onsdag 1 februari 2012

En snabbis, en Synd & en Semla!

Alice är incheckad hos farmor och snart ska Elton lämnas hos bästa Familjen Broman. Fatta, vi ska vara BARNLEDIGA ikväll!!! Wiiiiih!! Och då får det bli en snabbis innan vi åker! (Nej Freddy - bloggen!)

Idag hände det. Jag öppnade brevlådan...och där låg den. MARABOUS NYA CHOKLAD!! Tack som fan världens bästa Anna Magdalena Bernarda Johansson! Jag älskar dig...och choklad! Jag brukar ju mobba Åstorp (mitt hemland) men DÄR fanns jävlar chokladen! Så förlåt Åstorp. Förlåt för alla fula ord. Förlåt för att jag spydde utanför Gibson 1995 och krossade rutan till blomsteraffären med min skalle efter en halv liter hembränt blandat med lättdryck citron. Och förlåt för att jag gjorde byn till en mer promiskuös plats på vår jord. Jag hoppas att jag lämnade ett och annat gott minne efter mig också när jag emigrerade till Halland och famnen på Kent-Agent hösten 1999...


Kan ju erkänna att jag rynkade lite på näsan när jag såg "Saltlakris" men Halli Hallå!? Jag har hört folk säga det...men inte riktigt förstått vad de menat...men nu förstår jag: ONCE YOU GO BLACK...! Hell yeah! Det HÄR var gott!!! 180 gram synd...i min Pradaväska...redo för en barnfri kväll och en hysteri av svordomar och könsord! Nej, jag ska inte sitta ensam i bilen och hetsäta - Freddy och jag ska på RAW comedy club i Halmstad! Wiiiih! Årets roligaste grej!

Så...ja..det var en sak till... Hm. Jag och barnen lämnade vårt trygga bacillnäste idag och åkte in för en date med Edyta på fiket. Och då hände det. Jag åt en semla. Och JÄVLAR vad gott det var!! Så nu har jag brutit mitt nyårslöfte...heja Malin!! En hel månad höll jag det!! Inte så illa va?

NU...ska vi på date! ;)

over and out.

//Meekatt...

30 kommentarer :

 1. Vet inte vad du skrev om just, såg bara chokladkakan och säger bara VILL HAAA!!!!!

  SvaraRadera
 2. MEN VA FAAAN!!!!!!!!
  Hur ska jag nu kunna motstå den nya smaken? Jag tycker också att lakrits (fast jag gillar lakrits) tillsammans med choklad verkar "njaa"...tills jag såg ditt inlägg. Hela mitt inre kände genast en VILL HA-känsla. Faaan Malin!

  För övrigt...enjoy i kväll! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry!! Men...KÖP!!

   Och tack! Toppenkväll!

   Radera
 3. Fick en känsla av att jag gjorde en "Meekatt" nyss dvs skickade samma kommentar flera gånger?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, lugnt, jag raderade dina andra 150 kommentarer! ;)

   Radera
 4. Oh nice, hoppas ni får en trevlig kväll!!!,
  Marabou saltlakrits....nam, nam, den kan nog inte va annat än god! spara en bit till mig e du snäll ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Det blev lyckat! Hemma innan elva...som en äkta pensionär!

   Jag har kvar två rader, ska jag skicka? Hahaha!

   Radera
 5. HAHAHAHAHAHA!! Kent-Agent!! Underbara du! Gibson och Åstorp saknar dig! Hoppas ni hade en superhärlig kväll! "once you go black" -HAHAHA!

  Bamsekram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tveksamt om Gibson saknar mig...? ;)

   Kram!

   Radera
 6. Något att testa med andra ord!! Jag gillar egentligen inte choklad. Äter den med mintkrokant thats it!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, prova! Mintkrokant...åh vad gott!

   Radera
 7. Jag må var lite till åren lagd, men är inte en stor Marabou chokladkaka 200 gram???

  Eller är det den allmänna trenden att nymodigheter som har det där lilla extra alltid är lite mindre för att lura kunden att dom inte är såååå mycket dyrare?

  Här kommer lite chokladporr: http://www.marabou.se/marabou/page?siteid=marabou-prd&locale=sesv1&PagecRef=637

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wiiiih!! Jag var inte beredd att hitta PORR på min blogg så här på morgonen men - YEYH! Äntligen börjar mina läsare förstå mig! Merci! ;)

   Ja, jag har varit upprörd över storleken hela natten. Jag menar...man går här och suktar...och när det väl händer...så är den inte så stor som man trodde!!? Men ja, det hade kanske blivit för bra...till och med för mig!? ;)

   Radera
 8. Hej! Kikar in och lämnar lite avtryck, hoppas du haft en trevlig dag hittills :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul att du tittar in! Allt bra här - laddar för BVC! ;)

   Ha det gott!

   Radera
 9. Din blogg är ju störtskön! ;) Denna ska jag följa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack! Vad kul! Var kommer alla nya läsare ifrån? :)
   Välkommen in! :)

   //Meekatt...

   Radera
 10. Så den var god alltså? :D Har fortfarande inte ätit min, fattar inte vad mitt fel är?! Haha, jag som annars är glupsk som en bacill! Hur glupska de nu är?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja den var god!! Du menar att du har en OÖPPNAD Marabou hemma? Det är inte sunt...öppna den genast!! Baciller är fan glupska, de tog nästan död på mig! ;)

   Radera
 11. Snubblade in på din blogg via en kollega. Vad glad jag är för den knapptryckningen! Så...nu har jag delat din blogg vidare vill några avmina vänner på fb. För dig ska ingen behöva gå miste om! Du verkar grym. Fortsätt vara precis som du är! Det tänker jag oxå vara:)
  // Elin W 30 år från S-tälje:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men! Tack snälla Elin! Vad glad jag blir!! :)
   Och ja - jag ändrar mig inte...sån här é ju jag! ;)

   Ha det gott!

   //Meekatt...

   Radera
 12. Hej!

  Jag råkade snubbla över din blogg här i natten och jag måste säga att jag tycker den är störtskön! Underbar läsning! Jag kan känna igen mig en hel del i småbarnslivet :)

  Kommer fortsätta följa din roliga blogg! Hade så bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit Sandra! Vad kul att du gillar bloggen! Skönt att man kan känna igen sig...då är det inte mig det är fel på! ;)

   Ha det gott!

   Radera
 13. Uppdatera! Uppdatera!! Uppdatera!!
  Jag har tråkigt på jobbet!! Hahaha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry!! Ska skärpa mig med uppdateringarna! ;)

   Radera
 14. Haha, byn är nog stolt. Och den där chokladen måste jag prova när jag får syn på den. Mmmm! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag tror det med! Ja, prova!! Once you go black.. ;)

   Radera
 15. Har provat detta djävulens påfund och jag tror jag avstår...det finns ju en anledning till att den är limited, jag som brukar tugga i mig nästan allt men choklad och lakrits i samma...njae 180 gram snålt men dom vågar väl inte ifall den floppade...lakrits väger ju mer än choklad eller?

  På den gamla goda tiden gjordes test på gamla anrika Nordchoklad..chokladbollar ..neongrönt innehåll med mintsmak..ingen hit och kom aldrig ut på marknaden.
  Vi chaffisar fick smaka både det ena och andra...huulk..
  Annars älskar jag lakrits, utan choklad..varför ska allt blandas?..det fixar min mage sen så slipper jag se eländet...

  SvaraRadera
 16. ÅH! jag vill också ha det i min brevlåda!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!