måndag 28 mars 2011

YES!!!

Ååååååååh vad jag är GLAD! Vår hyresgäst from hell - som inte haft vett att betala en enda hyra i tid...och som orsakat en jäkla massa ont i magen har idag ÄNTLIGEN sagt upp sitt hyreskontrakt och flyttar om EXAKT 30 dagar! En månad för tidigt - och trots att vi går miste om en hel månadshyra...vilket är lite trisst...så är det helt underbart att få tillbaka strandhuset! Jag har nog ALDRIG längtat efter en plats så mycket i hela mitt liv som jag gör efter vårt fina hus! Wohooo - jag ska va där klockan åtta den 28:e april och sparka honom i arslet! ÄNTLIGEN ska han ut! YES!!! Här ska firas!
5 kommentarer :

 1. Grattis! Låter inte fel med ett eget strandhus. ;)

  SvaraRadera
 2. Haha, Grattis!

  SvaraRadera
 3. Ni har inte kunnat vräka honom?

  SvaraRadera
 4. Camilla: Jo, det hade vi ju kunnat men vi valde att stå ut. Visste att han skulle flytta den 31 maj och ja...bättre hyran betald sent än ingen hyra in alls ;)

  Men nu är han snart ute! Yeyh!

  SvaraRadera
 5. Partytime???
  Hoppas på att få komma på nyinvigningen...*L*

  /Anondoderorsos

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!