fredag 10 februari 2012

Fan.

Ja, då var det över. Efter nästan två timmar i telefon kan jag nu upplysa er alla om att Emåmejeriet är ett litet minimejeri som INTE levererar utanför Småland. Jag ringde Willys igen för att kolla om de hade några andra leverantörer i det området som kanske skulle kunna fixa det här...men nej. Eftersom att jag var så trevlig (<--hon ville bli av med mig, jag vet) så fick JAG gärna hämta Semlefilen på mejeriet och själv leverera till Willys. Så ja, någon som har en kylbil ledig i helgen?! Suck.

Får väl helt enkelt inse att min anti-fetto-gud sätter stopp här... Fan.


over and out.

//Meekatt...inte ALLS bitter.

30 kommentarer :

 1. Men....så kan det ju inte gå?
  Allvarligt talat, kan man frysa fil! Ngn som vet? Om jag fryser ett paket Semlefil och skickar borde den väl vara tinad och ätklar när du får den???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tveksam till att man kan frysa den. Men vafan, det är ju vinter - den borde hålla? Kylklampar?! Hahaha ;)

   Radera
 2. Men nej! Detta är ju hur taskigt som helst. De kan väl inte behålla all Semlefil i Snåland?? Vet de inte vem du är? De borde köra hem en hel lastbil till dig! Usch!

  Trevlig helg Meekatt och du - ÄT en semla ikväll! Det är du värd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vet de egentligen vem de har att göra med?! ;)

   Trevlig helg på dig med Jenny! Semla...åh!

   Radera
 3. Småland, läste jag. Var i Småland finns det att köpa? Gnosjö? Skillingaryd? Gislaved, Anderstorp...? Jag är ju i småland ibland. Vill ju inte att du ska bli bitter, det är ju liksom inte DU... ;). Så detta kanske vi kan ordna. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. De levererade inom Småland men jag är inte säkert på vart. Växjö iaf.
   Jag får ringa butikerna i Gnosjö och kolla innan ni ska upp! Hahaha.

   SKÖNT att alla engagerar sig i det här! Vadå i-landsproblem liksom?!

   TACK!

   Radera
  2. Semlefil finns i Västervik :)

   Radera
 4. Jag bor i Småland. Ska jag komma ner med några liter för lite Semlemys såhär en fredagskväll? *blink blink*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Erik!? *blink blink* Har du fått skit i ögat nu igen? ;)

   Blir lite trött när jag tänker på Semlemys i litervis... Innebär det att jag måste raka benen och sånt trams? ;)

   Radera
 5. Oh no, vi som ville ha en utförlig recension över hur den smakade.. Hmpf!

  SvaraRadera
 6. Men....så trist.....hur ska det nu gå ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, suck! Jag får helt enkelt köra upp till Småland!

   Radera
 7. Väl kämpat!!

  Kunde du inte bett mejeriet om receptet så du kan göra egen? Eller så tar man bara en semla och mixar ner i lite fil.....eller nåt... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag frågade men det var tydligen hemligt. ;)

   Får prova den varianten... ;)

   Radera
 8. SV; Eller hur! Vist är jag Einstein livs levande! Jag, jag har budat på en sån där enorm flamingo som ska stå på golvet, vinner jag inte det så vet jag en hemsida som säljer :D Så den stora flamingon har jag redan på G!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ok! Vill se bild på den sen!

   Radera
 9. Åh nej, stackare! Men på något sätt kanske du får tag på den där semlefilen ändå ;) någon av alla dina läsare kanske känner sig manad :D haha.

  Svar: Tack så mycket för omtanken :) Det du skulle kunna göra är att sprida länken jag skickade, till radioprogrammet och videon om borrelia. Om fler får reda på hur illa det fungerar så kanske det kan bli en förändring i framtiden, så att inte fler hamnar i den här situationen.
  Läkaren jag har som hjälper mig kommer ge mig IV där han har sin mottagning, det jag försökte var att få det här där jag bor istället för tre timmar härifrån (ska jag få det i 8 veckor så kommer jag inte klara skolan, det är svårt att vara på två platser samtidigt :P). Men ingen annan läkare i sverige vill ställa upp på det. Ja, det är verkligen sjukt, och det får inte gå till såhär, men tyvärr gör det det :/ Och man har ingen aning om vad man ska göra åt det, frustrerande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag inväntar ju liksom lite ett erbjudande här, haha. ;)

   Radera
 10. Bor visserligen i Småland så man kunde ju haft vägarna förbi med en kylväska..men för att göra det enkelt för sig så borde du fråga Emå vad filen innehåller och blanda till själv, eller varför inte höfta..ner med valfritt antal semlor i mixern och fil och sen är du ett knapptryck från semmelnirvana....

  Läste en kommentar att receptet var hemligt...undrar om det är lika värdefullt som coca cola receptet...tillåt mig tvivla...
  Ha en bra helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du kan väl köra dit inatt och snoka?! ;)
   Tveksam till den hemmamixade varianten...men värt ett försök!

   Ha en go helg!

   Radera
 11. Trist.. Du får väl köra en semla i mixern med lite filmjölk ;)

  Förresten, ÄLSKAR bilden "FUCK IT - I'm going home" ..vilket kroppsspråk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det får bli nödlösningen! ;)

   Visst är den underbar? haha Den säger liksom allt...

   Radera
 12. I-landsproblem! Bor själv inte så långt från Hultsfred och är nästan lite smått sugen på att åka dit och handla upp all fil till dej och komma med.. Synd bara det där med körkort :( Tror inte pojkvännen är sugen på att köra..

  Btw, bara älskar din blogg och jag skrattar så jag gråter ibland..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Do it!! Muta pojkvännen med sjukliga mängder sex!! Hahaha.

   Tack för att du förstår allvaret i det här! Ska nog få tag i filhelvetet om det så är det sista jag gör! ;)

   Tack snälla - kul att du hittat hit!

   Ha en go helg!

   Radera
 13. Heeej, ny läsare här. Gillar din utlämnande stil, MEN saknar riktiga bilder från ditt liv.. hade varit mycket roligare att se hur det ser ut på riktigt hos er. =) Vilken hunk Freddy är förresten ;) Om de är han på bilden längst ner på sidan.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen in!

   Nej, bilden är på grannens man, han är mycket hetare än min! ;)
   Haha, nejdå...det är min Freddy "the hunk". Själv kan jag tycka det är ganska ointressant med alla dessa bilder på familjer, nyinköpta skor, hembakta bullar och allt vad folk nu lägger upp på sina bloggar...så jag har valt att inte ha så mycket egna bilder. Men jag får kanske tänka om där! :)

   (Fan! Måste städa och hålla på om jag ska lägga ut "hemma-bilder"!) ;)

   Trevlig helg!

   Radera
 14. Attans !
  Vi ska nästan till Halmstad i dag, hade vi bara haft filen i våra Bonnabutiker hade jag köpt med några liter o lämnat på Ica med ditt namn på!:) hoppas dy får en fin helg utan den där filen, den e säkert inte god ändå( får vi hoppas )
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Naw, snälla du! <3

   Jag ska försöka klara helgen utan semlefil, haha.

   Kram!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!