fredag 6 april 2012

Tjockisar, Poledancing & Makeovers!

Långfredag. Ja, då är det äntligen långhelg och regnet öser ner. Typiskt! Vi som tänkte spendera några timmar i Hembygdsparken i Ängelholm idag. Var ska vi nu sitta och lata oss och få i oss en massa socker? Magda hade ju lovat att ta med de där nya kakorna för provsmakning. Jag får helt enkelt ut och leta efter dem själv idag! Man vill ju inte missa en nyhet! Budgivningen på finhuset står (förhoppningsvis) stilla nu över Påsk så att vi kan släppa det lite. Är ju nervöst det här... Skönt när det är över så att man vågar svara i telefonen igen.

Mina händer är fortfarande fördärvade efter mitt och Magdas "trädgårdsanfall". Man ska inte gräva i jord utan handskar tydligen. Jag sa ju det till Magda! "Dont mess with earth, man får torra händer" Dessutom har jag rivmärken överallt efter vår trädfällning. Bondmoran hade dött om hon hade sett mina naglar nu, haha. Tror att jag får köpa nya naglar till Bloggminglet så att hon slipper skämmas över mig!


Måste bara ta upp en sak. Det här nya programmet "Älskling du har blivit en tjockis!" Allvarligt?! Jag blir faktiskt lite upprörd här. Ja, jag VET att jag inte behöver kolla på skiten men jag kan liksom inte låta bli. Jag tittar på en massa dumma program...och blir upprörd och sitter här och skäller i soffan som en galning. Sån é jag! Först och främst blir jag upprörd för att den personliga tränaren ser ut som en neandertalare. Om man nu ska fläka ut sin semlekropp i TV kan man väl ÅTMINSTONE få en HET personlig tränare?! Det hade jag krävt! Och det här med att mannen ska agera tränare på veckorna och stå och hetsa sin fru när hon hoppar hopprep hemma i vardagsrummet? Ja, jag hade fan strypt Freddy med hopprepet om han hade haft en åsikt gällande mitt tjockhoppande!

Och när paret fick sin "myskväll" ute på stan - den tjocka frun och hennes man - då gick de på Karaokebar! Som om det inte är förnedring nog att bli förföljd av ett helt kamerateam för att man är tjock...man ska dessutom utsätta sig för makens fruktansvärda imitation av Tommy Nilsson. Skjut mig. Dessutom åt mannen flottiga pommes och drack en stor stark och sa "Hur känns det här då?!" när hon satt där med ett glas vatten. Jo, jag ska berätta för dig PRECIS hur det känns! Ta din fula jävla sångröst och dina pommes och dra! På så sätt har jag förlorat 80 kilo utan att behöva hoppa ett enda fettohopp i vardagsrummet. Älskling - du har blivit en tunnhårig idiot!? Ja, suck. Nästa vecka ska en gottegris till make jagas av sin blonda fru som vill vinna pengar till nya bröst. Tydligen får hon inte in mer kapital i läpparna och måste övergå till en annan del av kroppen. Vilket fantastiskt bra program! Heja TV3! Ta med mig så ska jag vara lite "kniven-mot-strupen-arg" mot neandertalaren med dumma träningstips. Skulle han hota med att bära ut min TV skulle jag fan kväva honom mellan brösten!


"Det finns en lag som säger att näringsidkaren måste ha en skylt med sina kontaktuppgifter vid sitt stånd" DET är ju en jättebra lag tycker jag! Visar det sig i efterhand vara ett "dåligt stånd" är det ju bra med kontaktuppgifter. För att göra denna tråkiga långfredag ännu mer tråkig sitter jag här och förfäras över att Lyxfällan-Mattias pratar om läppförstoring i veckans avsnitt av Plus istället för att skälla på korkade kredittagare. Och var är Sverker egentligen? Och soptunnan? När bytte de ut honom?!

Jaja, idag ska Alice få följa med sin farmor på vernissage hos "gamlamoffer Kalle". Hon har lovat att jag ska få göra flätor i håret på henne - yeyh! Vi får väl se hur det går med det... Jag såg att hon har packat sin ryggsäck i alla fall. Hårborste, extra strumpbyxor, en bok, nagellack, tre legobitar, en sax, trälim, läppglans, två tamponger(?) och Freddys permanenta CD-penna. Man undrar ju - ska det utföras "extreme makeovers" på ålderdomshemmet idag?! Snälla Alice...uppför dig. Det är inte lika lätt att gnugga bort permanent färg på en 100-åring...

over and out.

