lördag 20 augusti 2011

Snoppar igen, Äventyr & Amningsinlägg!

Jag: "Alice, vill du inte måla med lite OLIKA färger istället? Du behöver ju inte måla över hela det fina kortet med svart? Vill du inte måla blommorna i olika färger? DET blir ju fint!"
Alice: "Ja, det kan du ju tro att jag vill lilla mamma!"
Jag: "Haha, ja det kan jag ju tro...du är rolig gumman!"
Alice: "JAG VET mamma! Var får jag allt ifrån liksom?!"
Jag: "Nej, var får du allt ifrån?"
Alice: "Ja, JAG vet ju inte! Jag är ju bara ett litet barn...utan snopp!"

Säga vad man vill om Alice och hennes (brist på) konstnärlig talang, men underhållande är hon ju i alla fall! Och ja, vad vet hon? Hon är ju bara ett litet barn...utan snopp. Sigmund Freud ler nog på sitt snoppformade moln just nu. Ja, och med all genusfixering som hägrar borde jag kanske skärpa till mig? Men jag har så svårt att se hur jag ska få till tjejvarianten av mina chokladsnoppar till jul...och mina konsverk i snö..? En stor penis i snö som lyser upp hela kvartet och överglänser grannungarnas fula snögubbar är ju jätteroligt (i min hjärna). En VAGINA (=roligt ord!) är ju inte alls lika kul...eller? Och dessutom....hur gör man en sån? Men jag får väl jobba på det så att penisavunden inte kan skyllas på min förkärlek till det motsatta könet! ;)
Nog om snoppar...kände att jag fastnade lite där, haha. Föresten finns det en rolig länk för oss tjejer som funderat på det där med "om jag hade haft en snopp..." KLICKA HÄR FÖR SNOPPSTORLEK!På tal om något HELT annat, så kommer Freddy hem idag efter 2 dagars kurs med jobbet. Han håller familjen uppdaterad med små meddelanden och sms - jätteroligt att följa honom på sitt stora äventyr! (förlåt hjärtat, haha)

19:00: "Hej gumman. Hoppas allt går bra. Hörde av Tomas att du korkat upp vinet;)" Tomas!! Vafan?! Vi facebookare håller väl ihop?? ;)

19:15: Jag skickar: "Bor ni fint? Vad händer för kul ikväll?" Freddy svarar: "Jo, suttit på bussen i tre timmar - toppen!" Stackarn, han kommer nog ut för lite. Han tror att han bor på bussen!!? Vad glad han kommer bli när han inser att det kommer mera!!

19:43: Jag: "Du glömde ju vinet!" Freddy: "Shit!! Det löser sig!" Jag misstänker att det löser sig jag med... ;)

00:40: Jag: "Gonatt älskling, hoppas ni har det bra! Här hemma är allt lugnt." Freddy: "Ja, Hampus ställde sig på scen och rockar loss! :) Saknar allihop!" Åh, älskling! BÅDE båtresa och underhållning -  nästan för bra för att vara sant! Go Hampus! Undrar vilka han saknar...har han gått vilse stackarn?? ;)

Nästa dag:  17:07:

Alice blir alldeles till sig och ringer upp pappa. "Pappa!! Sover du uppe eller nere??!" Inte helt oväntad fråga. "Jag sover där uppe gumman, Malvin sover där nere." Alice: "Sover han naken?" Ja, den frågan var ju inte helt oväntad heller! "Men pappa, var sover katten då?!" Alice skickade i vanlig ordning med sin favoritkatt på resan...så pappa inte skulle behöva va ensam! (Mamma skickade med kondomer...ifall han inte skulle vara ensam! haha) Tillbaka kom en bild på katthelvetet sovandes vid ett tidningsställ. Tack Freddy, du är verkligen världens finaste pappa! <3

17:52: "Får på brygga". Jaha. Tack för den informationen älskling?  Här hemma "mat på bord"... Efter en stund kommer en bild. Okej, får på brygga.... I see. Tack igen. (hahaha)

00:16: Jag: "Barnen somnade nio, Edyta och jag äter ostbricka och dricker vin. Hoppas ni har kul hjärtat, längtar efter dig!" Svar: "Vi har haft toppen, sitter och dricket GT nu och efter....festader ENERGI w..." Eeeh...okej...?

00:37: "Älskar dig. Sob." ...sen "Spelov gott"... Stackarn...hoppas han dricker mycket vatten och att han INTE spyr på stackars Malvin som sover underst...förhoppningsvis med kallingarna på! 

10:05 idag:


It's hard to be an entertainer! Stackars Hampus - men Yeyh för att du tar ditt ansvar och underhåller gamlingarna! ;) Jag menar..."får på brygga"...? ha ha ha.

Nu ska jag röja undan alla spår efter tjejkvällen med bästa Edyta! Ja, inte dricka slattarna kanske...men gömma undan allt gott så inte det slinker ner i ren "bakfylleångest" när Freddy kommer hem. Nu laddar vi om för kräftskiva ikväll! Jag tror Freddy kommer må som en prins i sin fina kräfthatt och en snaps i handen om några timmar...Mouhahaha ;)

Tack för en toppenkväll igår Edyta - som alltid! Skönt med vänner som förstår en...som inte alls tycker det är konstigt att man kastar upp badrumsfönstret mot gatan när de kommer och hänger ut hela sin nakna kropp och skriker "Förlåt, jag är lite sen...ska bara pumpa!"...och som förstår att man MÅSTE klaga över hur jobbigt det är, minst en gång var femte minut på gymmet...och som inte alls tycker det är konstigt att man mitt under pågående träning på ett fullsatt gym, sliter fram amningsinlägget ur BH:n för att torka bort svetten i pannan! Men vafan...sån é ju jag! ;) Och ja, jag hade glömt handduk...så vad gör man? Kan ju inte stå där som ett svetto!! ;)

over and out.

//Meekatt
6 kommentarer :

 1. HAHAHAHAHAHAHAHA! Jag älskar dig!! Du är fantastisk! Åh vad jag saknat dina inlägg! Stackars Freddy! *ASG*

  SvaraRadera
 2. Tack för dagens - veckans skratt. Grymt underhållande läsning! /Johan

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Fan vad skön du är xD!!

  SvaraRadera
 4. ASG, så var dagens käklåsning fixad.
  Kan någon fixa en App med färdiga små meddelanden för den inte så fingerfärdiga festaren?
  Eller en spännande randomfunktion.
  Alice är som vanligt obetalbar....

  Anondoerorsos

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!