fredag 27 januari 2012

Facebooks nya tidslinje, Ett nytt Marabou & Semlor!

LÄGG AV Facebook! Jag vill inte vara med på det här! Jag tycker det är fult, rörigt och idiotiskt! "Vi lanserar tidslinjen - Berätta ditt livs historia med en ny typ av profil". NEJ! Vafan!? "Berätta ditt livs historia"?! Vad är det för skit? Okej att jag inte är så mycket för privatliv...men det här är bara för mycket!

1. Nu ska man ha en profilbild som täcker halva jävla skärmen?! Helkropp? Vem vill se så mycket Malin?! Ingen!!Vad var det för fel med en LITEN profilbild? Nu kommer vi få se allas jäkla husdjur och snoriga ungar - i naturlig storlek. "Fyll det här utrymmet med en unik bild som bäst visar vem du är. Omslagsbilden är det första dina vänner ser när de besöker din tidslinje." Okej, här har ni min:


2. "Dela med dig av och stjärnmärk dina mest minnesvärda inlägg, foton och livshändelser på din tidslinje. Här kan du berätta din historia från början och hela vägen fram till idag." Ok, sätt en stjärna när du själv tycker att du är så där EXTRA rolig? (Passar perfekt för min vän Brim som alltid gillar sina egna inlägg, haha!) Nu ska släktforskningen fram, våra ligg ska stjärnmärkas, betygsättas och prickas ut på kartan så att man kan "följa oss från början...och hela vägen fram till idag". Usch! Jag som härjat i två landskap dessutom. Fan. Jaja, bara att börja med sina memoarer så att det blir komplett! "Jag hittades i en container utanför tejpfabriken i Åstorp en kall februarimorgon år 1982...utav Anders som sedan kom att bli min "storebror""... Vill vi verkligen ha "vår historia" på Facebook? Är väl tillräckligt förnedrande att visa hur ens liv ser ut idag? "Sugen på Semlor"..."Sjuk"..."Heja mig, jag ska dammsuga!".

3."Dina applikationer: Filmer du citerar. Låtar du kör på repeat. Aktiviteter du gillar. Nu finns det en ny kategori med sociala applikationer som du kan använda för att uttrycka vem du är genom det du gör." Oh yes!!! Det finns ju INGET som är så givande som informationen om vilken musik våra gamla högstadiepolare lyssnar på när de steker fiskpinnar! TACK FACEBOOK! Nu kommer mitt liv bli så mycket enklare att leva. Och alla dessa filmer jag går runt och citerar!? GÖR FOLK DET? Varför då? Har ni inget eget att säga..? Jag...har massor! Borde kanske göra en film som ni kan citera...på Facebook?

 "2 028 529 personer gillar detta. Bli den första bland dina vänner." - NEJ! Jag vägrar. Ha! Jag vill inte.


Föresten...det går ett rykte om att det finns ett NYTT Marabouchoklad!? Hallå!!!? Det finns INGET nytt på Maxi! Varför vet inte jag om detta? Jag känner vittringen av ett nytt Marabou...med mandel?! Typ..? Eller?! Är det bara febern som spelar min kropp ett spratt!? När jag var gravid missade jag minsann ALDRIG ett nytt choklad! (Och det ser vi spåren av än idag på min blekfeta kropp...) Men i alla fall. Jag är sjuk. Jättesjuk. Det är synd om mig! Har ni detta nya fantastiska choklad hos er - så får ni faktiskt ta och skicka det till mig...innan jag går in i en djup depression!! Hur ska jag kunna blogga då?! Give it to me!!

Idag tyckte jag så synd om mig själv när jag vaknade med ännu mer feber, ännu mer ont i halsen och allmänt jättekass, så jag var beredd att svika mitt nyårslöfte! Fatta! Jag messade till Freddy "Köp en Semla till mig, annars dör jag". Jag fick ingen. Fan, han är nog riktigt trött på mig nu. Jag hade haft lättare att stå emot frestelsen om alla bara kunde SLUTA MESSA BILDER PÅ SINA JÄVLA SEMLOR, SEMLEKARTONGER, HALVÄTNA SEMLOR OCH SKYLTFÖNSTER PÅ BAGERIER ÖVERFYLLDA MED SEMLOR!! Jag fattar inte. Jag får MINST tre sms om dagen...med bilder på Semlor. Alla hatar mig. Och ikväll på Biggest Loser...serverades det Semlor. 50 stycken! Och ingen åt. DÄR skulle man ju varit programledare och moffat i sig allihop så fort de andra tjockisarna lämnat banan!!


NU ska jag krypa ner i Alice säng, hög på alla mediciner och ägna mig åt det roligaste jag vet. Sparköpskatalogen! Wohoooo! Imorgon kommer köptips ni bara inte får missa! ;)

over and out.

//Meekatt.

15 kommentarer :

 1. Ny Marabou? Kommer det inte en ny i veckan numera? Funderar på att köpa en Helnöt på vägen hem idag.
  Jag har också MOTVILLIGT installerat timeline på Facebook eftersom det helt plötsligt inte längre skulle vara ett val. I går klickade jag fram en bild från Aten (en favoritstad) och sedan fick det vara. Min profilbild är lika tiny.

  Trevlig helg!! Krya på dig och tryck i dig semlor som om morgondagen inte fanns...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jo det kommer nya ganska tätt...men jag menar de där "vanliga" Marabou...originalen...typ. Inte de där äckliga med mörk choklad och en massa havssalt och skit! ;)

   Suck, nya tidslinjen. Ja, man kommer tydligen inte undan...

