onsdag 18 januari 2012

Fulhet, Demens & En liten svacka!

Jaha, då var Tant Alice både döv och blind! Öroninflammation, feber, hosta och halsont var tydligen inte tillräckligt utan nu kryddar vi till det hela med en ögoninflammation  á la "hela-jävla-familjen-inflammation"! Tjohoo! Stackars lillebror fattar ingenting utan vaknar med hopklibbade ögon hela tiden och gallskriker i ren panik...antagligen för att han innerst inne vet att han fortfarande är kvar i samma familj. Ledsen grabben, det var oss du fick!

Jag har kommit på att om man kisar med ögonen gör det inte lika ont. Freddy envisas dock med att smygfota min nya fantastiska "jag-har-varit-sjuk-i-en-hel-vecka-snart-så-jag-FÅR-vara-så-här-ful"-stil så kisningen måste bort. Undrar vad han ska ha bilderna till? Är det en hämnd på gång? Jaja, lär bli ofarligt. Ska han sätta upp bilderna på Ica Maxi eller? Blek...fet...oborstat hår...iklädd träningsbyxor och stinkandes av Vicks och Helosansalva och nu även med en ny ful kisning - sån é jag! Jag lär inte få ligga på flera månader efter det här...


Mitt i allt elände är faktiskt Alice jätterolig nu! Hon smyger omkring här som en senildement liten tant iklädd endast trosor och skriker konstiga osammanhängande meningar dygnet runt. Nästan så att man får en liten nostalgitripp här hemma emellanåt och saknar fina gamlafaster Kerstin i huset mittemot som blev jättesnurrig mot slutet och kom inspringandes till oss på nätterna med de mest otroliga historierna! Herregud, det där är kanske ärftligt - och börjar redan nu?! Hjälp!

Alice satt i soffan förut och ropade på mig. "Maaammaaa? Maaammaaaaaaaaa!?" Man får fan aldrig chans att svara innan hon ropar en andra gång! Det är som att man är "mamma-mamma"!? Hur snabbt ska man behöva reagera för att bara få ETT "mamma"? Jag svarade "Ja, gumman?" och det blev tyst. Sen kommer ett "MAAAMMMAAAAAAAA!?" Jag gick in i vardagsrummet och sa "Ja, gumman!? Vad ville du?". Då vänder sig Alice om och ger mig "blicken" och skriker "SLUTA SKRIK HELA TIDEN MAMMA! Jag är inte DÖV!!" Eeeh...okej Tant Alice! Inte alls. På frågan "Vad ville du?" svarar hon sedan "Kan du höja TV:n mamma? Jag hör inget!" Hahaha!

Volym 44 - Förlåt grannen! Jag misstänker att du inte är något större fan av Iggle Piggle, Makka Pakka och Upsy Daisy...men VEM FAN är det?! Jag trodde det var över...att jag aldrig mer skulle behöva se Teletubbies och I (mar)Drömmarnas Trädgård...men det började ju OM nu! ALLTING börjar om!!! Att jag grävde ner filmerna i trädgården för över ett år sedan hjälpte inte!! Tessan var så snäll och kom med en hel kasse med Teletubbies- och Iggle Piggle-filmer och andra godsaker i samma tema till lillebror! Tack som fan Tessan! Snart är det Alla Hjärtans Dag! Hörde att även dina barn önskade sig blockflöjter, elgitarrer, lösglitter och paljetter! The heat is on! ;)


Freddy...stackaren...han har det inte lätt. Vi gnäller nog lika mycket alla tre här hemma och jag kan tänka mig att jobbet lockar mer än någonsin just nu! Han satt vid datorn en stund ikväll när jag var i köket och smög i mig choklad och läste Lag & Avtal. Då hör jag vad han lyssnar på... "Är det det här du kallar kärlek?" med Lasse Holm. OH MY GOD!? Freddy!? Vem är du? Hahaha! Tänk om någon visste att du lyssnar på det där!? Sen kommer nästa låt... "Jag är så het!" med Björn Rosenström. Herregud! Är det ett blandband? HUR kan man spela de två låtarna efter varandra? Hahaha, jättekonstigt! Undrar hur han mår min lille Freddy. Först sitter han och deppar ihop till "Är det det här du kallar kärlek, vill jag inte längre va med!" sen boostar han sig själv med "Jag är så heeet, så het! Kan ingen svalka mig?!" och det hela avslutas sedan med Frondas "Vem kan stoppa mig nu, jag bara rullar fram..." Wohoo, he is feeling good again! Shit, vilken kort svacka! Skönt att vara man! Han effektiviserar till och med deppandet! Underbart!

Nej, klockan är halv tre och jag har fått tre timmars egentid - Yeyh! Ett halvt apotek, ett Geisha, lite Sister Hazel och min dator...vad mer behöver man? Nu ska jag krypa ner till min lilla febriga tös! Imorgon...hoppas jag att jag kan öppna ögonen.

over and out.

//Meekatt...

