fredag 25 mars 2011

Bebislängtan, Pittögdhet & Grisarslen!

Imorse vaknade Alice klockan halv åtta, bad om en välling och sen låg vi och hade morgonmys till klockan halv elva i dubbelsängen! Åh, vad jag älskar att ha en morgontrött liten tös, haha. Vi var båda lite "dagen efter" idag efter gårdagens kusinmys så vi behövde ta igen oss. Alice frågade mig igår: "Men maaammaaaaa, är det sommar ute nu?" Jag förklarade att det var vår ute och att det dröjde lite tills det blir sommar. "Men vi HAR ju en bäbis nu!?" Ja, heh...men lilla Estelle fick vi tyvärr lämna tillbaks. Så vi får snällt vänta på syskonet ett tag till...och under tiden fortsätter jag bli tjock, galet storbystad och kissa var tionde minut! ÅH, vilken tid det tar!!Efter en riktig hälsofrukost...eller nej...efter lite nygräddade frallor med påläggschoklad och varm Oboy, ringde vi till Edyta och frågade om hon ville följa med ut på äventyr och Yeyh - det ville hon! Äventyret...var City Gross! Ja, jag är småbarnsmamma...mer äventyr klarar jag inte av! Redan på grönskasavdelningen hade jag tröttnat på Alice tjat och försökte liva upp stämningen på vår lilla trio genom ett gammalt klassiskt "JAG TAR TVÅ SÅ KAN JAG EDA DEN ENE" på min bredaste skånska när jag valde gurkor. Jättekul...tills jag vände mig om och insåg att "hunken vid tomaterna" hade förflyttat sig till mig och gurkorna...vilket innebar att han fick halva meningen rakt i ansiktet. Skjut mig!

Efter en timmes aggressiv storhandling och en massa skäll på Alice kom vi äntligen ut...och då skulle det såklart åkas häst! VEM kom på att man ska ha såna skitgrejer i butikerna!? En ful häst...som juckar konstigt fram och tillbaka...och dessutom kostar 10 kronor!? Och hur många föräldrar har en tia just när hästfanen uppenbarar sig?! INGEN! Tur att tuffa Edyta var med och vågade växla med de aggressiva "Bingo-lotto-tanterna" så att jag kunde föreviga detta fantastiska ögonblick! Kan ju tillägga att Alice precis kommit på det fantastiskt charmiga knepet att leka "Pittögd". Och nej Edyta, det finns inget bättre ord...i Skåne!


Visst blir man stolt i sitt mammahjärta?

På vägen ut ifrån City Gross tappade SJÄLVKLART Alice sin blå ballong och det blev ett JÄVLA liv på henne. Jag försökte rädda upp situationen med ett fint "Men gumman, nu flög den kanske upp till mormor i himlen!" Då fliker Edyta in "Nej, den blev påkörd av en bil och gick sönder!" Hahaha, du är underbar Edyta! Ärligheten personifierad!

Så här säger Edyta grattis på Våffeldagen:


Tack!!

Så här firar hon själv:


Haha, smaklig måltid vännen!

Nej, ska väl snart avsluta mitt fotbad i Alice badbalja, försöka tvångsnatta en övertrött 3-åring, smörja in bebismagen med kokosfett, läpparna med Idominsalva och händerna med Helosan! Tur vi inte har latexlakan...jag hade fan glidit av efter allt smörjande!

over and out.

//Meekatt.

6 kommentarer :

 1. Grattis till den extra kromosomen...;-)

  Puss puss Fia

  SvaraRadera
 2. Vem kan säga nej till en knorr??!!?

  SvaraRadera
 3. ååhh usch sånadär grisknorrar köpte jag till min hund i somras.. Dom åkte rakt in i frysen och fick ligga i en ensam låda i 6 månader innan jag vågade peta på dom. SÅ ÄCKLIGT! Uäk!!!

  haha det såg så gott ut med melon!

  SvaraRadera
 4. Säker på att du inte har latexlakan.

  SvaraRadera
 5. Hahaha latexlakan skyddar ju mot annat än bara salvor ;) eller hur ;)

  SvaraRadera
 6. Haha, har absolut INTE latexlakan till vardags i alla fall. Vi har en 3-åring i "mittelen"!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!