onsdag 9 februari 2011

Idiotförklaring, Besiktning & Gruppsex!

Morgonens diskussion - kl 06,52 i dubbelsängen:

Jag: "Ska vi åka och bada idag efter dagis Alice?"
Alice: "Schhhh!"
Jag: "Men, vad är det?" (*trött och sur som vanligt på morgonen*)
Alice: "Kan du va TYST mamma?! Jag pratar FAKTISKT i telefon!"
Jag: "Okej, förlåt gumman."... Alice kryper ner under täcket...
Alice under täcket: "Ja, mm, ja, mm, okej, hahaha, jaaaa precis, nej, mamma är dum! Okej, vi ses imorgon! Hej då!!"
Jag: Skrattar och säger "Fick inte jag prata gumman?"
Alice: "Men mamma, det var ju ingen RIKTIG telefon!! Det fattade du väl?"
Jag: Suck...idioten igen!! Säger inget - men tänker "Jävla unge"!
Alice: Blänger surt på mig och säger "Mamma, skit i det nu. Ska vi gå upp eller?!"

En stund senare inne på toaletten:

Alice skriker rakt ut när Freddy ska klä på henne. Jag säger "Vad händer?!" Alice svarar "Jag har ont i benet!!!". Jag skojar med henne och lägger fram ett riktigt klassiskt föräldraskämt och säger "Herregud gumman, vi kanske måste amputera!" Alice tittar på mig som om jag vore en idiot och säger "Men mamma, jag behöver ju bara klia lite!" *suck igen* VARFÖR måste jag gå upp med dem på morgonen?! Freddy är ju uppe i alla fall, jag är bara sur och får börja varje dag med att bli idiotförklarad av en 3-åring! Vad fan hände egentligen?! Och nu ska vi ha en till...HUR tänkte vi där??!
Jaja, Alice kom iväg till dagis och jag gav mig iväg till stan för att besiktiga mitt biega Kinderägg och Wiiiiih vad bra det gick!! Jag hade stretchat innan och tryckt upp brösten till hakan - helt i onödan! Behövdes varken våld eller bröst...tjejen var 1,50 lång...hade hon muckat hade jag kunnat kväva henne mellan brösten!? Men ja - förutom en trasig lampa (*idiot*) så var det bara att tuta och köra hemåt. Höll iofs på att köra rakt in i porten i rent glädrerus på vägen ut, men det klararde sig!

********************

Jag körde inom City Gross på vägen hem och i kön stod det två tjejer framför mig och diskuterade högljutt. Den ena tuggade tuggummi med öppen mun - hela tiden (skjut mig!) - och den andra var otroligt trög, haha. I alla fall...diskussionen löd såhär:

Tjejen med tuggummit: "Ja, men han åt min Semla med igår, haha. Jag åt en apelsin istället! Fatta så mycket points det blev för honom! Och jag har sparat över 25 st till helgens fest! Fatta!! Är sååå nöjd!"
Tjejen utan hjärna: "Men om han åt den fick väl du inga extra?"
Tjejen med tuggummit: "Nej, men fatta bra att jag kunde låta bli den! Är så stolt över mig själv! Och ikväll kommer Mamma med middag men jag ska äta min viktväktarpaj istället. Då sparar jag minst 10 till!"
Tjejen utan hjärna: "Men jag fattar inte...det du väljer att inte äta kan du väl inte räkna som pluspoäng, eller kan man det? I så fall kan jag ju tänka att jag ska äta en Pizza, men strunta i det och få flera hundra points till lördag!?"
Tjejen med tuggummit: "Nej"...och en jättesuck, hahahaha.