//Meekatt...

35 kommentarer :

 1. Agnescecilia6 april 2012 12:05

  Jag vet inte om det är för att jag inte sovit på ett dygn, men dagens blogg var askulig.

  SvaraRadera
 2. Behövs det verkligen kontaktuppgifter om det är ett dåligt stånd? ;) Glad påsk på dig!
  /Duden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, inne på SÖS kräver de kontaktuppgifter om man stött på ett "dåligt" stånd! ;)

   Glad Påsk snygging! Mössa på! ;)

   Radera
 3. Jag har bara skymtat programmet som hastigast under reklampuserna, men jag har redan sett "blondinen som önskar större bröst" och konstaterat att jag INTE vill se programmet. Dumpa henne och ät vidare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Man kan säkert byta in henne mot en kebabtallrik med vitlökssås! Mmmm!

   Radera
 4. haha Klockrent! jag vart också fundersam över promgrammet, men sen kom jag ju på att det var 3:an som var på...

  Ha en fin Påsk!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är bara Paulo Roberto som fattas! ;9

   Glad Påsk!!

   Kram!

   Radera
 5. Din blogg gjorde genast min långtråkiga långfredag lite roligare, trots febriga och snoriga barn här hemma haha! Ha en glad påsk :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, hoppas barnen kryar på sig och att ni får en mysig Påsk!

   Ha det gott!

   Radera
 6. Ps första bilden var ju klokren haha!

  SvaraRadera
 7. Lika rolig som vanligt:) Alla undrar vad jag skrattar åt....Ha en god påsk!

  Kram

  SvaraRadera
 8. MALIN!!!!! Är du helt från vettet??? Eartdigging utan handskar??? Oh, my god! Jag trodde du var en klok kvinna.... Måtte det fixa till sig innan bloggminglet annars kommer du få gå med händerna i byxfickorna hela kvällen! Jag kommer använda lim så du inte glömmer av dig! (ingen fara, jag hjälper dig med tandborstningen på kvällen, och byxor kan man sova med, jag kan blogga för dig så får du säga vad jag ska skriva (fast sen skriver jag ju vad JAG vill ändå förstås) så det är ingen fara).

  Och när det gäller TV-programmen. Jag är SÅÅÅ glad att jag inte kollar på tv... Bara massa skit ändå!

  Kram på dig darling!

  /Bondmoran
  www.bondmoran.nu

  (och till er läsare, vill bara påminna om att idag är näst sista dagen att vara med i mina två tävlingar som är igång. Ni hittar dem under kategori tävlingar (droplist) till höger)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, förlåt!!! Händerna i fickorna! Jag lovar! ;)
   Vad snällt att du ställer upp för en vän i nöd, hahaha. Känns tryggt! Som om DU skulle få blogga åt mig?! OH NO!! Videobloggarnas drottning skulle göra bort mig för all framtid! ;)

   Kram snygging!

   Radera
 9. Önskar en glad Påsk! :)
  Kram♥

  SvaraRadera
 10. Ha en fortsatt trevlig lördag :)

  SvaraRadera
 11. Hehe,
  Always use a clean HOE..?
  Vafalls...!
  Är det inte ett måste för och slippa SÖS...och nya kontaktuppgifter...asg
  Ha en underbar påsk...
  Vädret till trots.

  /Anondoderorsos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha det gott du med! Vi har ju kanonväder här i Mellby! Inget att klaga på! ;)

   Kram!

   Radera
 12. Vad vore julen utan paket
  Vad vore påsken utan ägg .... Och godis ;)
  Vad vore Bloggen utan Malin!!! (Meekatt)

  Glad påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jul utan paket är ok...påsk utan ägg är också okej. Men godis måste man ha - alltid!! ♥
   Och ja, utan er goa läsare - vad vore bloggen då?

   Kram!

   Radera
 13. Det är DU tant Malin som ser illa ;) Hahahaha!!

  Tack så jättemycket för din åsikt! Jag är inte helt jättenöjd med resultatet ännu... PUH!! Men det får duga just nu!! Men överlag gillar jag ändå Googles Blogger. Bra system och det blir inte sämre av att det stöds av Windows Live Writer, ett program jag använder för att blogga med, toppen!

  VA?? Finns inte Plus och Sverker mer? Skjut mig!!

