onsdag 6 april 2011

Penis-salar, Insemination & Stora bröst!

Dagens rubriker:

"Premiär i Ipad" - Fantastisk! Snart dyker Aftonbladet upp i microvågsugnen med! Inte en enda teknisk pryl går säker för rubrikerna! ;)

"22 miljoner räcker inte för att vara rik" - Fan, jag som var så nära nu...jaja, bara att kämpa vidare!

"Milan: Vi vill ha Ronaldo!" - Ja, och jag vill ha semlor...det betyder inte att det är bra för mig...?

"- Avgå, Maud" - Ja, om ni i mitten ska få vara med och leka även nästa omgång...är det kanske läge att ta en sväng av "hela havet stormar" i den numera så populära "penis-salen". Jag fortsätter vinka med båda händerna och hoppas på en utav de där stolarna. Med tanke på bredden på mitt gravida arsle skulle jag fylla platsen med stil OCH dessutom tillföra en massa "nymodigheter" i form av verklighetsanknytning, självironi, humor och gratis semlor i Riksdagen...för sån é jag! Jag hade gärna satsat på "Talman" men skulle börja skratta varje gång någon kallade mig för "man". Talmannens arvode är dock lika stort som statsministerns, 140 000 kronor i månaden...vilket iofs gör att man skulle kunna överväga ett könsbyte?


Fru talman?!

"Gaddafi skickade hemligt meddelande till amerikanske presidenten" - Vilken jäkla tur att det inte var vår "viktigaste man" han försökte flirta med. Hur skulle Kungen kunna tyda ett HEMLIGT meddelande..?! Han kan ju inte tyda ett tydligt meddelande...ja...om det inte är skrivet i kaffesump förstås. ;)

"Riksdagen: Nej till insemination för singelkvinnor!" - Komiskt att det är just våra fina Sverigedemokrater som tycker det är BÄTTRE att våra svenska kvinnor åker UTOMLANDS och inseminerar sig? Men det är bra SD! Heja heja! Låt inte människor som verkligen vill ha barn - och som är beredda att kämpa hårt för det - skaffa barn! Det skulle ju va fruktansvärt med en massa välplanerade och efterlängtade barn! Usch och tvi för kärleken! Så alla ni som är ensamstående - var vänliga att lämna tillbaks era barn omedelbart! Tummen upp för tonårsgraviditeter och "halvtre-raggs-barn" istället!


"Juholts första utlandsresa"  - Åh, vad spännade! Har han aldrig varit utomlands?! Vad blev det?! Mallorca? Ibiza kanske? Mössa på Julle - det finns en massa skumma sjukdomar därute... ;)

"Större bröst ska rädda känd turistort" - Ja, Mellbystrand...eller rättare sagt Laholms Kommun kan tacka MIG för att vi även den här sommaren kommer att anfallas av turister ifrån alla håll! Jag jobbar stenhårt på att öka ännu en BH-storlek och övergår snart i storlek "framstupa sidoläge".

Ja, det var dagens rubriker ifrån Aftonbladet...med en viss personlig tolkning dock. ;)

Nu ska jag försöka mig på att klippa luggen på Alice-Kravallis. Skjut mig!

over and out.

//Meekatt.

4 kommentarer :

 1. haha ^^
  Fast tycker du borde ta med den om att Silvia stukat foten också :P

  SvaraRadera
 2. Hellre Ibitza än Gaddafi med kaffesump i skägget, hahaha

  SvaraRadera
 3. Haha, just det! Den stukade foten! Men det är ju en så stor nyhet att det får bli ett eget inlägg om bara det! ;)

  SvaraRadera
 4. Fasen vilken rolig blogg!! Mvh stina

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!