måndag 28 mars 2011

Mamma byter bo!?

"Mamma byter bo" på TV4...skjut mig!

Ja, men det här var ju lysande!? Ta två helt skilda människor...som lever helt olika liv...eller ja, ta  en slarvig mes utan regler och en pedant och elak fan med BARA regler - och låt dem byta karlar i en vecka. Man skulle ju kunna tro att karlarna skulle hoppa högt om de fick hem ny fru en vecka...men istället förvandlas de till fullständiga idioter och förstör totalt alla chanser till lite "waka waka" med sin nya inneboende. Åh vad dumt!

Hoppas inte Freddy får för sig att anmäla MIG till det här programmet...han skulle aldrig ta tillbaks mig om han insåg att det fanns fruar som både tvättar, lagar mat, jobbar och är snygga hela tiden! Han skulle säkert få hem en pedant fan som varken sitter i fotbad eller smörjer händerna i Helosan...eller en som vaxar både benen och "tjolahoppsan" var och varannan dag...OCH tvättar hans kläder utan att missfärga dem...shit! Och jag skulle säkert hamna hos en fet hemmapappa som satt framför TV:n och kollade sport och drack Öl hela dagen...och jag skulle få gå där i skitiga kläder!! Oh no!!

Nej, skulle jag känna av vibbar av missbelåtenhet så tar jag och beställer hem en ny fru till honom! Fick ett mail ifrån KONDOMKUNGEN idag...liiite sent, men tack iaf! (haha) Men det var tydligen rea och kolla vilket klipp:
//Meekatt.

5 kommentarer :

 1. Lysande affärsidé! *asg* Ska genast beställa till min man så han slipper känna sig ensam när jag är på jobbet! ;D

  Eva,

  SvaraRadera
 2. Du är underbar, haha. "Och jag skulle säkert hamna hos en fet hemmapappa som satt framför TV:n och kollade sport och drack Öl hela dagen...och jag skulle få gå där i skitiga kläder!! Oh no" HAHAHAHA

  SvaraRadera
 3. Hahahaha..underbart!! Jag kan säga med handen på hjärtat att din man hade inte velat byta ut dig oefter att ha haft en amitiös kvinna hos sig...vet du varför? Då sätts det helt plötsligt mer krav på honom att leva upp till en högre standar..min man var förbannat nöjd när jag kom hem ; )

  SvaraRadera
 4. ASG...
  Vad gör vi inte för en vaxad "tjolahoppsan" och rosafärgad tvätt...*L*

  /Anondoderorsos

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!