fredag 9 mars 2012

Tävlingsdags!

Ja, men då är det ju hög tid för mig att dra igång en tävling för mina fantastiska läsare! Utan er och era härliga, glada och roliga kommentarer skulle ju bloggen inte finnas så YEYH för alla er! Tack för allt beröm ni överöser mig med och tack för kloka tankar, åsikter, peppning och kärlek! Önskar att det där talesättet "blir så stolt och glad att jag växer en centimeter" stämde. Då hade jag äntligen kunnat få rätt på mitt förbannade BMI. Men ja, jag blir jätteglad, fortsätter växa på bredden istället och försöker besvara varenda en utav era kommentarer och mail! Så TACK! Och keep it up! 

Och ja - ett stort tack till alla er som sprider vidare min blogg. Ser hela tiden nya länkningar i statistiken och hittar sida efter sida där ni skriver om min lilla tramsiga blogg och rekommenderar den vidare. Det är ju otroligt kul...och lite overkligt. Jag får massor med mail ifrån föräldrar som skriver att ni mår bra utav min blogg, att ni känner igen er och att ni uppskattar att jag är så ärlig med hur det egentligen är. Underbart!! Tänk att lilla jag kan bidra till det där! :)

Livet som förälder är inte alltid så enkelt...men om man tar vardagen med en nypa salt, inte förväntar sig fluffigt fredagsmys och lär sig att skratta åt sig själv och sina misslyckanden...så klarar man av det. Min förhoppning om att kunna få folk att skratta har ju uppenbarligen fungerat och det är ju fantastiskt kul! Får man bara skratta emellanåt så klarar man av alla de där jobbiga stunderna med. Så om ni klickar in er hos mig - och får er ett gott skratt (med eller åt mig) - så är jag mer än nöjd med min insats!

Våren är på gång och det är NU vi har allt det där mysiga framför oss! Jag har sammanställt ett alldeles fantastiskt härligt "må-bra-paket" som jag tror ska passa de allra flesta! Jag tänker inte avslöja innehållet men jag tycker nog att det är värt ett par klickningar för en chans till vinsten.

Värdet på innehållet är ca 500 kronor och det finns något som doftar ljuvligt, något som är vackert, något som smakar gott och något man inte kan leva utan! Jag kan slänga in en åktur i Freddys bil med om ni vill? Förstod inte att det skulle vara så eftertraktat, haha.


Tävlingen kommer att avgöras med hjälp utav www.random.org - alltså är det slumpen/turen som avgör.
Kommentar nummer ett på Facebook får nummer 1 i tävlingen (logiskt va? haha) och så vidare. På måndag den 12 mars kl. 20,00 går tiden ut och jag drar ett nummer slumpmässigt via random och meddelar vinnaren öppet på bloggen såklart.

Det ni ska göra:

1. Gilla Meekatt på Facebook (och i verkligheten!?)
2. Följ bloggen via Bloglovin (och hjälp mig klättra lite på listorna och utmana mammamaffian, hehe)
2. Länka till min blogg via Facebook/er egen blogg och skriv lite vad den handlar om. Kan jag få fler att skratta blir ju världen en lyckligare plats för oss alla.
3. Skriv en kommentar ("jag är med") på Facebook under inlägget "TÄVLING" och få ert nummer/er lott i tävlingen. Se till att ni kommenterar under rätt inlägg för att få er lott! :)

Hoppas att se många tävlande! Lycka till och ha en toppenhelg!!

over and out.

//Meekatt...

38 kommentarer :

 1. Hallloooooo

  Klart jag också vill vara med och tävla... uppfyller alla dina krav....
  + semlefilsälskare

  //Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wiiih! Inte illa! ;) In och kommentera under paketet på FB så är du med! Lycka till Jessica!

   Kram!

   Radera
 2. Tävling! :) självklart är jag med! :)

  SvaraRadera
 3. Herregud! Allt det du ber om gjorde jag ju för länge sedan! Klart jag vill va med!

  SvaraRadera
 4. Jag hatar alla dessa tävlingar.
  Men jag står ut med din blogg (ähum - det betyder: gillar. mycket. skarpt)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag är heller inget fan av bloggtävlingar. Min första någonsin. Men mina underbara läsare förtjänar ju lite lyx! ;)
   Och jag lite mer nya läsare såklart!

   Kuk att du står ut med min blogg, haha.

   Radera
  2. Hahaha, Meekatt, menar du verkligen att det är kuk att anonym tycker om din blogg? ;D

   Jag tycker inte om bloggtävlingar heller, iaf inte när man måste gilla hit och dit och länka osv, men det är okej, jag tycker om dig och din blogg ändå!:D

   Ps. snällafåintestorsinnesvansinnebara,vityckeromdigsomduär:)

   Radera
  3. Aaaaah!!! Hahahahaha!! KUL!!!! (Där ser man vilket ord jag använder mest, kommer helt naturligt liksom!)

   Nejdå Alicia, sån é inte jag! ;)

   Radera
 5. Klart jag är med! och nu jäklar promotar jag dig så mycket jag kan. Till alla mina läsare. Ja alla 2 haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wiiih! Lagt till dig i min blogglista och hoppas att fler hittar in till din härliga blogg! Lycka till i tävlingen!

