söndag 22 april 2012

And the winner is....

Då var tävlingen om en AKTA GRACO bältesstol avslutad. Vad kul att så många ville vara med och tävla! Jag har suttit hela kvällen och gått igenom era motiveringar och ja - jag önskar att jag hade en hel drös med stolar att lotta ut! 

 
Jag valde ut fem motiveringar och lottade mellan dem och Tadaaaaa:

Grattis Katja!
  
"En sak jag avskyr med att ha flyttat 55 mil för kärleken är att det tyvärr blir rätt sällan man träffar släkten. Många timmar i bil med två barn....är inte alltid helt smärtfritt, som du vet haha. Vi skulle ha åkt ner i mars men fick ändra planerna när vi kom på att behovet av en ny bilbarnstol var rätt akut, ett måste innan nästa långresa. Vilket snille kom på att en tågresa för 4 pers ska vara mer än dubbelt så dyrt som att ta bilen?
Vore kanon att vinna stolen åt dottern så att vi snarast kan åka ner och hälsa på barnens mormor och resten av gänget långt innan vi har skramlat ihop till en ny bilbarnstol. Sen att hon skulle bli tuffast i stan med en stol med bilar på, ja det vore bara ett stooort plus!"

Maila mig din adress på meekatt@live.com så meddelar jag AKTA GRACO vart de ska skicka den! Hoppas dottern kommer trivas i nya stolen och att ni snart kommer iväg till släkten!

Stort tack till alla deltagande! Jag har fler roliga tävlingar på gång så håll utkik!

over and out.

//Meekatt...


6 kommentarer :

 1. Grattis Katja! Vilken härlig vinst att få! Hoppas tjejen blir glad! :D

  SvaraRadera
 2. Grattis Katja!

  SvaraRadera
 3. Åh vad glad jag är, vi hoppar runt och dansar här hemma :) tack tack tack!!! Va kuuul.

  SvaraRadera
 4. Woho! Grattis Katja!

  SvaraRadera
 5. Grattis till den fina stolen, Katja! Hoppas det blir många långresor i bil nu! :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!