måndag 31 oktober 2011

Vi HAR ingen TV - men vi bor PÅ stranden!

Åh!! Nu ringer hon igen! Agneta på Radiotjänst i Kiruna - hoppa och fis!! Funkade inte mitt "Måtte djävulen ge dig svamp i fredagsmusen" i fredags?! VI HAR INGEN TV! Vi har ingen el...inget vatten...inget liv! Låt mig va! Vi bor i ett tält!! SLUTA ringa!

Allvarligt talat...folk som faktiskt har TV (inte vi då) betalar ju redan för de kanaler de tittar på!? Dessutom tittar folk bara på nerladdad film...

"Alla hushåll och företag som har tv-mottagare ska enligt lag betala radio- och tv-avgift. På så sätt är alla med och bidrar till radio och tv som är fri från kommersiell och politisk påverkan i SVT, Sveriges Radio och UR. Under 2011 är avgiften 2 076 kronor per år. "

Wohoo!! "We shall fucking overcome"!? Tillsammans ska vi slåss mot chokladreklam och Fredrik Reinfeldt!! Heja Sveriges regering! Jag vill inte bidra! Jag ger inte - jag TAR! Kultur och vetenskap?! Vafan, ska jag betala vill jag åtminstone ha lite porr! OCH chokladreklam!

Fick dessutom förhandsbesked ifrån skatteverket häromdagen gällande Fastighetsskatten. Numera heter det "Strandzon" och WIIIIIH så gick taxeringsvärdet upp 1.3 miljoner på två år!! Är det logiskt?! Har stranden verkligen ätit sig upp genom dynderna och in i vår trädgård?! Herregud!! Jag måste fan bygga om altanen till en glasskiosk och börja hyra ut "trampebåtar"! MY GOD - Beach 2012...i min trädgård!? TRÄNING EDYTA!! HJÄLP!!!

Måndag - Företagsekonomi - Tjohoo!! Sovit i två hela timmar inatt...kan förklara mitt dåliga humör kanske?! Hahaha!over and out.

//Meekatt.

4 kommentarer :

 1. "Jag vill inte bidra! Jag ger inte - jag TAR!" HAHAHAHAHA - Du är underbar! ;D

  Och ja, shame on you Agneta i Kiruna. Skaffa dig ett riktigt jobb!

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHAHAHA!!! Du får bjuda Agneta på Beach 2012 på Glasspremiär och båttur, Hahahahhaa!! Så får den jobbiga kärringjäveln se själv!!

  Hur är det med dig vännen??

  Har ny blogg, du har väl inte missat?
  http://frolundaiten.wordpress.com/

  Jag prenumererar på dig på Bloglovin', gör du så med mig också! :)

  Kraaam

  SvaraRadera
 3. Agneta har ringt mig också, dock aldrig svarat.
  En väninna till mig svarade för en stund sen.
  Då en tjurig Agneta sökte Sara Johansson och valde att inte lämna meddelande mer än att hon skulle återkomma.

  Tog ett tag att lista ut vem som ringer på dolt nummer utan att presentera vart man ringer ifrån en helg.. måste ju då vara agneta från radiotjänst som ringer mig xD

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!