måndag 21 mars 2011

Halv åtta hos oss!

Freddy: "Vad fick du för mat på dagis idag Alice?"
Alice: "Jag tror det var köttfärssås..."
Jag: "Tror du att det var det?"
Alice: "Men jag tyckte inte om korven mamma!"
Jag: "Men det var nog inte köttfärssås om det var korv i. Det brukar man ju inte ha i köttfärssås."
Alice: "Nej, jag tror att det var kastanj!"
Freddy: "Kastanj? I maten?
Alice: Ja, kastanj var det!"
Jag: "Var det gott då?"
Alice: "Ja, men jag vet inte vad det kostade!"

Hm...ikväll åt vi i alla fall våfflor - med bär och grädde och plötsligt känner jag att det är helt okej att INTE äta semlor. VÅFFLOR funkar PRECIS lika bra! Var ju tvungen att inviga det nya fina våffeljärnet vi fick av finaste "bonus-morföräldrarna" Inger & Kjell förra veckan. Ett lyxigt dubbelt - nu när vi snart är fyra i familjen - och jäklar vad det gick undan! Både med bakandet och ätandet...Nej, nu är det "Ullared" på kanal 5 och Ola-Conny och Morgan ska mysa till det med Surströmming-skiva. Jävla tur man inte har lukt-TV! Efter Ullared är det "En unge i minuten"...och återigen kommer jag sitta klistrad framför TV:n med benen hårt korsade och tänka "HUR FAN KUNDE JAG GÖRA OM DET HÄR?!" Hjälp!!

//Meekatt.

2 kommentarer :

  1. Barn är underbara när dom tänker lite snett :)

    SvaraRadera
  2. Åh vad jag önskar jag hade samma minne å samma förmåga som du att sätta ungarnas underbara kommentarer å funderingar på pränt!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!