tisdag 22 mars 2011

Stora tuttar, Kallingar & Påsättning!

En helt vanlig diskussion hos familjen Birgersson...

"Mamma? Varför har du så stora tuttar för?" Nu igen?! *suck* Börjar bli en tjatig diskussion. "Ja de blir ju större när man har en bebis i magen." Alice tittar på mig med stora ögon och ser ut att ha kommit på världens grej. "MEN MAMMA!! Får pappa större snopp när HAN har bebis i magen då??!"  Tänk så mycket roliga tankar det snurrar i den lilla hjärnan! ;)


Freddy är i Tyskland några dagar och ja...jag hoppas väl att han inte kommer hem gravid...eller? ;)
Alice har haft stora bekymmer hela eftermiddagen och frågat mig om och om igen: "VAD har pappa för färg på sin säng när han är på kurs?!" Ja, det kan ju avgörande...för en 3-åring...haha. Vi har inte fått svar av honom än så hon fick somna ovetandes. Stackars tös!

Själv har jag fått en timmes egentid av allra bästa sort - Fötterna i ett fotbad, hårinpackning, en hel kartong med "La Praline, Tryffes Fantaisie" och dessutom heta Bygglovs-Matte på TV! Oh My God! VEM behöver sex?! ;)Nej, nu ska jag hänga tvätt. Jag passar på att "smygtvätta" nu när Freddy inte är hemma. Jag har inte tvättat mer än ett par maskiner tvätt på elva år...men nu passar jag på, hehe. Har redan gjort tre kallingar rosa, Alice rosa leggins är numera ljusblå och en vit BH är av obestämd färg...coolt! Jag är en sopa...på att tvätta - men man kan fan inte va bra på allt!

Imorgon ska jag lämna Alice på dagis och sen är det dags för INVÄGNING! Skjut mig! Mätte mig idag och jag hade inte blivit en enda centimeter längre sen sist, så det kan jag inte skylla på. Jaja, bebisen verkar må bra där inne i alla fall. Mellan klockan 21 och midnatt är det fest i min livmoder...varje kväll! Underbart!

Imorgon kväll blir det tjejkväll med finaste Edyta som varit på däckfirman idag och frågat efter en tid för påsättning, haha. Ja, alla dessa vårkänslor... ;)

over and out.

//Meekatt.

6 kommentarer :

 1. Hahaha, underbart med en ensamkväll. Kan bara hålla med om Bygglovs-Matte! Han är het som få! ;D

  Freddy kommer bli överraskad över sina nya kallingar, hahaha! Rosa är ju inne och han ska ju vara glad att du försöker åtminstonde! ;D

  Lycka till imorgon och släpp fokus på vikten. NJUT av bebismagen OCH semlor! Det är du värd!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Din tös är för go!

  SvaraRadera
 3. och då var det bara +7 grader, hahaha

  SvaraRadera
 4. Ja, nöden har ingen lag. Hur ska man veta att det måste va varmt för en påsättning?!

  SvaraRadera
 5. Tack för sovrum å väggordskommentarer hos mig!
  Har också en "tuttfixerad" 3 åring.. Ler igenkännande åt en hel del av era familjekonversationer.. Har blivit lite beroende av din blogg faktiskt.

  SvaraRadera
 6. Hahaha det är så underbart!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!