torsdag 1 mars 2012

Överraskningar, Pinnjävlar och Lögner!

"Mammaaa!! Maaammaaaa!? Jag har en asafin överraskning till dig på mitt rum!!" Ja, spänningen är ju olidlig varje gång jag får höra detta. Vad kan det vara den här gången?! En sten...? En örontops..? En toarulle..? Hela vägen hem ifrån dagis igår tjatades det om denna fantastiska överraskning och jag ångrade att vi tog "långa" rundan hem redan efter en kvart. Dessutom var jag lite nervös över att jag skulle ha råkat slänga denna "fantastiska överraskning" under min röjning av hennes rum...och det hade jag tydligen.

När vi närmade oss dörren skrek Alice "VAD GÖR DEN HÄR UTE????!!!" Vafan? "Mamma!? Mammaaaa!? Har DU tagit ut min present här ute i regnet mamma!? Har du det?" Åh, skjut mig. Vad är det nu för skit? Jag gjorde såklart det enda rätta - jag ljög. "Va?! Vadå? Jag har inte gjort något gumman." Alice tittade på mig med en "jag-vet-att-du-ljuger-men-det-blir-en-rolig-lek-om-jag-spelar-med-blick" och sa "Men oj! Vad konstigt lilla pinnen. Var du hoppat ut hit alldeles själv? Utan ben och stölvar?" (<--Ja, i vår familj heter det tydligen stölvar och inte stövlar). Åh! Pinnjäveln! Det var DEN som var överraskningen! Ja, det kunde jag väl räknat ut? Jag menar...man sliter sitt hår för att glädja barnen dagarna igenom ..SJÄLVKLART var pinnen till mig! Jag blev såklart jätteglad och den avbrutna smutsiga pinnen fick pryda mitt köksfönster. Tack som fan.


Imorse kom Alice in till mig och kröp ner i sängen. "Mamma? Mammaaa!? Veeeet du vad som har hänt?!" Jag vaknade som vanligt på ett strålande humör och snäste av henne med ett "Men tyst Alice, jag sover ju!" och till svar fick jag "Men hur kan du prata då mamma?!" Suck. Jag satte mig upp i sängen och Alice la av ett gapskratt och nästan skrek "Mamma!!! Du har ju skinnbyxorna på dig! Hahahahaa!!" Men vafan. Låt mig va!!!! Kan man få vakna?! För ett par månader sedan kom Alice in i badrummet där jag stod naken och sminkade mig. Alice frågade varför jag inte hade byxor på mig och jag svarade lite halvkäckt "Jag har ju skinnbyxorna på mig". Jättekul Malin. Hysteriskt kul. VARJE gång någon är naken här hemma nu SKRIKER Alice "SKINNBYXA SKINNBYXA!!" Jag blir trött.

Jag har ingen humor på morgonen. Men Alice fortsatte tjata och sa "Mamma!! Vet du!? Vet du??! Att...jo mamma...? Aaaatt... (<--kläm fram det för fan!!!) Jo....du vet mamma? Den där busiga pinnen....NU har den gått in i mitt rum och lagt sig!! VILKEN busig pinne va!?"

I think she's on to me...?

Dags för fettopromenad. over and out.

//Meekatt...

26 kommentarer :

 1. Haha -skinnbyxa! XD ASSÅ hon e bara för härlig !
  Hoppas du får en strålande dag i dina skinnbrallor ;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack! :)
   Fick ett fantastiskt bemötande på dagis idag... "Mamma, har du inte skinnbyxorna längre?! Haha!" Tack Alice. Blev snabb påklädnad och ut! ;)

   Radera
 2. *skrattar* min dotter säger oxå stölvar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aah, kanske är det "nya" nu... ;)

   Radera
 3. Hahhaha underbara Alice xD! Skinnbyxor..det bästa jag hört på länge xD

  SvaraRadera
 4. HAHAHAHA! "Jag gjorde såklart det enda rätta - jag ljög." Hahaha, jag bara älskar dig!
  Bilden är underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad gör man?! ;)

   Tack snälla!

   Radera
 5. Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.
  Så kolla gärna in min blogg:)
  Ps. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)
  Ps. kör även dagens blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare dag och fler andra tävlingar med fina priser så passa på att anmäl dej:)

  SvaraRadera
 6. Första gången jag kikar in i din blogg, men definitivt inte den sista. As härlig :)

  SvaraRadera
 7. Haha fantastiskt roligt!
  Och ja dessa jädra pinnar, varför är det så kul med pinnar, jag har halva bilen full med pinnar... Och gräs, "nej mamma det är blommor jag plockat till dig".... Tack!!!
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla dessa underbara presenter... Örontops is da shit här hemma nu. Jippie.

   ;)

   Radera
 8. Hahahaha, underbara Meekatt!

  Men du! JAG saknar nyheterna - Meekattstyle! Please... ;)

  /Johan ifrån Malmö

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyheter ska det självklart bli Johan! Tar tag i det imorgon! Vill ju inte att ni ska vara helt lost... ;)

   Radera
 9. *S*..å men herregud, finns det fler morgonbittra morsor som INTE förstått sig på finessen med märkliga gåvor?! *tänker på mina 117 pinnar & märkliga pinaler man brukar snubbla på, eller får rädda från valpens mun efter dramatjut som får en att svimma & tro det har HÄNT något farligt*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vi är nog fler än vi tror! ;)

   Radera
 10. haha oj måste skratta lite skön blogg :)

  SvaraRadera
 11. hahaha du e la för skön alltså! :)

  Tack för att du förgyllde min kväll med din härliga blogg.

  SvaraRadera
 12. Alltså jag bryter ihop av skratt- du är så underbar!!!!!!hahhahaaa.......
  Just love you!!

  SvaraRadera
 13. Jag får pinnar i gåva varje gång jag träffar mitt barnbarn. Hans mor tror att det är bakterier på dem. Vadå då? Jag har 1278 pinnar hemma. Jag har inte dött än.
  Farmor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter ju bra det...kanske ska börja uppskatta pinnarna mer! ;)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!