torsdag 8 mars 2012

Lyxliv, Mobbning & Pussy Wagons!

Ja, jag blir upprörd över ganska meningslösa saker...jag vet. Ikväll har min energi ägnats åt personerna som ställer upp i Lyxfällan. VILL man verkligen visa att man är så korkad? Jag är ju långt ifrån smart när det gäller pengar...men det får för fan finnas gränser! Familjen har två hus, två husvagnar, NIO bilar, en traktor, tre hästar, tre hundar och ett hus fullt av obetalda grejer och de ställer sig frågan "Vart tar pengarna vägen?" ALLVAR?! Vafan!? Jaaaa....vart tar de vägen?? Inte ens programledaren snygg-Patrik blir upprörd nog för att det ska vara ok. Det roligaste han någonsin sagt var i alla fall kvällens "Det är ju kronofogden - all over your face!" All over your face?! Hahaha! Nej, de behöver en high-five...i ansiktet...med en fotboll. Det kan inte komma som en chock att det inte funkar? Jag ska anmäla mig till Biggest loser och låta jätteförvånad när jag säger "Jag lever på semlor, choklad och Pepsi Max och jag hatar träning....JAG FATTAR INTE VARFÖR JAG INTE GÅ NER I VIKT???!!" Är det verkligen "riktiga fall" eller är de tillsagda att låta dummare än de är....Jerry Springer-style?


Den internationella kvinnodagen uppmärksammade jag och Tessan på fiket med prinsesstårta. Vi tyckte att vi var värda det idag när snön kom i vägen för vår hurtiga morgonpromenad. Tröstätning när den är som godast liksom... Jag sa till henne "Här sitter vi och äter tårta. Man borde kanske tänka på de kvinnor som har det svårt idag?" Tessan är klok. Hon svarade "Ja, det är sant. Alla de som tränar och inte får äta sånt här gott!" Word! (<-- jag lär mig Anna!)

Som ni vet så mobbar jag alltid Freddys fula Toyota. Det har liksom blivit en vana. Den är verkligen jätteful och efter min högtryckstvätt av motorhuven får jag ju erkänna att det till viss del är mitt fel. Att den sen är rostig...ihoptejpad...och inte sett en besiktningsman på flera år gör inte det hela bättre. Den går hyfsat...om man inte lägger någon större vikt vid att kunna svänga...tanka mer än 10 liter...eller bromsa...och den är ju billig. Men jag tycker faktiskt lite synd om Freddy. Nu när han blivit chef och allt...så ska han behöva köra omkring i den fula bilen? De brukar skratta åt honom på jobbet när de har kundbesök och säga "Kör du och hämta dem vid flyget med din bil Freddy!" Hahaha, jättekul.

Men jag är en ganska snäll fru. Jag älskar Freddy och självklart vill jag göra honom glad. Eftersom att jag vet att han har det jättestressigt just nu på jobbet så läser han inte min blogg förrän på lördag - tidigast. Alltså kan jag skriva här att jag tagit tag i saken. Ikväll när han drack kaffe smög jag ut och fixade till en liten överraskning. Pimp my car har fått ett nytt ansikte - Moi! Imorgon kommer han gå ut, sätta igång bilen och gå in igen. När den är "tinad" går han ut igen och kör till jobbet. Där parkerar han...och går in på kontoret. Inte en enda gång kommer han titta på högra sidan av bilen. Men hans kollegor gör...för de kommer senare än min hurtiga man...och de parkerar bredvid. Freddy - varsågod:

ÄLSKA Superlim!

over and out.

//Meekatt...

23 kommentarer :

 1. Ha, ha, du e ju underbar:)) Min man hade mördat mig!

  Då tänkte du mig igår när du käkade tårta förstår jag...träningsnörden som inte äter kakor.

  Lyxfällan ja, jag såg den också, håller med dig, hur korkad kan man bli???

  Ikväll blir det vin! Skål!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, oh ja! Jag år för alla som inte får! ;)

   Fredag!! Skål snygging!

   Radera
 2. Jag kan inte se Lyxfällan utan att reta upp dig TOTALT. Hur fan tänker folk? Man har en inkomst på betydligt mindre än vad som slösas och man "har ingen aaaaaning"?

