torsdag 17 februari 2011

Sömnproblem, Google & SD-matte!

Hallå!?!? Igår var det Leif GW som var borta...nu är Sverker är också försvunnen! Vad är det som händer i TV? Ett PLUS utan Sverker...blir ett fett minus! *suck* Så, istället för "Ska det verkligen va så här-Sverker" fick man se en blonderad Charlie med halsfluss och en svullen Mattias gå runt och fråga folk på stan om de sover bra eller dåligt...NEJ! Vi sover inte bra - vi hänger ju på Facebook dygnet runt. Vi har inte TID att sova! Vem ska uppdatera vår status...om vi ligger och sover!?? Dyra kuddar, äckliga teer, sovmössor, öronproppar, sömncyklar och menscyklar och fan vet allt. Gå och LÄGG ER, blunda och SOV!? Jag kan faktiskt sova när som helst, var som helst...och hur som helst...men sån é jag! ;)


Antalet besökare på min blogg rullar på och även antalet följare på Bloglovin och det är jättekul! Tack för alla fina/roliga kommentarer!! Återigen förundras jag över vad folk pysslar med ute på "Google". Bl a. följande sökningar har gjorts den här veckan som har lett in till "my world":

* "Gravidblogg" - Åh, vad besvikna de blivit! Får väl slänga upp en magbild - Freddys håriga mage - duger den tro? Min är mest svullen av alla semlor...inget jag vill skylta med i bloggen! ;)
* "Stayups" - I wish...eller ja...Freddy wish! Stödstrumpor säger jag!
* "Fleecehuva reklam" - Marie!! Jag VET att det är kallt i Gävle, men det är INTE ok!
* "För sån é jag" - Nej! Sån é ju JAG!!
* "Matematik B + prov" - Fusk...??
* "Meekatt naken och Malin Birgersson naken" - Men hallå! Nu igen?! VILLE vi verkligen se det där? NEJ; det ville vi ju inte! Är det naket ni vill se...får fan Freddy offra sig...igen! haha

Ja, jag får iaf hoppas att ni som av misstag trillat in på bloggen inte blivit allt för besvikna! Och för dig som sökte lite svar på ditt hemprov i Matte - Varsågod:  
//Meekatt.
4 kommentarer :

 1. "Jag kan faktiskt sova när som helst, var som helst...och hur som helst...men sån é jag! ;)

  Ja, men du räknas ju knappast, du är ju gravid! :-p (Som om du inte visste det liksom)

  SvaraRadera
 2. Hahaha, är jag?!?! Nämen! ;)

  SvaraRadera
 3. Näjmen.. Haha, sömnhygien var det ju. Har ingen koll på det..

  jag vill också ha fler på bloglovin, jag har ganska många läsarem men få saknar Bloglovin´ TRIST VA?

  300 i veckan är väl ganska lagom =)

  SvaraRadera
 4. *LOL* Klockren länk! Du är underbar! Avslutar alltid kvällen med en titt på din blogg och somnar alltid med ett leende! Tack! /Johan

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!