torsdag 3 november 2011

Bönder, Brunstiga honor & Aggressioner!

"Pär-Olas stora helvetesångest" - Ja, världen är bra trygg om detta är en viktig nyhet Aftonbladet!? "Helvetesångest"?! Vad handlar den om?! Vita eller rosa ridbyxor?! PTV eller PTH? Utväxten from hell?! Solariefläcken som lyser upp halva sovrummet eller bara det faktum att du är dum i huvudet!? "Jag kan inte välja men om ni klär av er nakna och sätter er på knä framför mig kan jag säkert komma på ett sätt..!" (?) VARFÖR följer vi honom? Nej, tacka vet jag blygingen från Gotland som överrumplades med sitt första tjejbesök på rummet i veckan! Tur han inte lyfte upp henne i den otäcka vågen som han gör med sina andra brunstiga honor!

Jaja, Bondekvällen är avklarad och ikväll ska jag vara upprörd över Robinson! SKÖNT att få ut lite aggressioner! Freddy säger alltid "Måste du bli så ARG!?" Eeeh...? JA?! Om du bara visste hur mycket jag håller igen!!!?

over and out.

//Meekatt.

6 kommentarer :

 1. Marie stolt storasyster som söker bonde haha!3 november 2011 kl. 13:59

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!!!!!! "Solariefäcken som lyser upp halva sovrummet", hahahahahaha, han är hemsk!!! Ännu värre nu efter detta, hahahaha!!!

  SvaraRadera
 2. PTV eller PTH är fasicken ingenting att skoja om!! ;)
  /Duden

  SvaraRadera
 3. Vad härlig du är!
  Har du några tips på fler riktigt bra bloggar,som din, välskrivna och roliga. Alltså ej "idag ska jag steka pannkaka, nu ska jag slänga soporna, guuuud vad jag älskar mitt barn, nu måste jag gå på toa".
  Vad läser du själv?
  /Nyfiken-Elin

  SvaraRadera
 4. Marie: Om du vill kan jag göra en efterlysning på en het bonde med solariefläck här på bloggen?! Hahahahaha! ;)

  Duden: Inte ridbyxor heller!! ;)

  Nyfiken-Elin: Tack snälla för fina ord! Jag läser faktiskt inte så mycket bloggar. De flesta är ju just "Idag har jag köpt en ny tröja"- och "Åh, min dotter är sötast i stan-bloggar" och jag får mest huvudvärk av dem. ;)

  SvaraRadera
 5. Hahaha jag hatar också pär ola! Jäkla nisse....

  Tog en såkallad "bloggpaus" ett tag.. Flashy?!

  Äääääsccch ettan och tvåan var ingenting jämfört med denna, däremot var trean dålig, men läskigare..

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!