söndag 1 april 2012

Ny kropp, Tar den i tvåan & Latinska mooves!

Okej. Min kropp kommer att ta en helt ny form framöver. Mina Mc Feast-volanger kommer sakta med säkert försvinna och mina kompakta "pommesöverarmar" kommer förvandlas till löst "daller". Det är nu offentligt - jag har kört i Mc Driven för SISTA gången. Det hjälper inte att byta bil - efter idag skulle de fan kännna igen mig om jag så var iklädd burka.

Ja, som den slappa tvåbarnsmamman jag är valde jag den enkla vägen ikväll. Mc Donalds. För att det är gott, jag inbillar mig att det går snabbt, smakar exakt som man föreställt sig och spar mig en massa tid i köket med gnälliga barn runt benen. (Ifall mammamaffian ifrån familjeliv redan tagit upp luren och letar efter numret till soc kan jag berätta att vi åt RIKTIG mat till lunch...typ.) Jag valde att ignorera det faktum att jag redan är "idioten" i Mc Driven och erbjöd mig att köra och hämta mat. Tio minuter i bilen - utan barn och med hög musik - Yeyh!! DET är lyx!


Med Carline Carters "Every Little Thing" på högsta volym rattade jag in mitt fula beiga Kinderägg i bilkön, beställde i "vi-vill-inte-se-tjockisarna-i-ögonen-när-de-beställer-så-vi-ersätter-en-anställd-med-en-kass-jävla-mikrofon-i-en-låda-lådan", körde vidare till första luckan och rättade till beställningen som SJÄLVKLART blev fel i mikrofonen. Sen betalade jag. Varför funkar det så? Man beställer och kör sedan fram till en kille som säger "Sa du Mc Feast? Vad var det mer du sa?" MEN SPRÄNG MIKROFONEN OCH LÅT EN MÄNNISKA TA BESTÄLLNINGEN - LIVE! Det kan inte kosta många sekunder? Jaja, jag betalade och höll krampaktigt i Visakortet så att jag inte skulle tappa det igen. När jag fått kortet i säkert förvar sa grabben i luckan "Jag fick inte ut något kvitto här, du får det där framme." Här börjar jag sakta rulla framåt...sträcker ut huvudet genom luckan och säger (alldeles för högt) "DET ÄR LUGNT, JAG TAR DEN I TVÅAN!" Allvarligt? "Jag tar den i tvåan"?! Skjut mig. Här kunde man ju hoppas att grabben i "ettan" stannde kvar i ettan...men nej. Självklart var det samma grabb i andra luckan som sträckte ut kvittot och maten genom luckan. Jag tittade rakt fram hela tiden och vägrade möta hans blick. "Jag tar den i tvåan?" Allvarligt???!!!


På tal om ny kropp och pinsamheter så ska jag prova på ZUMBA imorgon. Alla som känner mig - ni kan sluta skratta nu. Detta är inget aprilskämt. JAG ska dansa Zumba. Min kropp är ju som gjord för latinska mooves!? Eller?! Det är bara ingen som vet (eller ser) det! Det känns som att alla mina vänner krymper ifrån mig och jag misstänker starkt att detta har med deras nya latiska mooves att göra. Så ja, jag ger det en chans! Jag skrev en vänlig fråga på min kompis Magdas Facebook-logg "Zumba imorgon! Är man barfota?" och fick till svar: "Hahahahaha........hahahahahaha....kissar på mig nu hahahahhaha! Du är för söt Malin hahahahaha Klart man ska ha skor på sig hahahaha!" Vafan?! Är det verkligen så otroligt att jag ska ta på mig sport-bh och lämna Birgersson Casa för en sväng till gymmet? Skit på dig Magda! Jag var faktiskt en jäkel på Afrodans! Det krävdes i och för sig inte så mycket smidighet och koordinationsförmåga för att göra "tvätta håret-mooves" barfota i haremsbyxor...eller för att hoppa indianhopp och skrika afrikanska parningsrop under tiden...men jag tror att detta är något för mig. Jag kommer chocka alla (med min närvaro) men sån é jag!


Igår var det Earth Hour och precis som vanligt så glömde jag bort det. Sån é jag. Jag hör saker och tänker "Åh! DET ska jag komma ihåg!" sen snubblar jag över en könsneutral legobit och glömmer bort allt som är viktigt. Mellan klockan halv nio och halv tio igår kväll satt jag på hemnet.se och drömde mig bort. Kaffekokaren gick för fullt, TV:n var på i bakgrunden fast ingen kollade på den och alla fönsterlampor var tända. Ni släckte för "en ljusare framtid" - jag är en upplyst idiot. Nästa år....DÅ ska jag släcka lamporna. Påminn mig snälla! Jag såg på Big Brother ikväll att de firade Earth Hour med inlevelse igår. Hade jag vetat att det var så man firade hade jag fan också släckt lampan! Perversa miljövänner är vad ni är! ;)

Nej, dags att sova och ladda för en ny vecka. Det är mycket nu... Det där huset vi kollade på i helgen var alldeles perfekt. Stod liksom "Meekatt Casa" på det. NU hade jag behövt mammas kloka råd. Jag vet exakt vad hon hade sagt, men det hade varit gott att få höra det. "Men Malin. Ta det nu lugnt! Var rädd om Freddy!" Haha, som om jag "hetsar upp mig"?!

over and out.

