måndag 14 februari 2011

Kärlek! Bara kärlek idag!

Ja, då var det Alla Hjärtans Dag och kärleken flödar på Facebook som aldrig förr! Herregud vad alla älskar varandra - det är ju helt galet!? Var kommer alla dessa varma känslor ifrån och var har de varit fram tills idag?! Men - YEYH för kärleken såklart! Bättre idag...än inte alls! IDAG älskar jag Alice exakt heeeela dagen - fast jag vaknade till "Maaaammaaa, det var inte meningen, flå´t!"...och ett helt paket O'boy-pulver uthällt i min renbäddade dubbelsäng! *suck*

Men men, det kunde varit värre! Det kunde varit...Isopropanol!? ;)
Vi kom upp i alla fall, ringde dagis och meddelade att vi har en "feberfri dag" hemma och laddade framför "Tingeling" med god frukost och tända ljus! (Imorgon - när det inte längre är lag på att vara snäll - ska jag gräva ner Tingeling-filmen ute i trädgården brevid "Tweenies"-filmen och "Teletubbies"-filmerna...för sån é jag!)


Nu ska vi göra oss lite snygga och ge oss iväg till Mödravården för att vägas in och lyssna på hjärtljud! Hoppas det sker i den ordningen så man kan ta en fika efteråt utan att må dåligt! ;)

Och ja, jag ska älska min lilla tös heeeeeeela dagen lång...trots att hon säkert kommer skrika ut min vikt inför alla vi möter idag!
Alice, min lilla Kravallis:

 "Aaaaaaaj Laaaaaav Jooooo....Antillll De Eeeeeeend Ooooooooooov Taaaaaaaaaaajm!!!!"//Mamma.

(Vi har ju alltid Paris...)
8 kommentarer :

 1. NAW va fint! <3
  Ha en underbar dag full med kärlek vännen!

  Men ja, det är FAN vad ALLA ÄLSKAR ALLA idag! Har vi kommit till Days of our lives? HAHAHAHAAHHAA! Nej just det är ju platsen där ALLA ÄLSKAR MED ALLA! Och inte bara en dag, utan alla dagar! Såg du skillnaden? HAHAHAHAHHAHAHA!!!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. ~ ♥ Lovely Kidz ♥ ~14 februari 2011 12:55

  Tack för fina ord hos mig =)
  Ha en riktig mysdag med tjejen. Det är väl härligt att hon vill dela med sig av sin vetskap ;)

  SvaraRadera
 3. Hahahaha jag gillar att du är sådan. Och du kram på alla hjärtans dag. =)

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket!
  Längtar tills inga kläder passar, gillar ju att shoppa så ^^

  Du har helt rätt, det ska ju inte gå bra jämt!
  Fast pojkvännen skulle väl inte klaga om jag sprang runt naken precis haha! :D

  Roligt med en gravidblogg, kommer fortsätta läsa!

  SvaraRadera
 5. brianse: Desamma till dig! Och ja, vad är det med alla?! Days of our lives - hahahaha!

  Flerbarnslivet: Tack, det ska jag ha! :)

  evelina: Haha, vilken tur! Kram kram!

  SvaraRadera
 6. Ja, vi hade tur som hade en bebi som sov första halvan av undersökning och då passade hon på att knäppa av några bilder:)
  Kul attt du gillade headern:)
  Vilken vecka är du i??
  kram kram

  SvaraRadera
 7. Isopropanol...Isopropylalkohol...
  Tekniskt ren sprit för rengöring av diverse saker.
  Illgiftigt för den som undrar.
  Var fick du det ifrån...?...Imponerad...*L*

  /Anondoderorsos

  SvaraRadera
 8. Hej! Ja det är såå härligt det tycker jag du gör rätt i! och choklad på det, va härligt :D Jag lägger till dig på Bloglovin och hoppas du vill göra detsamma :) Fin blogg, och snygg bakgrund med texten :) Ha en bra kväll Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!