lördag 5 februari 2011

Nakenbad, Nyheter & Melodifestival!

Om någon tyckte sig se en vilsen och smått hysterisk Knubbsäl i Båstadtrakten idag, var det bara jag som hade kastat av mig alla kläder och hoppat i havet! På vägen in på kallbadhuset sa de till min syster och mig  "Om ni ska bada i havet idag så var försiktiga - det blåser kraftigt!" . Fan - jag som hade blåst upp luftmadrassen, blandat soliga drinkar och laddat för flera timmar i det nollgradiga vattnet...?


Lite nyhetsuppdatering!

"Ranelid åkte ut!" - Jag förstår fortfarande inte hur han åkte IN! De släckte lamporna i inspelningsstudion vid ett-tiden inatt. Ranelids tacktal förväntas vara klart imorgon söndag - runt lunch.  *suck*

"Wolves förstörde festen för United" - Men vafan fröken Wetterstrand!? VAD krävs för att vi ska få skjuta de jävlarna?

"De vill ta över men får inte. Alla kandidater till partiledarposten för S anses olämpliga" -Har ni råd att va så kräsna egentligen?! Var glada att någon vill ta hand om skiten!! Jag vinkar fortfarande med båda händerna här och är beredd att styra upp (och styra om) er politik! Bara ring!

"Det råder språkförbistring i Eslövs kommunfullmäktige." - I Hallandsposten kan man idag läsa att den Danskbördige Sverigedemokraten Arvid Frandsen har retat gallfeber på socialdemokraten Gabriel Barjosef, som ilsknade till vid senaste fullmäktigemötet. Tydligen kan inte den stackars Sverigedemokraten göra sig förstådd ibland skåningarna och detta ställer såklart till problem och ilska! Men vi vet ju alla hur Jimmie Åkesson känner: "Det är inte LÄTT att lära sig svenska!". Nej, se till att isolera dansken ifrån alla andra danskar - omedelbart!! Göm alla röda pölser, all öl och alla rödhåriga människor så ska det snart bli människa av honom med!

"Flygplan träffades av laser" - Ja, då kan vi ju med ganska stor säkerhet utesluta "Lasermannen" ifrån Malmö!

"Dundertabben i direktsändningen!" = Rickard "Bingolotto" Olsson. Är det det BÄSTA vi har SVT!? TUR att jag har en snigel i ögat säger jag bara! Och förutom att han var med och sänkte programmet undrar jag - VEM fan var "Karlsson på Taket-Rasmus".(?)..och VARFÖR var Steve Urkel dansare till Dannys nya Ekebo-hit?! Jaja, nu är Melodifestivalen igång i alla fall och ikväll FILAR (!) Danny a.k.a Haddaway-light  med Pommac medan Nanne försöker kränga av sin bajskorvskostym!
Nu ska jag försöka lugna Alice som förtvivlat letar efter myror i trosorna efter Freddys "Har du myror i byxorna Alice?!"

Lördag....over and out!

//Meekatt.

4 kommentarer :

 1. Tja M!
  Och jag som tyckte att min
  blogg (www.cashtips.se) var bäst...?
  Men den här är ju helt:
  -FANTASTISKT BRA!!!
  Så man känner sig ju som den "eviga
  tvåan" för tillfället...!
  Keep up the good work, Meekatt!
  //F

  SvaraRadera
 2. Haha, vad är det där för jävla smygreklam?! ;)
  Men ja, du är så välkommen! Tar betalt i fjäsk så det löste du galant! Haha

  SvaraRadera
 3. Äntligen nyheter! Nu är man med i matchen igen, tack Malin! *lol*
  Bara DU kan se Steve Urkel i den stackars dansaren, hahaha! Men ja, det är likt!! Kram!

  SvaraRadera
 4. Men f.n i h..vete...
  Man badar INTE i kallvatten...
  Saknar ord...HUVVA.

  Men..
  Hur ska Farbror Blå veta om lasrarna dom beslagtar är starka nock att lysa ner ett flygplsn om dom inte får testa.
  För det är väl inte test av nya hastighets laser pistolen som även klarar Gumball raceputtarna.Och beiga kinderegg...Fniss

  MeeKatt du har mitt stöd om du ställer upp.
  Nån måste ge rådjursögat Reinfeldt en omgång.
  Även om han polar med Harry Potter och har fått låna "dendärgörhögerpolitikenosynligmanteln" så måste vi ha ett riktigt alternativ...*L*
  Meekatt for President...öööh
  Näää..menar "Partyleader"...hihi
  "We can always party on our own"

  Kunde inte låta bli juh.
  /Anondoderorsos

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!