måndag 29 augusti 2011

Inskolning, Hot & Planking!


Jaha, då var det Måndag morgon - ÄNTLIGEN! Vanligtvis inte vår favoritdag kanske - men idag börjar inskolningen på Alice nya dagis! Yeyh!! Och ja, jag VET att det heter förskola, jag bara bryr mig inte - sån é jag! Ni förskollärare som tar illa upp för det - Sorry...men Sopgubben är inte ledsen över sitt namn! ;) Jag har stressat som en galning för att vi alla skulle vara färdiga klockan kvart i nio och därmed förhoppningsvis komma I TID såhär första dagen. Väckt båda barnen, duschat, klätt barnen, fixat håret på Alice, packat skötväska till lillebror, ryggsäck till Alice---och skällt och gormat en massa såklart. Vad händer då? Jo, personalen ringer och säger att vi ska komma en timme senare. Skjut mig! Och nej, jag känner ingen "Åh, vi vann en hel timme-känsla". Jag känner bara "EN TIMME TILL med tjat, hot och mutor?!" Alla "Om du inte äter får du ont i magen Alice", "Man får inte komma till dagis utan frukost i magen" och "Om jag får göra dig fin i håret kan du få en tatuering!" gör mig dum i huvudet! Jag är trött på min egen röst!

Alice vaknade på ett riktigt toppenhumör idag! Jag väckte henne lite försiktigt och sa "God morgon lilla gumman! Idag är det Måndag - idag ska vi till DAGIS!" Då slog hon upp ögonen och skrek "Inte DU Mamma! Jag vill gå SJÄLV! Jag vill faktiskt va där ensam!!" Ja, men Hallefuckinlujah - då är vi helt överens! Vi är inte ALLS trötta på varandra här hemma! Nio veckors sommarlov har vi tagit oss igenom och lite stolt kan jag sträcka på mig och säga ALLA ÖVERLEVDE!!

NU vill jag ha lite vardag! Planen är att jag ska börja plugga den 1 oktober igen. Känns helt logiskt just nu, när Elton sover gott i sin babysitter - om en kvart kommer det kännas ganska hjärndött! Men men, ska nog gå bra det här! Nej, nu ska jag våffla håret på Kravallis (Heja 80-talet!) som redan tagit bort sina fina flätor, spillt på de nya byxorna och packat upp ryggsäcken och fyllt den med lego istället! Fantastiskt!

Ha en bra Måndag alla! Och ja, jag VET att det är jättetufft med "Planking" - men var försiktiga! Jag vill ju inte förlora några läsare! Själv ska jag utföra en Planking på dagis idag tänkte jag! Man vill ju göra ett gott intryck...för sån é jag!Over and out.

//Meekatt...med en kopp micrat kaffe i handen.

3 kommentarer :

 1. Va!? Får man inte frukost på dagis längre?

  SvaraRadera
 2. lingelvung: Njae, hon får ju bara vara där mellan 8.30 och 11.30 om dagarna så frukost måste hon få i sig innan.

  SvaraRadera
 3. Blev det nån plankning? *asg*

  Hoppas det gick bra idag!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!