torsdag 31 maj 2012

Ärlighet, Porrfilmer & Kobajs?

Ytterligare en utmanare - Världens bästa Bondmoran! Självklart svarar jag:

1. Är du alltid ärlig i din blogg? - Haha, lite FÖR ärlig får jag ofta höra. Men sån é ju jag.

2. Om du fick tillbringa 4 veckor på en öde ö, skulle du ta med dig dina barn eller Johnny Depp? - Ingen av dem! Vafan skulle jag göra med honom i fyra veckor?! Det är ju knappast så att sexlusten är på topp. Och hålla på och raka benen och tramsa när man skulle kunna ha fyra veckors SEMESTER? Nej tack! (För jag tar ju för givet att HAN självklart skulle vilja ha sex med MIG...hela tiden...varje dag...i fyra veckor!)

3. Nämn 1 tillfälle när du var så arg på dina barn att du var redo att sätta ut en blocketannons. - Ett tillfälle? Idag? Bara ETT...på hela dagen?! Haha, kul! Tar frågan som ren ironi och går vidare. ;)

4. Nämn 3 bloggar du inte kan vara utan (nämner du inte min så skyll inte på mig om någon kastar kobajs ägg på ditt hus) -
Enkelt: Bondmoran, Gaymasen, och min egen såklart, haha. Den vill jag ju inte vara utan!?

5. Hur var din första kärlek? Snygg, rik, töntig, klassens clown eller en golden retriver? Berätta. -
Med tanke på hur jag ser ut kan jag lika bra erkänna: Brun & fantastisk?! (Nej Cheeky Malin, inte en het Gambian. Jag är bara 32!!) Jag syftar på Marabou Mjölkchoklad! En utav mina stora kärlekar här i livet. Patrik Melander är en annan. Men han var inte brun alls. Dock en jävel på att köra moppe...och hångla under täcket tills vi fick kramp i käkarna.

6. Hur kommer ditt liv se ut när du är 70 år? - Glad att det inte stod "underliv" för det vill jag inte fundera på. Men ja, jag sitter lite skönt halvdement i strandhuset med uppåtpekande bröst och äter Geisha och tror att Freddy fortfarande är lika snygg som han är idag..? Bloggen har bytt namn till "För såna é vi" och jag skriver bara en massa snusk för att reta alla sura tanter på bilbingon som inte fått ett skjut på 30 år.

7. Var du busig eller lugn som barn? - Mest jobbig tror jag. Minns mest orden "Mamma!! Ta bort henne!!" från mina två äldre syskon, haha.

8. Nämn 3 saker du inte kan leva utan (och nej, man behöver inte svara ”min man och mina barn”) - Skönt. Det hade känts konstigt att skriva att jag inte kan leva utan Bondmorans man och barn. Så okej - Min iPhone, Geisha & Handsprit.

9. Tipsa mig om 3 sjukt bra filmer som jag bara måste se!!! - Svårt när du inte skriver genre. Menar du porr så kan jag maila över en lista!

10. Och sist men inte minst, vad är det bästa med min blogg? (typ att den är fantastiskt underhållande, att den är så vackert skriven, eller att du slipper läsa den?) - Det bästa med din blogg kära Bondmoran är ju du! Att du är sådär skönt skitzofren och lägger timmar på att måla dina naglar...för att sedan köra upp hela armen i tjolahoppsan på en brunstig kossa...blandat med en massa roliga tips och trix. Man kan ju bara älska dig!

JAG är fortfarande för lat för att hitta på egna frågor men ska försöka ta mig tid att svara på alla utmaningar jag fått! 

over and out.

//Meekatt...


41 kommentarer :

 1. Ge mig porrlistan för faaan! Jag är också för ung för att ragga en gambian. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Herregud!! Listan kommer Malin!!! ;)

   Radera
 2. Hahahaha! Älskar punkt sex!!

  SvaraRadera
 3. Hej Malin!

  Har precis hittat din blogg...jag dööör så kul!!!!
  Har blivit en bloggtönt och Fb slav nu när jag går hemma och dräller med min goa trea =)

  Tänker läsa och skratta vidare nu...

  ha det gott Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul! Välkommen in Johanna! :)

   Ha det gott!

   Radera
 4. Hahaha, du e ju helt sjuk!! Men I LOVE YOU det vet du! Kul att du ville vara med :-D

  Nu ska jag ut och köra in näven i tjolahoppsan på ko 431. Livet är kul!

  Kram
  Bondmoran
  www.bondmoran.nu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart man inte tackar nej till en utmaning! ;)

   Och sjuk? Sån é jag!

   Hahaha, stackars kossa...eller?

   Kram!

   Radera
 5. Ibland fattar jag inte dina rubriker, men du är himla rolig.

  Idag har jag ett spännande tillkännagivande: Jag ska börja blogga igen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÄNTLIGEN!!! ;)

   Mina rubriker? Är väl hur logiska som helst?! Haha

   Radera
 6. Var får du allt ifrån:))
  Tänkte på dig i förrgår när vi cyklade genom Mellby, jag vred o vände huvudet åt alla håll i hopp om att få se dig i ditt beiga kinderägg!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, du ska leta där det finns onyttigheter. Typ Strandhugget...eller Mc Donalds, haha.

