torsdag 4 augusti 2011

Träning, Sloggitrosor och Snippor!

Oh My God! Insåg precis att jag hade en halvtimme över....en HEL halv timme som jag inte vet vad jag ska göra med!!? Känns nästan lite läskigt, tänk om jag gör något dumt?! Bäst jag bloggar istället!

Här hemma rullar allt på i en rasande fart. Lillebror är snart två månader gammal och följer fortfarande samma imponerande viktkurva som jag har gjort det senaste året - rakt upp! Jag har dock tagit tag i min kurva genom att börja träna på Nautilus - yeyh! Att det tog en hel timme och ca 400 brända  kalorier att trycka ner min patetiska kropp i de alldeles för små träningskläderna var ju bara ett kvitto på att jag tagit ett bra beslut. Vad hände här?! Amnings-Bh & Sloggi-trosor!? Hallå?! En jävla tur man är gift för med den där utstyrseln och den här kroppen lär man ju inte få ragg!? Och förlåt Freddy, haha. Tack för att du älskar mig precis som jag är! Ja, jag är i alla fall lite stolt över mig själv som faktiskt har kastat alla "mamma-trosor" som ju är snäppet osexigare än Sloggi!Edyta och jag gav oss in till stan tidigt en morgon - laddade inför årets tuffaste träningspass...det där första hemska...under vilket man inser hur dum och tjock man är och hatar sig själv för att man faktiskt la av sist! Men det gick över förväntan! En timme på löpbandet och Edyta hörde bara mig hota med självmord ett tiotal gånger! Jag är fan nöjd - och TACK Edyta för att du står ut med mitt gnäll!

På vägen ut skulle vi skaffa våra årskort, haha. Det gick sådär... 5 100 kronor skulle det kosta inklusive en medlemsavgift på 300 kronor. Man köper ett kort...för FYRATUSENÅTTAHUNDRA kronor...men ska betala en jävla medlemsavgift på 300 kronor utöver det!? Känns lite snålt faktiskt och vi tog såklart upp diskussionen...för såna é vi! Jag frågade lite fint "Finns det ingen tjockisrabatt?" men det fanns det visst ingen. Skumt!? Edyta blev sur och satte sig ner och jag fortsatte argumentera men det gick sådär faktiskt... När jag sa "Om inte vi börjar träna här kommer kanske vi dö i Mc Donalds-döden, vill ni det?!" log de bara åt mig och sa "Men det är faktiskt en jättebra investering ni gör!" Vafan, blir man DELÄGARE?! Kunde ni ju sagt direkt! Med era jävla priser blir det ju en kanoninvestering!! TACK!


Alltid lika osmidiga jag vände mig sedan om till stackars Edyta och sa jättehögt "Vi får ta detta imorgon, jag måste hem innan jag sprutar bröstmjölk överallt!" Att det stod en het grabb precis bakom henne och tog på sig skorna visste väl för fan inte jag - och vad GAPADE han över?! Har han inte sett Mamma Mu på gymmet innan? Skjut mig! Och förlåt Edyta...jag förstår att jag inte sett dig sen dess...men sån é jag! ;)

Årskortet är inköpt och jag har minsann tränat fem gånger på åtta dagar - yeyh! Att jag springer in halvsvettig genom dörren varje gång med babykräk på axlarna och linnet bakochfram...avverkar en timme på löpbandet och sen springer ut igen...oduschad och genomsvettig...är ju inte lika trevligt, men vad gör man? Efter 2,5 timme hemifrån är brösten gigantiska(!) och jag kan ju skada mig om jag fastnar i en dörr eller något! Så är det - livsfarligt! Nu ska jag bara få med mig min träningspartner också!  Börjar bli lite tjatigt med ett helt öde gym och "Vill du ligga med mig?"-låten...men vad gör man inte för motivationen?! ;)På tal om kärlek...idag på stranden skulle jag ta en fin bild av Freddy och Kravallis. Jag satte mig ner på huk framför dem och sa "Titta här Alice och säg KÄRLEK!" Jag räknade till tre och Alice skrek då över hela stranden "MAAAAMMA HAAAAR EN SNIPPA!!!" Skjut mig!

over and out.

//Meekatt.

3 kommentarer :

  1. *ASG* Jag bara älskar dig! Bara du kan hota med Mc Donaldsdöden på gymmet och skrämma bort snyggingar med bröstmjölk! Hahaha Tack för att du är som du är!

    SvaraRadera
  2. Haha hon är för rolig Alice:)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!