//Meekatt...

26 kommentarer :

 1. Åh Zumba ÄR kul, bara så svårt att få till rörelserna. Man tycker att man gör preciiiis som instruktören men så tittar man sig i spegeln och inser att den där kroppen med de där konstiga ryckiga movsen är MIN. Men hallå är det samma personer, jag och hon i spegeln?

  Åh "Tar den i tvåan"- Jag dööör! Men en bra anledning att inte åka dit mer Hahaha!

  Earth hour - lite dåligt samvete har jag, fick en rejäl utskällning av den 12 åriga dottern när hon upptäckte att klockan var 21.25 och vi inte hade släckt ner. Efter en heldag i Borås med shopping så var min bankomatkortsarm så trött att jag orkade inte gå runt och släcka... Dåligt jag vet. Men så'n är jag...

  Kram...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den där figuren i spegeln var då INTE jag!? Skjut mig.

   Haha, skönt att det inte bara var vi som missade Earth hour! ;) Jobbigt med större barn som dessutom kan ge en dåligt samvete, haha.

   Kram!

   Radera
 2. Ett asgarv på måndagmorgon, jag tar det i tvåan:))) Förstår att du tittade rakt fram:)

  Zumba??? E du riktigt klok....hm, hoppas du har bättre koordination än jag. Det är väl inte så att du ska till Studio 4?? För i så fall ses vi kanske....

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag var i Laholm...och nej...jag hade INGEN korrdinationsförmåga alls. Men det var säkert underhållande för övriga dansare. Fan. Vad kass jag var! Hahaha

   Kram!

   Radera
  2. Nej, jag var i Laholm...och nej...jag har INGEN koordinationsförmåga alls tydligen! Haha, fan vad kass jag var!?

   Kram!

   Radera
 3. hahahah KAN JAG KAN DU!!!!
  YOU CAN DO IT du kommer fixa det galant =) du kommer älska zumba precis som alla andra =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså...den där kärleken alla pratar om. Den uppstod inte!!

   Radera
 4. Du är bara för skön alltså......hahahhaa....jag dör.....Underbara du!

  Om du nu ändå vill flytta så ska jag bara slänga ut mina grannar från sitt hus så du kan flytta in där. För så tråkiga grannar som jag har så hade vårt hus uppvärderats en hel miljon på ett bräde om du flyttat in.....

  Love you!!!

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅH jag älskar zumba, hoppas du också blir biten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev inte biten, haha. Men ger det en chans till imorgon!

   Radera
 6. Hahaha! Herregud vad underbart befriande det är att höra att det finns fler som talar innan de tänker.

  Heja dig! Har själv aldrig testat Zumba men misstänker att jag skulle vara ganska lik sköningen i waka waka-klippet.

  http://www.youtube.com/watch?v=tUt7hb8kWyQ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha! Där är jag ju!! Ungefär så såg mina mooves ut...fast...klumpigare!

   Radera
 7. "DET ÄR LUGNT, JAG TAR DEN I TVÅAN!" hahahahaha, du är inte klok någonstans!!!!

  Kram
  Bondmoran
  www.bondmoran.nu

  SvaraRadera
 8. Hahahahahahahaha! Bara älskar dig! Lycka till på Zumban! Ta med Kravallis! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det hade ju varit en hit! ;)

   Radera
 9. Haha =) Du är ju helt otroligt!!!!

  Tack för dagens garv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Kul att man kan gläda någon med sin idioti! ;)

   Radera
 10. Thihihi =D Jag käkade oxå donken idag =D Å jag går på Zumba det e sviiinkul =D Kramiz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ätit färdigt på donken, haha.

   ALLA dansar Zumba...jag förstår inte riktigt grejen än... ;)

   Radera
 11. För det första, det där att göra saker i grupp tycks aldrig pappa mig. Jag HATAR att hoppa runt i klunga med käcka medmotionärer...

  För det andra, jag slutade äta på Donken för flera år sedan. Det var när personalen började känna igen mig och sa min beställning högt som jag insåg att det var dags att sluta. Stammis där? Nej tack. Jag som inte ens gillar burgare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag väljer att se det som underhållning Malin. Jag går dit...och underhåller resten av gruppen. Alltid kan det glädja någon eller få någon att känna sig jävligt snygg och duktig! ;)

   Haha, jag har också varit med om den! "Hej! En Mc Feastmeny?" Skjut mig.

   Radera
 12. Oh my gosh vad du är rolig! Skrattar högt här hemma! :D Älskar dina små pikar till familjelivsfanatikerna och ord som "könsneutrala legobitar"! Bästa var ju den om att ta den i tvåan! Haha! Tack för ytterligare ett gott skratt! Sluta aldrig blogga! Faktum är att du borde ge ut en bok, den hade blivit en storsäljare. Garanterat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack snälla du!! Berätta det för bokförlagen är du snäll, haha. ;)

   Ja, familjelivsfanatikerna är ju fantastiskt underhållande. Skulle kunna citera dem hela dagarna!

   Kram!

   Radera
 13. Hahahaha - jag tar den i tvåan!!!

  Påminner mig om när min kollega i kassan framför hade lång kö, jag hade ingen så jag lutar mig fram och skriker ; Jag tar här bak med!!

  Glad Påsk på dig du roliga kvinna!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!