  Kvinnodagen missade jag helt och hållet. Hade rätt mycket på jobbet igår pga den nyfallna snön och det enda jag kunde tänka på efter jobbet var choklad. Gick förbi sjukhuskiosken och köpte en chokladkaka dör halva lönen (snacka om lyx!) och tryckte i mig den under tystnad i soffan. Upptäckte sedan inlägg om Kvinnodagen så slängde genast bort det dåliga samvetet.

  Pussy Wagon klistermärket - klockrent! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja man blir lite matt. Det KAN inte komma som en chock? Härligt också att ALLA sitter med flera hundra tusen kronor i "övervärde" på sina hus, att bakerna beviljar lån till idioter och att de helt plötsligt - efter tre veckor - har pengar på sparkontor och belönas med resor för sin idioti... Usch, nu går jag igång igen! Haha

   Självklart ska man äta choklad på kvinnodagen...och ja...alla andra dagar med för den delen!

   Ja, jag är nöjd med pimpningen!

   Ha en go fredag!

   Radera
 3. Kära Nån!
  Dina rader ger mig ansiktslyftning varje morgon.
  Vareviga muskel aktiveras.
  Vi har också välsingnats med en Alice.
  Hon, liksom er, kommer från planeten Öppna-Öron-Och-Ögon.
  En av hennes dräpande kommentarer är: Är du galen, kvinna?
  Igår fällde hon dock inte denna kommentar efter det att jag berättat att det var kvinnodagen hela dan. Jag e väl ingen KVINNA, farmor?
  Jo, min sköna, det är du. Alla tjejer, tanter och mammor är kvinnor. Sen var det tyst.Och
  en baka vi pepparkakor, för det var snö ute.
  Nyhamnskan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad härligt! :)
   Ja, den där planeten...suck. "Är du galen kvinna?" Hahahahaha, underbart!
   Man får de mest konstiga kommentarerna. Imorse möttes jag av "godmorgon lilla fina mamma, är du bajsig?" Bara sådär..? Det första man hör.

   Lycko Alice som har farmor som vill bara pepparkakor med henne, bara för att man kan! :)

   Ha en härlig helg!

   Radera
 4. Hahahahahahahahahahahaha!!!

  SvaraRadera
 5. Som vanligt blir morgonen på Topp när jag sitter med mitt kaffe och ser ett nytt inlägg i Bloggen...:) Du är för rolig! :) tror du att Freddy kommer hem tidigt eller sent idag ;) menar , inte alltid man får ett sånt upplyft på bilen ;) ... Är inte livet spännande nog ;) ... Skaffa spänning - gör som Malin ;) ...

  SvaraRadera
 6. Helt underbart ju, haha. :D

  Kan du maila mig när du ser detta? :)

  / mysklader@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Alltså jag måste bara fråga eftersom jag läst om bilen innan... Kör han alltså runt olagligt med den? /Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den används mest i drive-by-shootings numera. ;)

   Haha, nejdå - Freddys fula bil är ett bara stående skämt här hemma och stod avställd och utmobbad på tomten i flera år. Men idag är den återuppväckt, ihoptejpad, skattad, besiktigad, försäkrad...och nu även pimpad! :)

   Radera
 8. HAHAHA, jaq ÄLSKAR din humor! Du gjorde min dag med din (ja eller Freddys) nya skylt! I love it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag är nöjd! Ha en toppendag!

   Radera
 9. Haha ;) det var humor på hög nivå!! -Pussy wagon!;))
  Heja dig!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Men vafan!? Skjut mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahahahahahahaha!

   Jag älskar dig!

   Radera
 11. Hahaha, det var jag som undrade om bilen. För jag tänkte att det vore lite läskigt att skrika ut att den var obesad och ändå rullar, HEJ POLISEN KOM OCH TA HONOM liksom! ;D /Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, riktigt så elak är jag inte. Klistermärket får räcka! Hahaha

   Radera
 12. *OMG* hahahaha, du är ju helt sjuk i balongen!!

  Tycker du jag ska härma dig och sätta en sådan på Bondens traktor?

  Kan man betala för sin begravning i förskott förresten, vet du det?

  Kram på dig din galning
  /Bondmoran

  SvaraRadera
 13. Aaaah, aaaah, hahahaha, HAHAHAHAHAHAH! Du e la för go' du!!! PUSSY WAGON, hur jävla bra är inte det! Tänk reaktionerna NU DÅ när han hämtar upp kunder på flygplasten!?! Han kommer ju bli så högt beundrad och avundad! Cool Points rätt av!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!