Underbar diskussion. Man blir glad i hela kroppen när man hör hur tröga människor resonerar. HUR kan man VÄLJA BORT en Semla frivilligt för att få skriva ner EN SIFFRA i en jäkla bok?! VEM blir glad av det?! Tänk om jag skulle införa Points-systemet här hemma?! Jag och Freddy ska bo på hotell och lyxa oss i helgen - UTAN barn!! (Ja, magen får jag ju ta med mig iofs, haha) Men om Freddy kommer ikväll och är på myshumör (*skratt*) ska jag då säga "Nej, älskling. Det vore nog klokt om du lät bli det där! Slå dig själv hårt i ansiktet istället så spar du 15 poäng!"?? Och sen gör jag samma sak imorgon..."Nej, hjärtat...det där är inte bra för dig. Vill du ha en lusing istället så spar du 15 poäng till...och klarar du att hålla emot imorgon med...då jävlar har du sparat ihop till gruppsex på lördag!!" ?? Jag vet inte riktigt...lagom...är nog bäst!?


Nu ska jag stirra på mitt tentaresultat (54 poäng av 54 möjliga, yeyh) och hälla i mig lite kaffe innan det är dags att hämta hem Kravallis! Fan vad bra jag är! Vem kunde ana?!

//Meekatt.

13 kommentarer :

 1. Fy faan vad roligt inlägg!! :)
  Sitter och skrattar på jobbet så jag får ont i magen. Men jag vill ju inte säg varför och avslöja att det blir gruppsex i helgen! ;)

  SvaraRadera
 2. Hahahaha, ingen semla ikväll då älskling!! ;)

  SvaraRadera
 3. WOW VILKEN UNDERBAR BLOGG! DU SKRIVER SÅ BRA MEEKATT! TACK FÖR GAPSKRATTET, HAHA! /MONA

  SvaraRadera
 4. Åh vilken fin blogg du har!
  Allt bra med dig? :)

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig tös du har! ;D
  Och ja, även lycklig man då antar jag! *ler*

  /Tommy

  SvaraRadera
 6. Hahaha, vilken rolig blogg du har! Suttit o skrattat xD

  SvaraRadera
 7. ~ ♥ Lovely Kidz ♥ ~9 februari 2011 19:59

  Vilket underbart inlägg ;))
  Små barns kommentarer kan göra en hel dag.
  Härligt med bilen och tentan ;)
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 8. "HUR kan man VÄLJA BORT en Semla frivilligt för att få skriva ner EN SIFFRA i en jäkla bok?"
  Visst har folk konstiga prioriteringar? Hahaha.
  Och du lyckades med att lyssna på hela diskussionen utan att styra upp den?
  /Duden

  SvaraRadera
 9. Du är klart bäst! Älskar din blogg, sluta aldrig med din sköna stil!
  Håll ut, snart så lär din lilla tjej bli en... citerar mamma, "en odräglig tonåring" som mig;)

  SvaraRadera
 10. Kanon bra blogg! Äntligen en förälder som inte bloggar om rosa moln och kärlek, hehe. ;D Keep up the good work! /Baltazar

  SvaraRadera
 11. Mona: Tack - vad kul! :)

  Duden: Ja, du fattar ju hur svårt det var för mig!? Hahaha

  Flerbarnslivet: Tack! :) Ja, man slutar aldrig förvåna sig över deras kommentarer, haha. Idag är det badhuset...skjut mig!

  Johan: Tack! Ja....här hemma behövs det nog droger för att få uppleva lyckorus och rosa moln! ;D

  Anonym: Tack, vad glad jag blir!! :) En "odräglig tonåring"...ser jag ju fram emot! *skratt*

  SvaraRadera
 12. Haha heeeelt underbart skrivet å så mina tankar om folk! Hade två tjejer framför mig i föreläsningssalen idag, det enda de kunde var att tugga tuggummi, slänga med håret och ställa så ofantligt korkade frågor ^^

  Grattis till maxad tentapoäng förresten! :D

  SvaraRadera
 13. Haha! Barn är bra härliga. Och speciellt just de dagarna man verkligen försöker bjuda till och göra nått skoj... Då blir man som här.. Totalt dissad!
  Tacksamt!

  Go kväll! =)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!