onsdag 16 mars 2011

Frukostkrav, Grannar & Ullared

FRUKOSTKRAV IFRÅN EN 3-ÅRING:

"Bolibompa på TV'n och INGA kläder på!" - check! Vi rullar ner persiennerna och äter nakna - bara det är tyst!

"2 sorters flingor, så som pappa har...med mjölk och päronkräm och INGA bananbitar i Müslin!" - check! Varför göra det enkelt Freddy? haha

"Apelsinjuice i flaska, inte i glas mamma! Får jag inte i flaskan så RAPAR jag mamma!!" - check! Vi vill ju inte att magen ska balla ur bara för att du dricker ur glas Alice! Flaska blir det!

"2 SMÅ "GYLLIGA" mackor. Såna små som Dina äter på dagis med dagiskorv och inga kanter och inga kanter på korven heller!" - Eeeh...? Vad är det med alla dessa förbannade kanter. Jag trodde jag var smart som köpte runda mackor - men nu var hela jävla mackan en stor kant!? ÄT eller svält!?

"Lite bär. Har du inga hallon som inte är kalla mamma?!" - skjut mig! Vem tror du att du är?!FRUKOSTKRAV IFRÅN EN MAMMA:

"Försök att inte spilla ut allting nu Alice så ska mamma bara micra lite gammalt kaffe" - check! Tack Freddy för att du alltid lämnar lite i kannan, haha.


Idag blir det en BRA dag! Vi tog sovmorgon och vaknade inte förrän grannen började såga ner sina träd...klockan HALV ÅTTA på morgonen! Skjut dig! Vem fan sågar ner träd klockan halv åtta på morgonen?! Du är ju för fan pensionär...du MÅSTE ju inte gå upp tidigt precis! *suck*

Klockan elva ska lillfisen lämnas på dagis, sen blir det lite pluggande och i eftermiddag är det minsann JAG som åker till Ullared och raggar på Ola-Conny och Morgan! Ska bara leta fram mina "Jag älskar Morgan-trosor" och se om jag får dem på mig. I värsta fall får jag väl ha dem på huvudet!?

over and out.

//Meekatt.

6 kommentarer :

 1. Inga dåliga krav det där.
  Ser fram emot lite bilder på dig och Morgan i nästa inlägg!! *lol*
  Anders

  SvaraRadera
 2. HUR kan du åka till Ullared utan mig?!?!?!?! Hmpf...

  SvaraRadera
 3. Haha, förlåt Em!! Men LOVAR att tänka på dig när jag är där! ;)

  SvaraRadera
 4. Åhhh vad jag också vill till Ullared!! Jag har aldrig varit där (måste vara den enda i Sverige som INTE varit där!) men vi har ju ganska långt dit och ska jag nån gång åka så vill jag ju ta med en hög med pengar. Men den där högen finns liksom aldrig och resan blir inte av :(
  Ta några kort åt mig.. :)

  KRAM söta du!

  SvaraRadera
 5. Micra gammalt kaffe? Tror jag gjort det nån gång när jag haft en nära döden upplevelse på grund av baksmälla från helvetet! Alltså totalt desperat...
  /Duden

  SvaraRadera
 6. Saija: Ja, en hög med pengar krävas ju...men yeyh vad roligt det är! ;) Såg tyvärr ingen utav hunkarna...nästa gång! Kram!

  Duden: Totalt desperat..? Låter som mig! haha

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!