söndag 13 februari 2011

Isopropanol, Invägning och Semlor...igen!

Idag har Alice suttit i vinterträdgården halva eftermiddagen och hjälpt Freddy bygga om en utav husets alla X-boxar...till något vi behöver mer hoppas jag? En jaquzzi...eller en kyl för Semlor att ha brevid sängen kanske? DET hade jag fan velat ha!! Jag har hört Alice upprepa orden "Kylflens", "Isopropanol" och "hjälpa pappa" i flera timmar. Hon kan inte säga "Spagetti" - men hon KAN säga ISOPROPANOL! Ja, det är ju säkert bra...någon gång...? Men men, hon är verkligen inne i sitt projekt och går lös med verktygen som om det var det sista hon gör här i livet...och med tanke på hur det ser ut...är det ju ingen omöjlighet att det är det heller?! Hm...?Imorgon är det Måndag, Alla Hjärtans Dag och dessutom dags för INVÄGNING hos Barnmorskan! Oh NO! VARFÖR ska man väga sig hos Barnmorskan egentligen?! Vem kom den idén?! Och hur fan kunde jag växa fyra centimeter på bara tre veckor?! Det måste vara något slags rekord i "Håll-ditt-BMI-stabilt-under-graviditeten"!? Yeyh! Men allvarligt...jag måste nog sluta med semlorna! Jag kommer ju bli tre meter lång annars - och då gör nog Freddy slut!? Köpte finaste bodyn till "bäbisen" i magen på Lindex idag! Ibland - blir man bara lycklig när man hittar "ett plagg som det står MALIN på", som mamma hade sagt! Mina bäst spenderade 79 kr i år! (Hoppas bara att jag inte äter upp den inatt!)


 Ja, vem vet...blir kanske en liten "Selma"...eller "Selmer"...?

**********************************************************************

Nej - nu ska jag krypa ner med min snoriga och febriga tös i sängen och kolla på Solsidan!

Lyssna på Ellie Goulding och njut:

 


//Meekatt.

6 kommentarer :

 1. Yihaaaa vilken passande body! Det kan ju hända att bäbin ser ut som en semla iallafall, vid födseln. Äter du NÅGOT annat??? Haha...

  Och du, det ÄR bra med tekniska ungar! Mer och mer teknik blir det i framtiden...

  Tack förresten! Min förra design/sida hade jag byggt helt själv men den nuvarande är en färdig layout som jag gjort om en del...

  Jag bygger bara sidor i wordpress, det absolut bästa bloggverktyget.
  Jag kan starkt rekommendera dig att köpa en egen domän (fast det kanske du har?), ett webbhotell (manufrog är superbilliga och BRA!) och köra på wordpress istället.
  Du har MYCKET mer valfrihet så...

  Bara ett tips :)

  Go alla hjärtans dag på er!

  SvaraRadera
 2. Saija: Jag har laddat ner wordpress och ska sätta mig in i detnu - alla säger att det ska vara bäst så jag får väl ge min otekniska hjärna en chans! Annars får jag väl ta hjälp av min tekniska dotter! *skratt*

  Domän har kan köpt, meekatt.com :)

  Äter ngt annat...? Whyyy!? Det finns väl ingen anledning!? Hahaha

  Tack för tips! Ha en gó Alla Hjärtans Dag!

  SvaraRadera
 3. HAHAHAHA - bodyn är ljuvlig! Åh vad glad jag blev att du la ut den låten. Hört den på radion men visste inte vem det var. Underbar låt!!

  Kram Sarah L

  SvaraRadera
 4. Hahaha:D Vad söt! Den måste jag ju nästan också köpa;)

  SvaraRadera
 5. HAHAHA perfekt babybody du har hittat! XD
  Och vilken underbar bild på din dotter! ...påminner om mig då jag var i hennes ålder (iaf som jag fått beskrivet för mig).

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!