torsdag 24 februari 2011

Skola, Kissie, Bloggar & Dagens Outfit!

Sådär - då har jag anmält mig till mina 4 sista kurser på utbildningen och från och med måndag är det 125 % som gäller! Men då hinner jag bli färdig Statsminister precis lagom till bebisen (eller semlan) tittar ut! ;) Ska bli så skönt att bli klar och slippa alla jäkla tentor och inlämningsuppgifter! Blir ju rena semestern med en liten nyfödd här hemma...haha...(eller hur?!)

Kollade in statstiken på min blogg och det fortsätter ju bra! 120 följare och ca 400 unika besökare/dag. Shit - jag kanske borde börja blogga om ngt vettigt nu då?! Men jag har inget vettigt i mitt huvud...hur ska det här gå till?! Kollade in lite populära Bloggar och inser att jag måste tänka om totalt!! Jag är heeeelt fel ute, haha.Den mest "eftertraktade" bloggerskan i Sverige har ca 26 300 prenumeranter på bloglovin! Det är helt galet! Ja, och förutom att en halv människas kroppsvikt skiljer oss åt - så är vi varandras totala motpoler...i allt. Jag har ju ingen chans här i cyberspace... ;)

Hon bloggar om kläder som hon får gratis...och som hänger på hennes utsvultna kropp - Jag bloggar naken - för jag, min bebismage och mina badbomer kommer inte i mina kläder längre! Hallå!?

Hon skriver hur många kalorier hon äter varje måltid, vilka olagliga bantningspreparat hon använder och tipsar samtidigt unga tjejer om hur man ska få upp maten om den skulle råka stanna i magen - Jag bloggar om var man hittar godast Semlor...och äter dem...massor av dem!! Och FY FAN vad gott det är, hahaha.

Hon lägger upp bilder var och varannan dag på sig själv i "Dagens outfit" (som hon självklart redigerat för att se smalare, brunare och konstigare ut) - Jag inser att INGEN vill se mig osminkad...i mina svarta träningsbyxor, utan BH och med en alldeles för tight tröja. Alice sa imorse "Mamma, du sticks om benen - och ska du verkligen va sådär svart i ansiktet?" Äsch, lite gammalt smink och taggar på benen...(förlåt Freddy!)  Men vafan "dagens outfit"?! VEM bryr sig?? Men är det sån't ni vill se ska jag införa detta när bebisen kommit - "Dagens diaper-look". Annars kan jag ju alltid smygfota Freddy på morgonen och lägga ut bilder på honom...varje dag...?


Det HÄR blir dagens outfit på badhuset - Bikiniöverdelen passar inte längre!

Nu ska jag raka benen, packa badkläder och hämta Kravallis på dagis! IDAG är det dags för BADHUSET! (skjut mig) Men ikväll blir det middag med "brudarna" - Yeyh!!

//Meekatt.

15 kommentarer :

 1. HAHAHA, fortsätt att vara precis som du är. Det är ju därför vi tycker så mycket om dig! Kissies blogg är en katastrof, hon lever på att sprida en massa skit, du sprider inget annat än glädje bruden! /Eva

  SvaraRadera
 2. fy bubblan vilket bra inlägg. eller hela bloggen kanske är så här skoj hittade just hit. Du kan verkligen fånga en med din text:)

  SvaraRadera
 3. *skratt* Tack Eva! Är nog ingen större risk att jag ändrar på mig. Jag är ju sån här...! ;)

  ida: Tack! vad kul att du hittade in till mig! Följ gärna bloggen - och ja - jag håller nog ganska jämn låg nivå igenom alla inlägg, haha.

  SvaraRadera
 4. Haha underbart! fortsätt så ;) hoppas du får en grymt bra dag!

  SvaraRadera
 5. HAHAHAHAHAHAHAHA - dagens outfit! Du är underbar! /Erika o gänget

  SvaraRadera
 6. Ja, frukt & glass är det enda jag får i mig nu.
  Har bara ätit riktig mat 2 gånger denna vecka =/
  Hoppas på att det går över fort :)

  SvaraRadera
 7. Hej. Va kul att du "halkade in till mig =) Tack för den fina kommentaren =)
  Gillade din blogg. Du har just skaffat dig en ny premunant (stavas det nog inte)
  Ha en underbar kväll. Och njut v allt gott som man kan äta. Det gör jag =)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Största orsaken till att vi gillar din blogg är ju att du inte skriver som många andra populära ;)

  SvaraRadera
 9. Håller med föregående talare, det är precis därför vi gillar din blogg. Det är inte massa dagens outfits och "såhär ser du snyggare ut (not)"-grejer. Heja Heja de som bloggar om vardagens bekymmer och är ärliga, och särskilt när det gör på ett sådant humoristiskt roligt sätt som du gör det (folk vet ju precis hur jobbigt det är, fastän du skriver om det på ett så roligt sätt) :D
  Jag önskar att fler bloggade som du!
  Go go go för Ärligt & Härligt!

  SvaraRadera
 10. Do Ya shit....Nuthin else.
  Du är bäst.

  "Bloglover"
  /Anondoderorsos

  SvaraRadera
 11. Underbart ! fortsätt at vara på riktigt för det är inte plast dockan Kissie..

  SvaraRadera
 12. Naaaaaw - tack alla fina som tycker om mig som jag är! ;) Helt naturligt katastrofal! hahaha

  SvaraRadera
 13. Precis, det är ju därför VI GILLAR DIG!!!! För att du INTE är sån som tex Kissie...
  :)

  SvaraRadera
 14. Sv: Haha du ogillar hårbotten du med? :P Kepsar har den värsta lukten! Gillar inlägget ;) Klockrent

  SvaraRadera
 15. Uff, är så trött på de där fejkade o tillgjorda tonårsbloggarna som dominerar blogglistorna. Fattar inte att nån vill läsa dem på daglig basis?! hugaligen!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!