  Skulle du behöva hjälp med bildbehandling så säg till, jag har ju faktiskt köpt mitt Photoshop!! :D

  Ha en underbar dag vännen! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tant behöver glasögon...fan.

   Kan man köpa photoshop?! Jag klarar mig bra med picnik.com än så länge. ;)

   Ha det gott!

   Radera
 14. Japp solen skiner här. Men jag ska ligga i sängen hela dagen för att jag kan, Ha!! Ingen Sofia som tjatar idag på en att jag MÅSTE gå upp! Nä men jag saknar henne!

  Nä eller hur? Att de inte skäms? Både lyxfällankillarna och SVT... Haha!!
  Det var ungefär som när de bytte ut Miss Ellie i Dallas mot nån annan, det fungerade INTE!! Man blev, som med tjuren Färdinand, tvungen att ta tillbaka henne igen...

  Snart är det badpremiär, fan vad jag längtar!!

  OCH Ja, var FAN hittar du alla roliga bilder??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, bilderna lånar jag oftast på google! ;)

   Radera
 15. Du hade alla rätt utom sista! :) Men va fan, förstör inte BONDs namn med ditt Ex', Usch, Haha!! Till skillnad från Kent vet James hur man behandlar en kvinna, right? :)

  Jag lämnar inte ut svaren än på bloggen, fler kanske vill svara, vad vet jag? I alla fall, idag ska jag ragga läsare, och se på BOND!

  Men du får svaren här:

  1. När alla böjer sig för Frodo, Sam, Merry och Pippin vid Aragorns tronkröning (heter det så?)
  2. Gudfadern, precis när filmen börjar när en herre ber Gudfadern för att hämnas på pojkarna som våldfört sig på hans dotter.
  3. Star Wars, den första som kom 1977. När Luke Skywalker drömmer sig bort till nåt större vid skymningen på planeten Tatooine där han är uppväxt.
  4. Just det, James Bond, och just där är det Timothy Dalton som är BOND i Licens to kill.
  5. Precis, The Big Bang Theory och det är Sheldon Cooper som försöker se ut som sin stora idol, Batman.
  6. Du måste se denna, du kommer dö av skratt! Den heter Rat Race! SE DEN!!!

  5 av 6 rätt är fan inte illa pinkat!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wohooo! Duktiga jag! Till saken hör att jag inte sett Starwars, inte en enda Bond-film, aldrig sett Sagan om ringen...hahaha! Rat Race har jag dock sett...och den missade jag! ;)

   Radera
 16. Ja jäkla väder jag fick på min födelsedag. Inte kul. Men födelsedagen var skoj ändå, hehe. ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur det! Underbart med tröjorna, haha!

   Radera
 17. Ja nu skall jag vara petig. Jag gör det inte för att elakas. Jag tycker det är gulligt när du skriver: skjut mig. Men sen kan jag inte låta bli att tänka på alla de kvinnor som faktiskt blivit skjutna - även i Sverige - och då vänder det sig i mig. Tänk om ngn galning en dag skjuter dig? Hjäälp! ---Äsch vilken tråkmånsa jag är. Men kan du inte be om något annat än att bli skjuten? T.ex: sno mina geisha, utsätt mig för hypnos så jag glömmer vad som är gott, tvinga mig att springa en timma varje morgon, sno min Freddy!, säg att jag är vacker eftersom jag är så fet (killar gillar du vet),ta mitt bankkort så jag inte kan köpa geisha,tvinga mig till 50 situps före morgonkaffe/thé .... ja det här var en lista på läskigheter jag kunde komma på.

  Mvh Farmor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du är snäll du farmor...och du har säkert rätt i att en galning kan ta mig på allvar när jag skriver "skjut mig". Men det är liksom "jag". Jag har alltid sagt så...det kommer liksom av sig själv.

   Sno mina Geisha?! HJÄLP!! Freddy är ju en sak...men mina Geisha!? Nej...jag får ont i magen bara jag tänker på det! ;)

   Inte lite läskigheter du kom på! Tycker du inte om mig?! Hahaha ♥

   Kram!

   Radera
 18. Alltså goa du- sluta med sådant där trams som trädgårdsarbete.....det är inte bra för händerna och naglarna. Lämna över det till sådana som tar betalt för det. Billigare än en nyh manikyr ;-).

  JAg säger som du- min man hade aldrig fått förnedra mig på det viset. Jag hade skjutit honom.....inte skjut mig utan skjut honom. I alla fall definitivt skilsmässa.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!