   Radera
 6. Tjena cooling! Shit vad kul det var att träffa dig! Och så ses vi snart och rockar igen!!
  Superfina mössor också btw!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh - hej snygging! Jättekul att ses!! Ja, vi var tappra på dansgolvet du och jag, haha. Men vi fick ju upp gänget! ;)
   Vi kör på samma taktik nästa helg - rocka ska vi ju!

   Ses på lördag! Kram!!

   Radera
 7. Ser ut som att ni har haft en jättefin dag. (Men det kan ju vara så att barnen bara råkade le just på bilderna, det blir ju så dålig mössreklam med två skrikande barn med snor som glittrar i solen)
  Fina mössor btw!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha....ja, jag kan ju säga att jag fick radera ett antal bilder som inte hade varit någon vidare bra reklam! ;)

   Radera
 8. Vilka otroligt fina barn du har! :) Och vilka fina mössor de har ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack fina du! :)

   Och ja, mössorna är vi jätteglada för!!

   Radera
 9. Hej !
  Så söta & goa barn du har!!
  ha ha inte äta upp min mössa mamma. Lika härlig som du ju =)
  Älskar din blogg, du e en fantastisk människa. Håller så med i bondmorans inlägg om dig.
  Du gjorde ju hela bloggminglet!!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, men tack snälla gulliga du! Men nej - VI gjorde ju Bloggminglet, haha. Alla vi som shakade loss på kvällen och kämpade på trots trötta fötter! ;)

   Kram!!

   Radera
 10. Fina dom är.......dina barn alltså.Mössorna också.

  KRAM

  SvaraRadera
 11. Men ååååååå jag vill ha en mössa med onyttigheter på!!!!

  SvaraRadera
 12. Åh! Hembygdspaken! Där har jag strosat omkring mycket på barnsben. Ja även nu förtiden händer det att jag gör besök där. En gång om året typ:-)
  Hoppas du får trevligt på galan! Själv siktar jag in mig på nästa år. Blev lite mycket med två galor på kort tid tyckte jag. Fast..nu börjar jag ångra mig:-)

  Kramar!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!