27 kommentarer :

 1. Alltså nu är jag helt på Freddys sida och det är inte pga att ni övirga ser ut eller beter er som löjliga familjen. Men musiken, det är lätt såna låtar jag lyssnar på. Alla utom den första ligger i spellistan :D. Man behöver allt för att övertyga en jue :)

  Krya på er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt stöd! :)

   Radera
  2. Varsågod det är ju kvalité rakt av :D

   Radera
 2. Du får mig alltid att skratta! :) helt underbar! :) ... Förutom det med blockflöjt mm. Det var inte roligt ;) ...,

  Det var längesedan jag såg på Teletabbis, undrar varför barnen inte hittar filmerna ;) ... Fast nu finns ju Pingu ... - Näpp Näpp .. Fast inte så länge till ;) ... :)

  Tycker så synd om er! Hoppas verkligen ni håller er friska efter detta.

  Krya på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga problem, jag packar ner filmerna och skickar över dem. Dina stackars barn ska ju inte behöva sakna dem! ;)

   Ja, efter denna "omgången" ska vi vara friska året ut...minst!

   Kram!

   Radera
 3. Tack för den otroligt ifna kommentaren om mitt hem! Blev verkligen glad!! Krya på er alla! kram

  SvaraRadera
 4. Hahahahaha! "Är det det här du kallar kärlek?" Så känner man när barnen är sjuka och allt är misär (och sambon sitter med mjukisbyxor i soffan) - HAHA! Krya på er och TACK för att du orkar blogga trots misären! Vi älskar dina inlägg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, blogga får man ju prioritera! ;)
   Men vafan är det för fel med mjukisbyxor?!

   Radera
 5. Folk säger "börja om med blöjor och välling igen när man äntligen kommit i från det??" JAG säger "alla skitfilmer, hemska barnvisor i bilen och skramlande leksaker??" Saker man hade förträngt som kommer tillbaks när man får barn nummer två. Suck, teletubbies ger mig fortfarande mardrömmar.
  Håll ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är rädd att Teletubbies satt värre spår än WOW hos dagens ungdom! Håller ut...en vecka till. Sen åker skiten!

   Radera
 6. ~ ♥ Lovely Kidz ♥ ~18 januari 2012 11:03

  Hhahaha, härliga unge ;))

  Kramiz och krya på er.

  SvaraRadera
 7. Jag kan inte låta denna passera! Jag hade Elton i famnen och tänkte pigga upp honom med lite kul musik. Han blev jätteglad och glömde för en stund att han numera kallas "one-eyed-elton" och dansade glatt loss. Ok, kanske kunde kommit på något annat än Lasse Holm att börja med, men det funkade. :)

  Sen dem bilderna jag tog på dig... Tänkte gästblogga en dag! Känns mer aktuellt nu när man inte ens får Spotify:a i fred längre! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, älskling!? Har du hittat in? Är det en kollega med Facebook som berättat att jag uppdaterat? ;)

   Jaja...skyll på den enögde banditen bara! Jag vet nog att du har en liten schlager-kille långt där inne!

   Gästblogga? Bring it on! <3

   Radera
 8. SANDRA ACKEFJORD18 januari 2012 14:22

  Detta är min stund varje dag jag läser dina inlägg! Skrattar jävligt gott :D

  SvaraRadera
 9. HAHA MALIN sluta aldrig att blogga! Jag spar alltid dina inlägg till sist när jag kikar igenom bloglovin, det bästa till sist såklart!

  Men det finns jättebra salva på apoteket som man har i ögonen och då försvinner det DIREKT. Det där med att hålla på att koka vatten och skit funkar ju tammefan inte! Kemikalier ska det vara! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Naaw - fina! Jag ska inte sluta blogga!! Jag lovar! ;)

   SALVA!? Vafan! Idiotläkare! Slår ner honom iaf...och åker till apoteket nu! Tack!

   Radera
 10. Ibland när jag läser hos dig känns som du beskriver saker som sker hos oss. Nu är ingen här sjuk just nu men ja i övrigt.

  Jag heter mamma-mamma-mamma jag. Aldrig bara mamma. Det skriks och när jag väl då reser mig får jag ungefär samma svar från min töser ha ha

  Härligt med vardag och goa ungar :)

  Hade jag fått en son när jag väntade stora skulle han hetat Elton. Vi kallade bebis för Elton hela graviditeten :) Underbart namn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, någon som INTE säger "tur han fick fler namn så kan han ju välja när han blir större", haha. ;) Ja, Elton är jättefint tycker jag...men många som rynkar på näsan eller säger "Elton JOHN?!" Ja...han heter Elton John...idiot. ;)

   Konstigt det där med "mamma-mamma-mamma". Här hemma är pappa bara "pappa"!? Hm!

   Kram!

   Radera
 11. BTW, varför heter du Meekatt? :)

  SvaraRadera
 12. Oh My god vad jag skrattar xD
  Du e bara så klockren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Och tack för länkningen på din sida! Vad glad jag blir! :)

   Kram!

   Radera
 13. Snyggt!! Gillar det mycket, du kan du :)
  Kram och ha nu en fin helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch! ;) Kan och kan...haha. Ska tuffa till mig och byta över till WP så jag kan gråta ut hos dig när det strular! ;)

   Radera
 14. Förresten, nu finns det ett recept uppe på bloggen som du aknske vill ta del av. Faktiskt precis lika gott som gudagod kyckling i ugn (om inte ÄNNU godare) Yihaaa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeyh! Nytt recept!! Rädd att vår familj ska få skörbjugg? Haha! Ska absolut testas!
   Mailat dig om mina bekymmer... ;)

   Kram!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!