torsdag 3 mars 2011

"Ävla Prickar" & Lite Nyheter!

Ja, då var det torsdag och idag kommer kusinerna ifrån Gävle och piggar upp vår prickiga tillvaro! Alice kämpar på med räkningen...men till och med jag har gett upp nu. Men hon är tapper, skäller ut prickarna emellanåt och säger "ÄVLA PRICKAR" när hon ser dem i spegeln...och ja, jag förstår ju henne. Men snart är det över!

Lite Nyheter - Mekkatt style:

"Slakten - 100 kontor stängs" - Ja, men vilken jävla tur att dessa fantastiskt serviceinriktade människor som nu kommer ut på den arbetslösa marknaden - har byggt upp ett system som fungerar så otroligt bra! Jag menar, när alla dessa människor ska ringa "sitt eget jobb" på måndag och be om blanketter mm - så kommer de ju knappast att bli besvikna när de hör "Var god dröj, vi har hela Sveriges befolkning i telefonkö...och vi fikar!" ÅH vad jag ser fram emot min föräldraledighet och allt smidigt samarbete med Försäkringskassan! *Suck*

"Tre timmar av galenskap" - Här skulle man ju kunna tro att det handlade om en myskväll hos familjen Birgersson i Mellbystrand, men ack nej. Det var bara vår populära Gadaffi som höll ett litet föredrag och gjorde ett kaxigt avslut när han gasade iväg med sin flashiga golfbil. Här har vi en som uppenbarligen INTE behöver kompensera "litet paket" med en STOR bil! Yeyh Gandalf...eller förlåt Gadaffi!"Kungen kanske kan ta extrajobb?" Lyxfällan-Mathias ger spartips till hovet och detta är ju genialt! Jag hörde att de sökte extrapersonal på EspressoHouse i Gamla stan! Plötsligt får "kaffe med kungligt dopp" en helt ny innebörd...även i fina staden!

"Obama snart utan pengar" - Men det var väl slarvigt!? Det är bara den 3:e idag! Hur ska du klara dig till den 20:e när barnbidraget kommer?! Du borde faktiskt försöka föregå med gott exempel...du är ju trots allt en förebild för en del männsikor..?

"Slutsmaskat på bröstmjölksglass" - Nu stoppas desserten "Baby gaga" som varit lite utav en succé i London. VAFAN?! Precis när jag ska börja producera så ska ni sluta äta?! Här såg ju jag min chans att öka på föräldrapenningen i sommar. Tänk...hade ju kunnat sälja "färsk vara" direkt på stranden!?  Myndigheterna är tveksamma och förbjuder glassen för att den framställs av "kroppsvätska" - Och ja det var väl tur att tillverkaren stoppade vid bröstmjölk...


"FBI: Kennedy hyrde ett helt horhus"  - Inte konstigt att våra ledare är panka...slösa på detta vis?!!

"TV4 stoppade säsongspersonal på ”Fuskbyggarna” - Insåg att det var Martin Timell himself som hade byggt skiten!"Northug: Synd för mig att Modin var så dålig" - Inte i magen va?! DÅLIGT läge här i så fall!!

//Meekatt.

10 kommentarer :

 1. Haha man får alltid ett gott skratt när man läser din blogg =)
  H en underbar dag.

  SvaraRadera
 2. Herregud Kvinna.
  Ramlade in här av rena rama slumpen, och maken till asgarv jag fått för det =)
  underunderunderbart.

  Släpp en bok! Snäääälla!

  SvaraRadera
 3. Jag fick "prickar " när jag var 25..Alla sa att jag skulle få hemska följdsjukodomar.Det fick jag.Men inte riktigt som dom trott - nää nyckelbenet gick av..Gissa om min arbets givare vart brydd..Var och red o gick omkull. Men det gick fort på akuten !! Ha ha lite smitta skyndar på sjukvården!!

  SvaraRadera
 4. "Här såg ju jag min chans att öka på föräldrapenningen i sommar. Tänk...hade ju kunnat sälja "färsk vara" direkt på stranden!?" HAHAHAHAHAHA - Du är helt underbar Meekatt! Håller med Jessa - skriv en bok! Din hjärna är inte lik någon annans, och det är endast POSITIVT menat! ;D Kram Anders

  SvaraRadera
 5. ?????

  "Söt Blogg"..????

  Den är juh som en pungaspark på en skrattande hyena...juh!

  Outstanding, frispråkig och totalt underbart crazy...

  Meekatt...!!!
  Säg till henne...!

  Ja, vi vill se första året som en E bok om inte annat...ASG...Fan va nice.

  /Anondoderorsos

  SvaraRadera
 6. Haha härligt inlägg :)

  SvaraRadera
 7. hahah, rolig blogg du har! :)

  SvaraRadera
 8. Tack för alla trevliga kommentarer! :) Kul att ni gillar mitt trams!

  "c...":Haha, smart. Ska köra med det när jag är på akuten. "bara så ni vet har jag kli!" hahaha

  Anondoderorsos: Haha, det är bra att du tar mig i försvar! Har du några bra kontakter i förlagsbranschen?! ;) Lär inte bli så lätt att få fram min skit i ett seriöst sammanhang! *asg*

  SvaraRadera
 9. Men...Serious..
  Det är juh " Good shit"

  /Anondoderorsos

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!