söndag 6 mars 2011

Alice gästbloggar! ;)

Här underhåller jag min pappa med lite munspelsmusik under tiden gungorna byggs ihop! Jag är grym på munspel! Förstår inte varför inte ALLA spelar munspel!? Det är ju hur enkelt som helst!! Bara att andas hårt i det - eller skrika i det!! Skitbra!


Mamma sa åt mig att "se lite snygg ut" så vi kunde skicka en fin bild till farmor! Och ja, detta var nog mitt snyggaste just då:


Själva bygget av gungställningen var minst lika kul som invigningen! Jag lärde mig att säga "Penis" idag. Det ska man tydligen säga när skruvar inte passar i sina hål, eller när det fattas brickor...eller bara när man fryser om fingrarna..."Penis" - Jättebra ord! "Aj som fan" är också ett jättebra uttryck! Det använde jag och pappa flera gånger idag!

När vi hade kommit in hade jag en diskussion med mamma och pappa i köket:

Jag: "Pappa, får man egentligen säga Penis?"
Pappa: "Nej gumman, det får man inte"
Jag: "Men pappa, DU sa ju det!"
Pappa: "Ja, det var dumt. Man ska inte säga så!"
Jag: "Mammaaaa...får man inte säga "Aj som fan" heller? Eller "Jävla Penis"?"
Mamma: "Nej gumman, det får man inte. Det var dumt att säga så".
Jag: "Men vad ska man säga då???!"
Mamma: "Ja..."dumma" kanske...eller "katten också"?"
Jag: "Jahaaaa..."Katten också - DUMMA Penis!!"
Mamma & Pappa: *suck*Ja, lite övning krävs nog...haha..men jag kan FAKTISKT inte va bäst på allt!?

Tack Farmor för gungorna!

//Alice.

7 kommentarer :

 1. Hon kan så mycket bra saker, er dotter! Och fantastisk inlärningsförmåga! Hon kommer gå långt! ;-)

  SvaraRadera
 2. UNDERBART!!! =)

  SvaraRadera
 3. Hahaha, underbart Alice! Vilken liten bloggare! Grattis till gungorna!

  SvaraRadera
 4. hahah, vad gulligt! grym gästbloggning ;)

  SvaraRadera
 5. Haha, vilken festlig en!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!