torsdag 8 mars 2012

Kvinnor, Kiss & Håriga rumpor!

Ja, (kvinno)dagen till ära inledde jag morgonen med en idiotisk diskussion med Alice-Kravallis. Jag stod i badrummet och borstade håret när hon kom inspringandes och skrek "MAMMA!!!! MAAAMMAAAA!! JAG MÅSTE KISSA!!!!!" Eeeeh, jaha? Då är hon ju på rätt plats - varför måste hon SKRIKA att hon behöver kissa? Vad ska jag göra åt det?! Mitt morgonhumör var i vanlig ordning på topp.

"Ja, men kissa då Alice!" fräste jag ur mig och till svar fick jag "PÅ GOLVET ELLER?!" Suck. Ja, självklart menar jag att hon ska kissa på golvet?! Var kom denna kaxighet ifrån? Är det åldern? Eller nej...det måste ju vara dagis fel. Allt är dagis fel! JAG är ju alltid så ödmjuk... "Nej, men sätt dig på toaletten fispropp och kissa!" Då kastar hon av sig trosorna och hoppar upp på toaletten samtidigt som hon fortsätter "Men mamma!! Varför SA du att jag skulle kissa innan jag kom fram!? Det var väl jättedumt! Så gör man väl inte mamma??!" Alice...du är fantastisk...men leave me the fuck alone på morgonen! Är det för mycket begärt? Att man får stå ENSAM i badrummet i TVÅ minuter utan att bli anfallen av en kaxig 4-åring?! Ja, tydligen...för hon var inte klar. "Mamma? Maaammma??! Duuu?" Suck..."Ja, gumman? Vad är det?" Jag ser i spegeln hur hon synar min semlekropp och sen säger hon "Mamma? Vet du? Du har ju hår där bak med!!?" VAFAN!? Hår där bak?! VAA?! Skjut mig någon. Klockan är sju...och där står man...i bara skinnbyxan...och blir förnedrad av en liten skitunge. "Var där bak Alice?!" Jag hann tänka ganska många håriga tankar här kan jag säga. "På rumpan mamma!!" Men vafan?! VA?!!"Mamma, ditt hår hänger ju ner här bak när du borstar det!" Tack. Gode. Gud. Jag orkar liksom inte med fler pinsamheter när det gäller min kropp. Det räcker gott och väl som det är! Men yeyh för att den funkar och fyller ut mina sköna mammabyxor så jag slipper sitta i trånga jeans och få svampinfektion i tjolahoppsan!

Tips: Googla ALDRIG på "hairy ass"!!!!

För att ytterligare hylla min kvinnokropp fortsatte jag dagen med att syna mig själv noga i spegeln...naken och morgonful som jag var. Och det var faktiskt ganska komiskt. Freddy frågade ifrån köket "Vad händer??" Ja, det hör uppenbarligen inte till det vanliga att jag skrattar på morgnarna här hemma, haha. Men allvarligt talat...morgnarna är inte desamma längre. Man vaknar på en yta som är hälften så stor som ens kropp, man har Alice sovdreggel intorkat på hela armen, ringar under ögonen som om man inte sovit på fem år och det första som händer när man sätter ner foten är att man trampar på en (könsneutral) legobit. Varför kan man inte få vakna ensam och känna sig lite halvsnygg och förvånas av ett knullrufs i spegeln istället? (förvåningen skulle komma utav det faktum att jag vaknade ensam...med knullrufs, haha. "Själv är bäste dräng"? ) Jag saknar min säng. Jag saknar min hälft i vår stora fina 180-säng. Jag saknar att kunna sträcka på benen, att få ha en hel kudde, ett eget täcke och att slippa doften av snor och tutti frutti-tandkräm i sovrummet. Jag vet att jag kommer sakna detta om 15 år...men det hjälper inte nu. Ge tillbaks min sängplats för fan ungar! Jag vill sova! Och ha sex! Ha!

Ikväll åker barnen ut ur sovrummet och JAG sover i MIN säng. Alla 90 centimeter är MINA! För det är jag värd...

over and out.

//Meekatt...

Ja, bitter va? Det är för fan snö...igen! Skjut mig!

32 kommentarer :

 1. Underbart!!!!

  SvaraRadera
 2. Du är för rolig! :) Tack för allt du delar med dig! Hörde mamma skratta och sen förstod jag att det var din blogg hon läste! :) Bara väntar nu på boken! :) Läkarens nya medicin ;) - är du deppig och nere ... Läs Malin Meekatts bok... Och du kommer skratta och le, se världen på ett roligare sätt! :) ... Tack! Min morgon blev mycket bättre nu ;) .... Ett skratt förlänger livet ;) och man ser nu snön smälta bort... Och det blir Vår!!! :)

  SvaraRadera
 3. Hahaha, jag förstår ju hur många tankar du hann tänka ;)) som, vad har man för medel för att ta bort skitskägg?? Tur det inte var det hon menade hihi.

  Du, det där med barn i sängen. Mina barn, har ALDRIG sovit med mig. Inte ens som pytte, pytte små. Jag har alltid haft min säng för mig själv. För det är MIN viloplats. MIN plats, där BARA jag ska vara ;)) visst har dom kommit in och mysa lite innan vi kliver upp för dagen, men aldrig en natt. Hmmm, när jag nu tänker efter, kanske det är därför vi har så många barn??? För lätt att komma till.

  Men du, snart är dom ändå för stora för att sova med er. Snart =D hehe.

  Kramiz och ha en fin dag ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Skitkägg"?! Hahahahaha! Usch!

