fredag 21 oktober 2011

Fredag, Glamour & Passionerat Sex!?

Det är FREDAG!! Alice ligger i sin säng och tittar på film, Elton sover i vagnen, Freddy är på jobbet och JAG sitter här ensam framför vår stora jävla TV och tittar på Reinfeldt och dricker sjukliga mängder kaffe. Fredagsmys! Wiiiih!

Eeeeh? Allvarligt!? Jag googlade på "Fredagsmys" för att få fram en mysig bild - DETTA var resultatet:


Hahahaha, nej det ÄR inte jag...jag har ingen blå säng. Annars är det ganska likt! Man undrar ju vad han ska ha gitarrerna till..? "Passa dig, annars spelar jag ngt med Orup!!?"

Ikväll kl. 21.30 börjar Hellenius hörna! Så alla ni fredagströtta småbarnsföräldrar - glöm inte att sätta på inspelning innan ni däckar i soffan....nyktra...med sminket kvar...och håriga ben! I DEN HÄR "Glamour-familjen" äter vi såklart trerätters, dricker årgångsvin, har passionerat sex och eftermyser med att sammanfatta "veckan som varit"! Såna är vi!*

* "Freddy, köp med dig Mc Donalds hem, jag orkar inte laga något!" - "Duscha? Nej, jag gör det imorgon, luktar väl inte SÅ mycket kräk?" - "Sex? HAHAHAHA! Skjut mig, så jag får sova!!"

over and out.

//Meekatt.

4 kommentarer :

 1. Hahahahhahahahaha!! Det var det värsta jag har sett i hela mitt liv!!! Hahahaha!! Nu mår jag illa och har kramp i magen av skratt samtidigt, ditt fel att det inte blir något fredagsmys för min del ikväll gumman! Hahahahahaha!!!! /Marie

  SvaraRadera
 2. Får hålla med Marie. Vete fasen om man vågar något fredagsmys om det är så här det ser ut! *asg*
  /Duden

  SvaraRadera
 3. ÅHH FY MALIN!!! HAHAHAHAHA!
  Tummen upp för ärligheten! ;)

  SvaraRadera
 4. Jag lovar att jag aldrig kommer att googla på fredagsmys...EVER.

  Beträffande gitarrerna...
  Tror det är en snål en...
  HAn försöker nog spela Battlefield med Playstaion gurorna som handkontroller...
  Vilken nerd...

  /Anondoerorsos

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!