   Vi får se till att få till en date i sommar. Dock får du INTE upp mig på en cykel!

   Kram!

   Radera
 7. Som vanligt, du är underbar! Jag fnissar högt och min man tittar frågande hela tiden...
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Om inte du tar Depp kan han gärna få följa med mig på en ö haha. Nej tjejer fiser inte detta är hemskt, jag skäms! Hahah hoppas också det släpper :P Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan ju inte ha Depp med dig om du ska fisa hela tiden!? Hahaha ;)

   Radera
 9. Hahahaha du är sååå sköööön! Pöss på dig <3

  SvaraRadera
 10. Hahaha hur kommer underlivet se ut vid 70.. Ja fy vill inte jag heller tänka på. Jag har ju sett det lite för close up, så att säga. ;-)

  Tack förresten! Kul att du gillar't. Älskar att komma in här och få mig skratt också :)) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh just det! Du VET ju hur det kommer se ut, haha. Inte konstigt du är bög. Du VET ngt som inte jag vet. ;)

   Ja, I love u!

   Kram!

   Radera
 11. Jasså gör du!!! :D Vad skoj att du bor så nära ändå. Känns som att alla bor åt Stockholm och liknande! =D

  Har du varit där på spa med? :)

  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, här bor jag! ;) Nej, har inte varit på spa där - bara varit där och käkat. Men får kanske åka dit o kolla in spaet med.

   Kram!

   Radera
 12. Du är en underbar och humoristisk tjej!!! So nice!

  SvaraRadera
 13. Hahahahaha! Älskar dig katten! Du är grym! Punkt sex fick mig att spotta kaffe över hela tangentbordet. Tack som fan...som du brukar skriva. Ser fram emot din/er nya blogg! ;D

  Ha en kanon helg!

  /Per

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ska börja jobba på den kanske. ;)

   Ha det gott! Kram!

   Radera
 14. Jag vill också ha porrlistan Meekatt!
  Och ja självklart skulle ju Johnny Depp vilja ha sex med dig! Vem annars? Haha! Du är inte klok! Bara älskar dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, listan måste ut. Jag inser ju det nu!

   Eller hur?! KLART han vill det!?

   Radera
 15. Hörrö du! Jag sticker till Turkiet imorgon, har du lust att gästblogga hos mig? :)

  Jag vill gärna ha in inlägg så fort som möjligt, så är du intresserad så hör gärna av dig :)

  Kram!

  SvaraRadera
 16. Heja du!!! Dina underbara svar är genom goa du rakt i genom!
  LOVE

  SvaraRadera
 17. Mamma till nfyra pojkar1 juni 2012 22:16

  Ha ha ha! Du är...hmmm! Ja...alldeles för bäst!
  Kram!

  SvaraRadera
 18. HAHA kan vara! Min stalker ska få massor med surströmming hemskickat. ;-) Nej. Kommer upp en videoblogg i veckan ^^

  SvaraRadera
 19. Det tror jag verkligen inte du ser ut som, men om du gör det ser jag ut som ariel (kortet du hade då). Jo vet inte bara om mitt jobb skulle tycka om det, men nu när det säger det värt att pröva kanske? Hahah kram kram

  SvaraRadera
 20. Om 70 år sitter vi alla bloggare på hemmet och ADSL bloggar mot betalning där Tena står för sponsringen och vi alla får in en bricka med hårdvispad kräm med obestämd smak till varje måltid samt en Cola att inhalera..om det inte går genom droppet...fast nu är det ju godkänt med servering av alkohohol på hemmet...yiiihoo fan får man boka rum redan?...Absolut!
  Ska man sen komma i hångelläge med närmaste granne får man allt adda personen på sin ipod och få behjälplig assistans av vårdroboten.
  Kan man få beställa vårdroboten med en doft av handsprit? fan det här ser lovande ut..pensionen blir rätt nice..eller? må gott!

  SvaraRadera
 21. Fråga 2 är ju väldigt enkel, klart man åker själv! Det är ju semester man behöver!

  Kram

  SvaraRadera
 22. Du måste bli bättre på att uppdatera din blogg på helgerna ;) värsta som finns är att gå in här å inget nytt skrivet hahaha du gör ju min dag!!! Kram

  SvaraRadera
 23. Ha ha ha - ja VAD ska man med Johnny Depp till? ;)

  SvaraRadera
 24. hahahha.......jag fick också den utmaningen och ska ge mig på den snart.

  KRAM

  SvaraRadera
 25. *skrattar* UNDERBART Malin!!!!!! Då blir vi två galanta damer i 70-årsåldern!!!! Riktigt längtar efter att få reta gallfeber på de andra skinntorra damerna. Fast det är klart - jag är ju rätt mycket äldre än du, hela 6 år (sådant där är känsligt för unga människor. Man säger att "vi är i samma ålder" och får ett svart ögonkast till svar, för, den andra är ju gubevars HELA tre år yngre!!) Alltså, jag börjar vara dryg och retar kärringarna , så får du komma efteråt och hjälpa mig!

  Kram påre!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!