   Åh, vafan?! Det är kanske bra då...att vi har lilleman i mitten. FLER vill jag inte ha!! ;)
   Alice somnar alltid i egen säng men kommer gåendes med sin kudde vid fyra-tiden. Och då vaknar Elton och är JÄTTEPIGG! Så min idiotiska lösning på det är att lägga mig inne i Alice trånga säng ifrån början när jag går och lägger mig...typ vid tre, haha.

   Får nog styra upp det här känner jag nu!

   Kram! ♥

   Radera
 4. Hahaha stackare! klart du ska ha din säng tillbaka! och sexandet...det är viktiga saker för hälsan vi pratar om här ;)
  Och du INGEN får skjuta dig för du är det enda som lyfter min dag i soffan med en inflammerad visdomstand som snart ska opereras!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, sexandet! Halli Hallå! Jag får ta tag i det här helt enkelt! Ungarna måste ut - nu! ;)

   Tack snälla du! Åh - aj!! Stackars!! Hoppas du har starka droger och får i dig mycket choklad i alla fall! ;)

   Kram!

   Radera
 5. "trampar på en (könsneutral) legobit"

  Hahahahaaa!! Efter 4,5h nattsömn så dör jag av skratt på jobbet när jag läser din blogg!
  You rock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, jag kunde inte låta bli...haha ;)

   Radera
 6. *LEEER* Jaha... tack igen då!

  SvaraRadera
 7. Undrar om han (för det är väl en han hoppas jag?! Bara det att han dragit in fillingarna i rumpan) på bilden har nån tjej??
  Annars kanske jag är intresserad. NOT!!!

  SvaraRadera
 8. PS Sen glömde jag ju att tillägga att det är ju självskrivet vilket guld du får i mitt VM. Du blir världsmästare i humor!! Såklart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack fina! Jag hoppades på semleätning... ;)

   Radera
 9. Hahahaha bäst. Men den där rumpbilden, yuck. Nu mår jag illa. Och vi ska äta nu. Inte kul. ;-)

  Bra inlägg om hen förresten! Jag gillar ordet hen. För jag brukar annars skriva han/hon, men det förenklar det hela liksom. Jag använder inte hen för att jag vill vara genusmedveten eller så, utan för att jag gillar ordet. Skitbra om man vill att en kompis eller dylikt ska vara anonym också. "Hen blev nerbajsad av en snorig unge idag". Typ. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, förlåt att jag förstörde er matlust!! ;D

   Tack, det drog igång lite drama på bloggen! Ja, jag har sett att du använder det, haha. Känner "felstavning!" varje gång...men jag kanske vänjer mig vid att se det. ;)

   Kram!

   Radera
 10. Det är alltid lika härligt att läsa din blogg!
  Undrar hur många som googlat hairy ass efter att de läst detta inlägg! ;-)

  SvaraRadera
 11. Sitter på gymmet på en motionscykel och försöker kväva gapskrattet samtidigt som jag desperat tittar mig omkring för att se om någon undrar vad jag pysslar med. Gapskratt på gym är inte vanligt kan jag säga....

  Kram och en extra kram till Kravalissen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag har ju då aldrig gapskrattat på gymmet. Gråtit har jag, men aldrig skrattat, haha. Hoppas du kom lyckligt hem och inte blev hämtad av män i vita rockar! ;)

   Kram!

   Radera
  2. Jag är kvar på gymmet. Inga vita rockar än men killen bredvid mig tittade lite konstigt på mig, men äsch det bjuder jag på!

   Radera
 12. Ha ha "googla aldrig på hairy ass".. okej! Såg bara häromdagen en kvinna med severe hair-issues på röven på det där programmet med pinsamma kroppar. Minns inte vad det heter. Hennes rumpa var hårigare än mitt grekiska ex.
  I övrigt .. du måste se till att ha lite Meekatt-tid och vakna med knullrufs då och då. Ni småbarnsfamlijer har det inte lätt. Eller vänta nu, JAG är ju den UTAN sex. Va fan! Dags att raka röven och börja jaga. ;)

  Hoppas du får en god natts sömn som önskat!
  / Cheeky Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÖÖÖH! Jag hatar det programmet! Tyckte det var kul tills jag såg mannen som trodde sig hade "analt läckage" som visade sig vara "oförmåga att torka sig i röven". Där dog jag lite.

   Ja, ungarna ska ut, röven ska rakas - nu får det bli åka av! ;)

   Kram!

   Radera
  2. Det avsnittet såg jag med. Pinsamt för gubben? Skulle DÖ. "Tror jag har analläckage". Så är man bara SKITIG runt anus?

   Håriga rumpan såg jag bara tre minuter av. Man fick se resultat efter laser och sedan hur hon hade sett ut innan. Jag ska aldrig mer klaga på mina ögonbryn eller överläpp...

   Kram

   Radera
 13. Hahaha du är bara för rolig du :)
  Ditt humör är som mitt nu, också på topp...Inte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt är bättre nu efter ett halvt Geisha! ;)

   Radera
 14. Inte kan man va på gott humör när det snöat inte!!! Jag är pissförbannad!

  Ut med ungarna bara:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeyh, håll inte inne känslorna...eller ungarna. Helt rätt! ;)

   Radera
 15. Hahaha, älskar din ärlighet! :D

  Och skratt skratt, en (könsneutral) legobit! XD Mycket viktigt att veta ;) Jag kan av det lista ut att den var vit? :D höhö...

  Och eeeh... tack för att du gjorde så att vi slapp googla hårig rumpa - vi hade inget val, vi såg den ändå ;D (nej jag hade inget val, för jag bara MÅSTE läsa dina inlägg, de är så så... skrattretande roliga och klockrena! Tack för din blogg)
  Kram :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!