tisdag 5 april 2011

Kniven mot strupen!?

Nej!! "Kniven mot strupen"-Alexander måste bort ifrån TV! Han är bara en slemmig idiot som har tvättat håret med majonäs och ser ut som en "jag-önskar-att-jag-bodde-i-Båstad-typ" och skriker "SKIT" hela tiden. Allt är skit, ser ut som skit, smakar skit...undrar om han äter skit?! En KOCK...som SMASKAR som en 2-åring är ju heller inte ok?! Eller? Åh, vad jag tycker illa om folk som smaskar!!

Han irriterar mig så att jag får ont i kroppen. Han betonar VARJE ORD LIKA MYCKET och det är SÅ irriterande att lyssna på honom! Och i vanlig ordning kommer han att byta om snart...bara för att få visa úpp sin blekfeta kropp. Huh...


Hade han kommit in i mitt kök hade jag slagit honom...eller kvävt honom mellan badbomberna! Skit, skit, skit på dig Alexander!! Nej, tacka vet jag Per Morberg... ;)

//Meekatt.

3 kommentarer :

 1. Hahaha.... känns det bättre nu när du fick det ur systemet?
  /Duden

  SvaraRadera
 2. Sambon och jag satt nyss och sa ungefär samma saker om ovan nämnda "kock" med tillägget, har han någonsin jobbat som kock, på riktigt?!

  Nä, han är bara en mycket blek Gordon Ramsay-wannabe vars enda förmågor är att dra i sitt flottiga hår, fjortis-pluta med munnen och spotta saliv i ansiktet på folk... ;-)

  SvaraRadera
 3. Hahahaha, ÅH VAD RÄTT! Du är bäst! Förstår inte hur man kan låta så när man äter. Blä!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!