   Radera
 6. Bästaste nu e jag med och tävlar yeey:)!!
  Mys ordentligt denna freeedag ;)!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeyh, lycka till snygging! Geisha och sovande barn...det blir inte bättre! ;)

   Trevlig helg!

   Radera
 7. Jag hittar verkligen inte din sida på Facebook. Har sökt i över en timma nu. Snart får jag nog ett nervöst sammanbrott!
  Finns det någon möjlighet att lägga till mig? Jag heter Tracy Thudin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, men stackars dig! Kolla här uppe till höger på sidan ------> ;)

   Radera
 8. Klart jag är med men det däringa internättet bråkar med mig just nu, så det har tagit ca 14 minuter att ladda upp din sida, 5 minuter att få fram kommentarsrutan och 8 minuter att skriva detta, så länkning o FBkommentar gör jag i morgon. För nu är det fredagakväll, barnen sover(!) och jag tänkte faktiskt utnyttja detta på bästa sätt! ;-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så mycket jobb bara för en kommentar hos mig, haha. Tack för att du kämpade på! ;)
   Hoppas det blev en bra kväll! ;)

   Kram!

   Radera
 9. Woho!!! En tävling :-D Självklart vill jag vara med. Jag vill ju också ha ett må bra paket. Men jag vet redan vad det innehåller, det var ju hur lätt som helst att lista ut...

  Det innehåller
  *Något som doftar ljuvligt = KORVHUNDENS TASSAR (jag fattar bara inte hur du lyckats få tag på dem?? Jag har inte ens märkt att de var borta...)
  *Något som är vackert = DU (jag trodde aldrig att du skulle vara så galen att du packar ner dig själv i ett paket.... suck)
  *Något som smakar gott = CHOKLAD!!! (kan inte vara något annat om jag känner dig rätt...)
  *Något man inte kan leva utan = NAGELLACK (wohooooo, bästa vinsten ever, jag kan vara med bara av den anledningen)

  Så det kommer ju inte bli någon överraskning direkt om jag vinner men det gör ingenting söta du. Du kan ju inte hjälpa att jag är världsmästare på att gissa paket liksom!

  Kram på dig gorgeous!
  /Bondmoran

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha! Hur visste du!?!? ALLT rätt!! Helt otroligt! Hahaha

   Kram på dig snygging!

   Radera
 10. Men oj! Du svarar personligt oxå... Tack! Blev ju glad jue :)
  Men nej, jag är inte med i tävlingen, även om det lockar med åktur i bilen... Däremot kommer jag att länka vidare din blogg så fler får skratta. Tack för en härlig blogg, helt enkelt!
  Kram Nina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, sån é jag! ;)

   Jag förstår att åkturen lockar, haha.
   Ha det gott!

   Kram!

   Radera
 11. Hittade hit nu via en väns rekommendationer på Facebook och tack som fan för det!! VILKEN UNDERBAR BLOGG!! Har skrattat så tårarna sprutar! Härligt med en ärlig familjeblogg, inte bara en massa gulligull och skimrande bilder! Älskar!! Tack, du gjorde min morgon!!

  Stor kram!

  Ann-Sofie.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wiiiih - tack! Vad härligt! Ha en toppendsg!

   Kram!

   Radera
 12. Jag behöver inget paket - gillar ändå! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det kanske är precis vad du behöver i paketet!? En snygg singelgrabb!? ;)

   Radera
 13. Jag är med. Har gjort ett kort inlägg i min blogg, följer dig sen länge på Bloglovin. :D Ja, tror jag fått med allt. Är för lat för att länka till inlägget i min blogg, men det finns där. :D

  SvaraRadera
 14. Ett skratt förlänger livet, så jag har redan vunnit massor av år sen jag började läsa din blogg. Ha en härlig lördag:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Naw, tack snälla du! Ha en härlig dag!

   Radera
 15. Jag vill oxå vara med och vinna massa lyx.. Som tur är var det inte svårare än att kommentera inlägget på fb.. Allt annat har jag redan gjort för länge sen :)

  Hoppas du överlever Melodifestivalen.. (MELODIFESTIVALEN inte Mello som vissa säger) Ha en toppen kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, äntligen en som tycker som jag! MELODIFESTIVALEN heter det! Inte Mello!!

   Lycka till i tävlingen! Ha det gott!

   Radera
 16. Fan att man inte har Facebook.. Var så sugen på geisha ;)
  Älskar din blogg iaf!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, nästa gång kör jag en Facebook-fri tävling! För dig och Freddy! Haha ;)

   Kram!

   Radera
 17. Jag är med och tävlar. Kul tävling. Har uppfyllt alla uppgifter. Tipsar i min blogg: http://phantazia.blogg.se/2012/march/tavlar-hos-meekatt.html

  Nu hoppas jag på tur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för fina ord inne hos dig! Lycka till i tävlingen!

   Radera
 18. Jag har inte Facebook.... :-(

  Älskar din blogg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh sorry! Kör nästa tävling på bloggen direkt!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!