   Semlor...åh!! Jag ska inte! Eller kanske EN. Hm...

   Kram & trevlig helg!

   Radera
 2. "Det finns ju INGET som är så givande som informationen om vilken musik våra gamla högstadiepolare lyssnar på när de steker fiskpinnar!" Eller hur! Hahahahahaha!! Och tänk att du hittades i en container. (1982?! Ljuger du om din ålder?! Hade du legat där i två år?! Hahahahaha!!)Älskar din omslagsbild, den måste du ju ha! Jag vill INTE ha den nya tidslinjen heller, Facebook blir ju bara sämre och sämre. :/ Tur att du finns och piggar upp, till och med när du är sjuk! Jag ska jaga Marabou mandel till dig idag gumman, så håll ut! Älskar dig! ♥ KRYA PÅ DIG ♥ Kram storasyster (född -85) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie!! Jag var kanske inte nyfödd när jag hittades!? Jag FÖDDES inte i containern väl? Vad jag förstått på Anders så var jag först hos en familj som insåg hur värdelös jag var...sen la de ut mig i containern...!? Min pappa är säkert han på brädgården?! Hm...

   Ja, ut och jaga Marabou!! Det FINNS där ute! Jag vet det!

   Älskar dig storasyster (=snart 40!)

   Radera
 3. Först det ena..ny choklad utan min vetskap?..aldrig i h¤vete, why wasn´t I told...ska terrorisera släkt & vänner tills jag vet=)
  När ska folk fatta att Fejsbokaren ska ignoreras, tidslinje, my ass det enda linje f-book borde få se är den bruna....för jag har så svårt att förstå meningen med fbook visst hooka upp dig med 1 miljard poolare som du ändå inte ens vill eller kan blir poolare med...och att sen bli påtvingad appar du inte vill ha..WOW tjäna stålar gör den som gjort appen.

  Det verkar mera som f-book är fortsättningen på östtyskland där du MÅSTE följa med annars är du disident, Hej förresten Stasi om ni läser detta så kan jag meddela att jag ska åka och handla idag och sen iväg till jobbet (så ni slipper leta efter mig) ni vill väl oxå vara lediga på fredagseftermiddagen som alla normala människor.
  Och jorå jag har folk i min närhet som f-bokar..stackars satar men jag tillhör antifbok och den enda tidslinje jag skapade var när man burnade loss som ungdom utanför korvkiosken med 142:an.

  Semlor? men snälla nån...en liten skadar väl inte? trösta dig med en semla och alla ni där ute som trycker i er bantarpulver, sockerfria produkter lägg av och ut och gå en sväng istället och förbränn sockret, fast är man sjuk får man trösta sig med en tulo..
  Ät en semla och må bra istället=)
  Trevlig helg och krya på sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. YES! Ut med känslorna bara!! "Hej förresten Stasi om ni läser detta så kan jag meddela att jag ska åka och handla idag och sen iväg till jobbet (så ni slipper leta efter mig) ni vill väl oxå vara lediga på fredagseftermiddagen som alla normala människor." Hahaha, underbart! Man undrar ju vilken musik du lyssnar på i bilen på väg till affären idag...vad du äter till lunch och om du får ligga idag...? Men annars var det en bra uppdatering! ;)

   Semlor ja. Nej, det skadar ingen...om man inte faller tillbaka i "jag-är-gravid-och-dum-i-huvudet-så-jag-kan-äta-tre-om-dagen-psykosen". ;)

   Tack & Trevlig helg på dig med!

   Radera
 4. Kan bara hålla med. Jag tänker bara ignorera den där jäkla timelinen tills den antagligen installeras av sig själv. Jag vill INTE ha den. Funderar skarpt på att ta bort fejan helt. Det är inte lika kul längre ändå som det var i början.
  Men har man INTE facebook så får man ju inte reda på något så det är ett nödvändigt ont...

  Dina bilder är helt sjukt roliga!! Googlar du dem bara eller var hittar du alla roliga bilder?

  Kram
  /Bondmoran

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra, våga vägra! Nej, facebook är inte alls kul längre. Sen de la in prenumerationer och skit så försvann det roliga tycker jag. Men ja, man måste ju va med! ;)

   Bilderna? Jag fotar allt själv? ;) (google!!)

   Kram!

   Radera
 5. Den nya Marabou är med smak av typ saltlakrits! Låter jätteäckligt enligt mig, hade hoppats på nått godare då jag äääääälskar choklad! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men....örk!? Jaha...då kan ni sluta leta allihop! :(

   Radera
  2. *rys* Låter hemskt med den hokladen ju...

   Radera
 6. Ny Marabou? VAAART? Och hatar också tidslinjen, haha.

  Tack för tipset om mannagrynsgröten med hallon. Inte testat, kanske gör att jag gillar den gröten. ^^ havregrynsgröt med kanel och äppelmos i från början låter annars inte tokigt. :P

  SvaraRadera
 7. Wow. Du beskriver ju mina känslor bättre än vad jag själv gör. Tack! Föresten har jag lagt till dig på bloglovin med. Gillar din stil. Iaf de jag sett hittills. Du verkar vara en spännande person.

  Gillar du min blogg så prenumerera gärna, annars låter du bara bli. =)

  SvaraRadera
 8. jag håller såå med dig angående tidslinjen! jag hatar att dom bara ska uppgraderas sådär, och att man inte själv kan få välja om man vill ha den eller inte. liksom, man får de förr eller senare ändå vare sig man vill eller inte.. och den verkar ju vara så jobbig! ååh :(

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!