måndag 4 april 2011

Extrem trötthet, Maskar & Tjock-TV!

Jag vet...dags att göra en uppdatering! Men fy fan(!) vad trött jag är hela tiden. Jag sover ju bort hela dagarna...ska det verkligen va så här?! Jag är tött på att vara trött! *suck* Kommer inte ihåg att jag var så här trött när jag väntade Alice. Men jag hade ju iofs annat att fokusera på då med mamma som var jättesjuk...det fanns ingen tid att känna efter.

I helgen har vi (trots att jag sovit bort halva dagarna) fått gjort en massa bra! Lite fix inför bebisens ankomst...om h*n skulle välja att titta ut tidigare än beräknat. Så vi har flyttat runt lite möbler, sorterat i skåp och lådor, gjort fint på Alice rum, varit på IKEA och köpt ett fint skrivbord till henne och byggt om spjälsängen till modell "nyfödd" igen. Herregud...det är ju på riktigt det här!! En liten bebis!? Har vi verkligen tänkt igenom det här? Ibland känns det helt overkligt...andra gånger blir det VÄLDIGT uppenbart! Som häromdagen när Edyta och jag var på Lindex och köpte trosor ihop:Hot mama?! *asg* Skjut mig!

Överallt här hemma hittar man skumma saker numera. Sniglar i hallen, maskar i små burkar i badrummet, sandkakor i vinterträdgården, barbiehuvud och andra lösa kroppsdelar lite här och där och halvätna godisbitar i soffan. Börjar likna min bil det här! Sniglarna och maskarna har väl sin charm...för en 3-åring...sanden är bara jobbig, kroppsdelarna är oroväckande men det halvätna godiset har jag svårt att förstå. OM man nu lyckas klämma in sina små fingrar i godisskåpet...utan att bli upptäckt...HUR kan man då INTE äta upp allt? Vill hon bli upptäckt eller är hon bara osmart?! Och ja...allvarligt? VEM äter ett HALVT Geisha...? Som att ha ett "halvt" samlag...hur kul är det?! Nej, allt eller inget säger jag!

På tal om mask så har mitt lilla stjärnskott gjort en del fantastiska fynd i helgen ute i trädgården och ja...man kan ju bara uppmuntra hennes nyfikenhet...och sedan tvångstvaga hela henne i handsprit! Det ÄR ju inte jättemysigt med maskar!? Hon verkar dock roa sig själv - och maskarna - alldeles utomordentligt och trots att Freddy förbjudit mig att lägga ut den här filmen (med rädsla för att bli attackerad av djurrättsaktivister) så säger jag: Poppa Popcorn - här har ni "Alice & Masken":
"Den lever, den lever!!" Och ja, den lever fortfarande...

Ikväll har vi kollat på den fantastiska skedböjaren Uri Geller och vår käre granne Johannes Brost var med och skapade historia...eller inte. Han drömde om...något skit som ingen kunde tyda och det var det mest spektakulära som hände ikväll. Jag är dock ganska övertygad om att han tänkte tillbaka på den där gången då jag körde på honom och hans fula cykel med min glansiga Toyota på väg hem ifrån stranden. Jag och min nyfikna bil körde förbi hans sommarhus...BARA för att jag var nyfiken såklart...och PANG! Haha, jävla tur att jag var där i det syfte jag faktiskt var...och inte körde i min vanliga hastighet. Nu blev det bara en liiten smäll och ingen blev skadad - inte ens cykeln! Ja, jag är en idiot...men vafan!? Hur många kan säga att de kört på en kändis?! Satt på kanske...men inte KÖRT på!?

Ja...jag vill ju egentligen inte erkänna att jag faktiskt la en sked på TV:n ikväll och dessutom rullade ner persiennerna så att inte grannarna skulle se mig göra det... Men jag kom på att det var MER pinsamt att vi har en "Tjock-TV" från 1800-talet än att jag trodde på spöken i tre minuter...så jag bjuder på det! Jag gjorde det. Och nej. Jag är en idiot.


Nu ska jag ta tag i 140 sidors Administration B. Känns lite halvintressant klockan ett på natten...men vad gör man om man sovit bort hela dagen? Imorgon blir det tenta, besök hos Barnmorskan med en platsmugg för "fusk-kissning" på toaletten och sen ett besök i storstaden Kvibille om de vill ha dit oss! Jag har ju en viktig leverans att göra! Man skulle kunna kalla mitt biega Kinderägg av 2006 års modell för "Godisbussen"... ;)

Och ja - herregud!! Vanessa Lopez åkte ut ur Big Brother ikväll!!! Inte för att jag såg det...eller bryr mig...men Oh My God!?

over and out!

//Meekatt.

5 kommentarer :

 1. haha! oh my good liksom ! vilken härlig film och härlig unge!

  SvaraRadera
 2. Eva (en mamma i mammatrosor)4 april 2011 09:38

  *ASG* Underbara Alice! Klart att masken gillar lite äventyr, hehe. "hurra den lever den lever"!

  Ja jag har ju lika sexiga trosor jag men skulle nog aldrig lägga ut dem på bild, HAHA. Men tack för att du står upp för oss gravida! Du är min idol!

  Skeden, alltså. Jag gjorde det med. Men med nycklar. Hände inget här heller så jag fick snällt åka och låsa upp på arbetet imorse. Fan!

  /Eva.

  SvaraRadera
 3. Åh, har skrattat så jag har kramp i kinderna åt Alice och hennes stackars mask! Vilken go unge ni har!

  SvaraRadera
 4. Ja den där tröttheten är hemsk! Jag sov bort de sista tre månaderna och kunde inte jobba! Helt sjukt att man kan va så trött!

  *LOL* Stackars Johannes Brost! Vilken chock!

  SvaraRadera
 5. HAHA jag tycker verkligen inte om barn i allmänhet, men när hon gungade masken så skrattade jag :'D

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!